reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

reklama
To u mnie na odwrót 😅 za cicho jest naprawdę mało mało kiedy coś tam poczuje czy brzuch się ruszy ... Dlatego ten detektor uspokaja mnie w miarę 🙂😅 ale czekam na wtorkową wizytę
Karola, uwierz, że jak moja Zofia wpada w szał i zapodaje mi kopniaki w pęcherz, żebra i Bóg wie co jeszcze to modle sie zeby sie uspokoiła 😂 także wszystko dobre... ale z umiarem 😜

Mnie kopniaki młodej przerażają, potrafi tak kopnąć, że pojawiają się małe siniaki :O
I non stop (kiedy ona śpi?).
Pierwsza to chociaż uspokajała się jak mąż położył rękę (sam nie poczuł nigdy kopnięcia przy pierwszej), w nocy się śmiał, bo jak dawała czadu to brałam jego rękę kładłam i spokojna noc.
Teraz jak położy, to zaczyna kopać i uderzać jak tylko da radę, aż jestem w szoku, że kopniaki niemowlaka tak bolą....

Ale zgłoś się do swojego pracodawcy żeby dał Ci już te druki do wypełnienia żebyś już miala je przed porodem 🙂
W poniedziałek skontaktuje się z kadrową, czy by mi e-mailem nie wysłała jeśli ma. Ale, że pierwszy raz jestem w tej sytuacji to się pogubiłam, a od analizowania znalezionych informacji zgłupiałam. Ratujesz mój tyłek

W poniedziałek skontaktuje się z kadrową, czy by mi e-mailem nie wysłała jeśli ma. Ale, że pierwszy raz jestem w tej sytuacji to się pogubiłam, a od analizowania znalezionych informacji zgłupiałam. Ratujesz mój tyłek
Mi księgowa wszystko wysłała na maila 🙂 w razie pytań mam do niej pisać 🙂 także akurat tu mogłam pomoc 🙂

Która z Was jest takim śpiochem jak ja? :) od wczoraj mogłabym non stop spać...
Pogoda się zmienia, może to przez to. Ja się dziś motywuję by robić cokolwiek - upiekłam ciasto, ogarnęłam kuchnię, wstawiłam 4 prania... Jak śpię w dzień, to potem w nocy mam mega problem ze snem, budzę się z bólem głowy.

Dziś siedzę i przeglądam wszystko, co mi potrzebne - wyprawka dla Małego, szpitalna torba itd. Chcę w miarę możliwości zamówić w 1-2 miejscach wszystko. Sporo tego ;)

Pogoda się zmienia, może to przez to. Ja się dziś motywuję by robić cokolwiek - upiekłam ciasto, ogarnęłam kuchnię, wstawiłam 4 prania... Jak śpię w dzień, to potem w nocy mam mega problem ze snem, budzę się z bólem głowy.

Dziś siedzę i przeglądam wszystko, co mi potrzebne - wyprawka dla Małego, szpitalna torba itd. Chcę w miarę możliwości zamówić w 1-2 miejscach wszystko. Sporo tego ;)
Ja też jak przeglądałam to aż się przerazilam ile tego 😁😅 wszystkie kosmetyki czy podkłady itp. zamówiłam w aptece Gemini ....tylko kurcze zaczynam się denerwować bo zamówienie zrobiłam 12 marca było napisane że czeka się na pakowanie 8 dni roboczych że względu na sytuację ale do tej pory status zamówienia się nie zmienił ...mam nadzieję że mi wyślą 😳 bo już opłacone .....

Z tego co pamiętam to w poniedziałek masz 3 prenatalne trzymam ✊ 🙂

reklama
Ja też jak przeglądałam to aż się przerazilam ile tego 😁😅 wszystkie kosmetyki czy podkłady itp. zamówiłam w aptece Gemini ....tylko kurcze zaczynam się denerwować bo zamówienie zrobiłam 12 marca było napisane że czeka się na pakowanie 8 dni roboczych że względu na sytuację ale do tej pory status zamówienia się nie zmienił ...mam nadzieję że mi wyślą 😳 bo już opłacone .....

Z tego co pamiętam to w poniedziałek masz 3 prenatalne trzymam ✊ 🙂
Dzięki :* Przyda się.
Dziś dostałam sms z medicover (bo tam robię usg), że jeśli jest to wizyta, która musi się odbyć w Placówce to się odbędzie. Trochę kamień z serca. Nie mogę się doczekać, aż się dowiem co u Młodego. Ostatni raz widziałam go miesiąc temu i mam takie uczucie tęsknoty :D

Do góry