reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majoweczki 2011

Tylko jak czytałam na internecie to większość idzie przed samym porodem.. Wiem, ze w Niemczech jest stosowane ktg po 25 tyg. ale u Nas to raczej takie nie spotykane..:sorry:

reklama
paulineczko - to fakt, ale sama w szpitalu miałam robione ktg 3 razy na dobę i tam się dowiedzialam że lekarze mają coraz lepszy sprzęt, który pozwala coraz wcześniej ocenić stan dzidzusia, a w Nowej Soli pierwsze ktg robią od 30tc

aga to Ja idę w 27 tyg. :-D ale się spytam dlaczego tak szybko.. bo ja się na tym nie znam:-( ale najważniejsze, aby robić wszystko dla dobra maleństwa.. Sprawdzić czy wszystko jest dobrze:tak:

A Ja dziś wcześnie na nogach:-).. Byłam robić TSH.. odebrać pit do rozliczenia.. I pogoda straszna.. Chodź dobrze, że dziś śnieg nie pada..
I dziś zostaje 100 dni do porodu..:tak:

hej dziewczyny, cieszę się że u was wszystko ok. u mnie się pogorszyło dlatego nie było mnie jakiś czas. ogólnie jeśli chodzi o dziecko wszystko ok, chociaż trochę się przeziębiłam i jestem na antybiotyku, ale nie jest źle. Gorzej jest między mną a moim S. no ale co ma być to będzie.

reklama
Ja już wróciłam z sulechowa..:-)
asiorek oj też byłam przeziębiona i do tej pory katar mnie trzyma:-(
A co do spraw sercowych to czasami u mnie i Ł. też nie jest kolorowo.. jak to bywa w związku.. ale wierzę, że wszystko się u Was ułoży:-)

Do góry