reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Nie umiem teraz spać na dniu. Kiedy Helenka śpi mam coś do zrobienia . Chodzę z nią spać ok 21 o śpię do 7/8.
Co do porządków. Ja jestem leniem. Ciężko mi coś ogarnąć , ale się zmuszam . Boje się leżeć , żeby nie być w takim stanie jak byłam z Helenka. Byłam tak osłabiona ,że ciągle leżałam i spalam. W tej ciazy boje się najbardziej zmęczenia...

Tak to jest teraz główny wątek :) dziewczyny pamiętajcie, że mamy również otworzony wątek wizytowy :) dajcie znać po swoich wizytach w nim :) zdjęcia mile widziane! :) ja po swojej wizycie 16.09 też zdam relacje [emoji4][emoji4]

Ja mieszkam w Norwegii od 3 lat..

AtomicTOY i madzialena powodzenia na wizycie :)

Dziewczyny czy dokuczają Wam mdłości? W poprzedniej ciąży, o ile dobrze pamiętam, zaczęły mi się w 7 tygodniu i miałam je dzień w dzień od rana do południa, aż do 13 tygodnia ciąży. A zaczęły mi się po zjedzeniu hamburgera z mcdonalds.. Poza mdłościami dokuczał mi też ból żołądka, nie mogłam jeść nic smażonego. Mam nadzieję, że teraz pierwszy trymestr będzie bezobjawowy ;)

Galadriela zaciskam kciuki, żeby to nie było nic poważnego, trzymajcie się!

reklama
Do góry