reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

Dzięki :* Przyda się.
Dziś dostałam sms z medicover (bo tam robię usg), że jeśli jest to wizyta, która musi się odbyć w Placówce to się odbędzie. Trochę kamień z serca. Nie mogę się doczekać, aż się dowiem co u Młodego. Ostatni raz widziałam go miesiąc temu i mam takie uczucie tęsknoty :D
Wiem co czujesz bo sama się nie mogę doczekać wtorkowej wizyty 🙂 i mam nadzieję że ta dojdzie do skutku 🙏

reklama
A mam pytanie czy któraś z Was zamawiała coś ostatnio w aptece Gemini ? Bo zaczynam się lekko denerwować o moje zamówienie ...

A mam pytanie czy któraś z Was zamawiała coś ostatnio w aptece Gemini ? Bo zaczynam się lekko denerwować o moje zamówienie ...
Czekałam ponad 2tyg, przyszło wczoraj :) niewielkie pudło, a kilkaset złotych nie moje... ale to już wszystko dla mnie i małej z kosmetyków, podkładów itp wzięłam tez butelki, smoczki, lekarstwa

Ja zamówiłam podobnie jak ty 13.03 zaraz z rana i też wydałam sporo kasy. Sytuacja podobna jak u Ciebie. Zaglądałam wczoraj też status się nie zmienił. Także czekamy spokojnie na przesyłkę, tak jak powyżej te 2 tyg.

Czekałam ponad 2tyg, przyszło wczoraj :) niewielkie pudło, a kilkaset złotych nie moje... ale to już wszystko dla mnie i małej z kosmetyków, podkładów itp wzięłam tez butelki, smoczki, lekarstwa
To poczekam jeszcze trochę mam nadzieję że niedługo wyślą ...ja też tam wszystko zamówiłam praktycznie więc czekam czekam cierpliwie oby doszło

Ja zamówiłam podobnie jak ty 13.03 zaraz z rana i też wydałam sporo kasy. Sytuacja podobna jak u Ciebie. Zaglądałam wczoraj też status się nie zmienił. Także czekamy spokojnie na przesyłkę, tak jak powyżej te 2 tyg.
Mam nadzieję że teraz coś się zmieni w tym tyg bo niestety dodzwonić nie ma jak się tam 🤷

Karolina spokojnie, ja dopiero wczoraj odebrałam zamówienie z 10 marca, a wtedy była informacja, że na zamówienie z dostawą czeka się 4-6 dni, więc mieli 2 dni opóźnienia. We środę napisali mi dopiero maila, że kompletują je z dostawą na jutro (czwartek), ale finalnie doszło dzień później.

W aptekach mają teraz niezły kocioł, ludzie głupieją i wykupują wsio. Także trzeba trochę poczekać 😉

13 marca domawiałam jeszcze parę rzeczy i już była informacja, że się czeka 8 dni roboczych, czyli de facto 2 tygodnie, więc liczę się z tym, że kolejna przesyłka będzie 30 marca, jak nie z początkiem kwietnia 😁
(Też opłaciłam z góry😉).

reklama
Do góry