reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

Zamówiłam 11.03 a dzisiaj dostałam info o nadaniu paczki więc pewnie lada chwila będzie u mnie :)
Ja zamówiłam z Gemini 16go to sobie jeszcze poczekam 🤦‍♀️ ale nic dziwnego skoro tylko w tym wątku zamówiło nas tyle to co dopiero zamówienia z calej polski 😂

Na łóżeczko też czekam od 28.02...

Ja dzis cały dzień w kuchni 💪

reklama
Która z Was jest takim śpiochem jak ja? :) od wczoraj mogłabym non stop spać...
😊

Mi się właczył już syndrom " wicia gniazdka" 😛 Piorę ciuszki i prasuję, zamawiam rzeczy w necie, planuję przemeblowanie żeby łożeczko wstawić. Więc u mnie na odwrót, przypływ energii :)

@Karolina1988* zamówiłam 18.03 i dostałam wiadomość że przesyłka do 10 dni więc czekam cierpliwie.

Za to z allegro rzeczy typu poduszka do karmienia, pieluchy tetrowe, ręcznik do kąpieli itp dostałam w ciągu dwóch dni 😊

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj podjechalam kupić nosidlo na wyjście ze szpitala, by po cc nie przeciążać sie z fotelikiem i walizką.
Akurat trafiłam, że kupowałam od położnej, chwilę jeszcze z nią porozmawiałam j poczułam sie naprawdę o wiele spokojniejsza.
Screenshot_20200321-201701_Firefox.jpeg

Dzien dobry !!! 🍳☕
Ale cichutko tutaj dzisiaj ! Ja melduje że spałam wysmienicie dzisiaj. Wczoraj z mezem przelezalam dosłownie calutki dzien na lozku i kielismy seans filmowy. ;) to zamkniecie w domu mi służy. Dzisiaj jednak wybieramy sie na krotki spacer po łące, tam gdzie nie ma ludzi zupelnie. 🌳🌲
Wczoraj nawet kupilam dwa kocyki dla Malutkiej. W fajnej cenie na allegro.
Dobrego dnia dziewczyhy ! Glowy do góry. ☺ uśmiechy na twarz i zyjemy ☕🤗

Ja się staram uspokoić po wczorajszej wizycie teściów... Na dzień dobry dostałam wyklad jaka jestem głupia, że wierzę w tę durna epidemię i 'zabojczg katarek', córeczka im pkkazala wyklejankę, zrobila wirusa i zaczęła opowiadać o nim (no coz tłumacze dziecku, bo pyta czemu zamkneli przedszkole i nie widzi kolegów), to zaczął na mnie wrzeszczeć, że ja jestem debilem, który ogłupia dziecko i wciska mi kity. Z nerwów łzy stanęły mi w oczach i wyszlam do kuchni bo nie dawalam rady z nimi wytrzymać. Ale mąż podziałała, w ciągu 5 min wyszli obrażeni bez pożegnania. Cały dzień chodziłam w nerwach. Uspokoił mnie wyjazd po nosidło i na spacer do lasu, ale w nocy znowu masakra.
Całą noc śniłam, że urodziłam nagle w domu, no tak realne to było, że co chwila sprawdzałam, czy to nie prawda. Tym bardziej, że to dopiero 31 tydzień, a ja nawet nie mam jeszcze torby do szpitala [emoji2962] Od 6 siedziałam i sprawdzalam oraz poprawiałam listę co kupić po wypłacie, ale teraz już mi przeszło i się z tego snu śmieję

Dzien dobry !!! 🍳☕
Ale cichutko tutaj dzisiaj ! Ja melduje że spałam wysmienicie dzisiaj. Wczoraj z mezem przelezalam dosłownie calutki dzien na lozku i kielismy seans filmowy. ;) to zamkniecie w domu mi służy. Dzisiaj jednak wybieramy sie na krotki spacer po łące, tam gdzie nie ma ludzi zupelnie. 🌳🌲
Wczoraj nawet kupilam dwa kocyki dla Malutkiej. W fajnej cenie na allegro.
Dobrego dnia dziewczyhy ! Glowy do góry. ☺ uśmiechy na twarz i zyjemy ☕🤗
Dzień dobry :D

Dobrze, że komuś zamknięcie służy ;) Ja szukam dobrych aspektów tej całej sytuacji, trochę ciężko, ale dajemy radę. Dziś leniwa niedziela, mozna będzie ponadrabiać zaległości rozmowy z mężem ;) powybierać rzeczy wyprawkowe. Znalazłam cudny rożek (jesteśmy kociarze ;) ) i mam dylemat - miękki czy usztywniony? Korzystała któraś z rożka? Jaki lepszy?

