reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Przede wszystkim duzp pić i jesc i pic żurawine. ;) ja mam juz drugi raz w ciąży. Jeden ze skutkiem na nerke. Wiec nie ma co lekceważyć ale nie ma co panikowac . Nie brać kapieli. Ograniczyc zele do higieny intymnej. Używać swoch recznikow. ;) ale jak.masz to.kedz zurawine. Mozna brac urosept ale to ziołowa kuravja i ttezba dłużej brac aby zadziałało. Najleoiej jutro zrobić mocz i posiew ;)
Duzo pić ciepłego i wody aby przeczyscic pecherz. Kobiety w ciąży, szczegolnie w 3 trukymetsrze mają problem z ikladem moczowym, bo dziecko naciska na pęcherz i nie ma takiej wymiany. Sa zastoje moczu. Dlatheo trzeba pic minimum 2 litry wody (nie liczac innych napoi) ;)
Dzięki za odp. Właśnie wczoraj wlałam w siebie ile się dało i żurawinę jadłam niestety soku nie mam. Do południa było spoko. A po 12 znow i to bardziej.

reklama
Dzięki za odp. Właśnie wczoraj wlałam w siebie ile się dało i żurawinę jadłam niestety soku nie mam. Do południa było spoko. A po 12 znow i to bardziej.
Szczypie czy oddawaniu moczu ? Czy ciagle ? Czy jest zaczerwienienie? Czy może boli caky brzuch od tego ? Czujesz pęcherz ? Czy stawia ci sie przez to brzuch ? 🙂 to dosyc wazne. Ale jezeli masz dolegliwości to koniecznie zeob jutro mocz. Nie ma co zwlekać. Nawet jak mialas robiony niedawno. Ja po wizycie od lekarza wyszłam i mialam mieć mocz za 2 tygodnir i juz po tygodniu mnie infekcja złapała. Dzisiaj juz nic nie zrobic. Trezba wytrzymac. Chyba ze cie przez to lapia skurcze, kluje w brzuchu i promieniuje ból to zapraszam na IP. Ja tak miałam i dobrze ze poszlam wtedy.

reklama
Do góry