reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Hannah co szykujesz na urodzinki ogrodowe? My przełożyliśmy na niedziele:tak:

Sylwia brawa dla Cyprianka :-)

reklama
Sylwia gratulacje dla małego zdolniachy:tak:. Też już sie nie mogę doczekać, jak Olka zacznia sylabizować. Na razie jest słodki etap gaworzenia i uśmiechów.

Obie dziewczyny śpią, Miśka miała dobry dzień i bez grymaszenia poszła spać. Jutro urodziny dla rodziny. A na niedzielę przyjeżdza teściowa i będzie organizować czas dla dziewczyn

Wyszłam jeszcze na chwilę z kotką przed klatkę. Kocur obrażony nie wyszedł z nami i chyba bedzie spac na klatce- położył się między parterem a I pietrem, a mieszkamy na II.

Iwonka
ja robię grilla, czyli karkówka, pierogi po zbójnicku z grilla, pieczywo czosnkowe, koreczki z boczku i śliwki suszonej z grilla, sałatka z fetą. Do tego tort, ciasto, mufinny itp...
Własnie odebrałam tort.

Sylwia
gratulacje dla "gaduły". Ja też czekam na pierwsze sylaby, chociaz mój mały głodomór mówi mniam mniam. Mogłam się tego spodzewać bo bardzooo lubi jeść.

Keyko Życzenia urodzinowe dla Dominisi. Miły prezent dostała z Urzędu Miasta ;-)

Hannah no nieźle, teraz masz trójkę dzieci do opieki, ale chyba ten najstarszy jest najgorszy? No przynajmniej ma najgłupsze pomysły.

My dzisiaj świętujemy. Tort z truskawkami zrobiony, ciasto rabarbarowe, karkówka z grilla a dla dziewczynek frankfurterki drobiowe. Właściwie to mamy kumulację imprez z całego tygodnia. Niestety pogoda dzisiaj jak najbardziej do drinkowania, leje i zimno ale jakoś usmażymy te karkówy. Właściwie to nikogo nie prosiłam. Jak ktoś będzie pamiętał to będzie. Tak we własnym gronie - 7 osób.

Hannah jaki torcik macie? Może od Spychały?

Witam wieczorkiem,

Aurelka, wszystkiego dobrego życzę Ci na przyszłość w tym szczególnym dniu:-)

My wróciłyśmy przed 20 do domu. Miśka padła w samochodzie, a w domu tylko ją przebrałam i śpi:rofl2:. Za to Olka przez całą drogę gadała z ciocią i zasneła o 21. Mam wieczór dla siebie, tylko nie mam pomysłów. Sąsiadka pode mną robi panieński...W domu bałagan jakiego dawno nie było:baffled:, ale jutro przyjeżdza teściowa i bierze dziewczyny na spacer, to sobie posprzątam.

Miśka zadowolona z prezentu, bo od cioci dostałą kamizelkę do nauki pływania, a od babci maszynkę do robienia baniek (taki drobiazg, bo dostała kasę, ale że nie jest świadoma wartości pieniądza, to cieszyła się bardziej z tej maszynki za parę zł:laugh2:)

Odnośnie cukierni, to na roczek zamówiłam u sowy, ale jak dla mnie był niezjadliwy, za słodki. A spychała robi świetne lody i wafelki do lodów. Rodzice M brali wafle do lodów właśnie od niego, ale to było dobre 10 lat temu. A teraz to teściowa zamówiła tort w kształcie kitty, więc Miśka przeszczęśliwa:tak:.

Wpadam złożyć życzenia dla Natalki.
Sto lat słoneczko!!!!

yyygj.jpg

100 lat dla Natalki i Hani

U nas nie było prądu w nocy, koszmar jakiś. Dobrze, że Olka nei wymaga dużo jedzenia. Za to bałam się o Miśkę, bo kaszlała i tylko nadsłuchiwałam, czy zwymiotuje.

A dzisiaj piękny dzień.Trzymam kciuki za udane przyjęcia na powietrzu:tak:

reklama
Do góry