reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

OOKatka gratulacje szybko wam poszło :-) Życzę nudnej i książkowej ciąży :-D

Modlicha dla Ciebie też ogromne gratulacje :-D Jak tam Kamilek reaguje na braciszka. U nas miłość braterska kwitnie do momentu aż młodszy chce pobawić się jakąś zabawką starszego :-p

reklama
Katka gratuluję drugiej fasolki. chyba nie bliźniaki co? jak ja byłam w ciąży z Ala to mi na pierwszym USG powiedział, że być może będę miała bliźniaki, ale okazało się, że to był krwiak i się wchłonął.

No Witam się! Styczniówki chyba śpią, co tam u was dziewczyny?:)

Ufff za mną już połowa, 1 kwietnia dowiedziałam się że będzie syn:D I będzie parka:) Nadusia zadowolona że będzie miała braciszka:D

Czesc dziewczyny.Nie wiem czy mnie jeszcze ktos pamieta, chociaz Ja was tak :)) Tyyle czasu mnie u Was nie bylo, ze wcale sie nie obraze jak jednak o mnie zapomnialyscie.Napisalam do Fogia na priva bo szukalam forum zamknietego ale (z czym sie oczywiscie liczylam )juz mnie tam nie ma. Jejku jak milo widziec ze tyle z was ma kolejnego dzieciaszka lub sie go spodziewa. Nie moge powiedziec, ze nie tesknilam i ze nie myslalam o was wcale tylko jakos nigdy zebrac sie nie moglam zeby do was wrocic.Teraz siedze w domu sama z dziecmi wiec dzisiaj pomyslalam.... nie no musze wreszcie sprawdzic co szalone kobietki porabiaja :)

katka, piękne imię, takie dostojne :-D

Gosia, witaj po tak długiej przerwie! Co u Ciebie? Jak dzieciaczki? Fakt, wiele z nas już się postarało (albo właśnie się stara ;-)) o powiększenie rodziny :-D

reklama
Do góry