reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majoweczki 2011

Ja glukoze miałam jakoś w 10 tc i mam nadzieję, ze już jej nie bedę mieć:tak:

Oj wiem jak to jest pracować 12 godzin.. Jeszcze stojąc:sorry: Nic mi się nie chciało mając dzień wolny..

reklama
paulineczko - a jak tam Twoje kichanko? bo mi grypka trochę już odpuściła i to chyba zasługa oscillococcinum, jutro wizyta u gin i usg już nie mogę się doczekać :-)

aga już jest lepiej..:-) nie chciało mi się wychodzić do apteki, bo tak zimno..:wściekła/y:
A jutro z Ł. zamierzamy jechać na zakupy to zajadę do jakiejś apteki i kupię na wypadek jakby się pogorszyło:tak:
A ty do gina chodzisz co 2 tyg.?? I będziemy czekać na wieści z wizyty:-)

do gina chodzę raz w m-cu ale zdarza się że podczas mojej wizyty jest tyle pacjentek że gin nie ma czasu od ręki zrobić mi usg (aparat stoi w innym gabinecie) a w tedy umawiam się z nim na inny termin tylko na usg już bez wizyty

Ja usg mam robione co 2 miesiące.. A co miesiąc mi sprawdza szyjke czy się nie skraca i czy serduszko dzidzi bije:tak:
I widzisz jak ten czas leci, że już tylko tyle zostało..:tak:

ojej, a właśnie policzyłam i mi zostało jakieś 65dni:)...

mi w ten mróz też się nie chce nigdzie wychodzić, nawet do sklepu po bułki, w szczególności, że już się nie mieszczę w kozaki :( żeby było śmiesznie to tylko lewej stopy nie mogę wsadzić, bo mam bardziej spuchniętą niż prawą:p hehe.

Leczcie się mówię wam bo to że wy się męczycie z chorobą to dzidzie też.

a mi lekarz wczoraj powiedział że mam się szykować na wcześniejszy poród i raczej rozwiązaniem będzie cesarka jeśli dzidza nadal będzie tak rosła, ja jestem b.szczupła i dzidza raczej się nie przeciśnie...

asiorek Ty to tutaj jako pierwsza nam się rozpakujesz:tak:
Dobrze, ze mi nogi nie puchną:happy:
aga no to ciekawie..:tak: ale dzidzia może w pewnym momencie mniej rosnąć..
A ile już waży?? bo mi lekarz też przy każdym usg mówi, że dzidzia szybko rośnie.. też jestem bardzo szczupła, a brzuch ledwo widoczny:tak: ale czas pokaże jak to będzie z porodem..:tak:

A ja idę robić obiadek i zmykam do endokrynologa.. mam nadzieję, że moje wyniki będą w normie:tak:

reklama
no ja myślę że nie będę pierwsza, bo Aga ma małe "problemy" i może urodzić mc wcześniej. Ja mam termin na 1.05 wg miesiączki więc sama nie wiem jak to będzie. A może razem się na porodówce znajdziemy, hehe, ale by było :)

Paulineczko, powodzenia u endokrynologa daj znać jak wyniki.

a co do usg, to ja nie raz słyszałam że ono wcale nie pokazuje prawidłowej wagi, takiej 100%.

Do góry