Ja się staram uspokoić po wczorajszej wizycie teściów... Na dzień dobry dostałam wyklad jaka jestem głupia, że wierzę w tę durna epidemię i 'zabojczg katarek', córeczka im pkkazala wyklejankę, zrobila wirusa i zaczęła opowiadać o nim (no coz tłumacze dziecku, bo pyta czemu zamkneli przedszkole i nie widzi kolegów), to zaczął na mnie wrzeszczeć, że ja jestem debilem, który ogłupia dziecko i wciska mi kity. Z nerwów łzy stanęły mi w oczach i wyszlam do kuchni bo nie dawalam rady z nimi wytrzymać. Ale mąż podziałała, w ciągu 5 min wyszli obrażeni bez pożegnania. Cały dzień chodziłam w nerwach. Uspokoił mnie wyjazd po nosidło i na spacer do lasu, ale w nocy znowu masakra.
Całą noc śniłam, że urodziłam nagle w domu, no tak realne to było, że co chwila sprawdzałam, czy to nie prawda. Tym bardziej, że to dopiero 31 tydzień, a ja nawet nie mam jeszcze torby do szpitala [emoji2962] Od 6 siedziałam i sprawdzalam oraz poprawiałam listę co kupić po wypłacie, ale teraz już mi przeszło i się z tego snu śmieję
Monika, współczuję sytuacji. :( To okropne, jak się zachowali. W ogóle co to za odwiedziny w czasie izolacji... Widać, że totalnie nie czują tej sytuacji, nie rozumieją jej. Olej ich totalnie, dobrze, że masz mądrego męża i poszli. Trzymaj się i pamiętaj - w tej sytuacji to Ty masz rację! :*

Załączniki

• aa689896bc75357c3c9ec6761ca85df0.jpg
    aa689896bc75357c3c9ec6761ca85df0.jpg
    174,4 KB · Wyświetleń: 69
Dzień dobry :D

Dobrze, że komuś zamknięcie służy ;) Ja szukam dobrych aspektów tej całej sytuacji, trochę ciężko, ale dajemy radę. Dziś leniwa niedziela, mozna będzie ponadrabiać zaległości rozmowy z mężem ;) powybierać rzeczy wyprawkowe. Znalazłam cudny rożek (jesteśmy kociarze ;) ) i mam dylemat - miękki czy usztywniony? Korzystała któraś z rożka? Jaki lepszy?

Monika, współczuję sytuacji. :( To okropne, jak się zachowali. W ogóle co to za odwiedziny w czasie izolacji... Widać, że totalnie nie czują tej sytuacji, nie rozumieją jej. Olej ich totalnie, dobrze, że masz mądrego męża i poszli. Trzymaj się i pamiętaj - w tej sytuacji to Ty masz rację! :*
Zakupiłam taki sam wzór tyle że na białym tle 🙂😁 jakoś mbu te koty urzekły aczkolwiek nie jestem kociara 😁

reklama
Całą noc śniłam, że urodziłam nagle w domu, no tak realne to było, że co chwila sprawdzałam, czy to nie prawda. Tym bardziej, że to dopiero 31 tydzień, a ja nawet nie mam jeszcze torby do szpitala
emoji2962.png
Od 6 siedziałam i sprawdzalam oraz poprawiałam listę co kupić po wypłacie, ale teraz już mi przeszło i się z tego snu śmieję
Wiesz co, ja bym sama ich wygoniła jakby mi tak powiedzieli, nie czekalabym na męża. Sami niech wierzą w teorie spiskowe i chodzą gdzie chcą tylko nie do Was i to w Twoim stanie !
Ja też 31tc ale z nudów mam już prawie wszystko na wyprawkę zamówione, ciuszki poprawne itp. Chociaż z moja szyjką lepiej być przygotowanym.
@mouna87 ja mam rożek od koleżanki, troszkę usztywniony tak tylko bo w szpitalu wymagają. Do domu zamówię chyba kokon, no i przyszedł mi rogal do karmienia podobno super sprawa :)

Do góry