reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

witam dziewczyny

Skladam od Adasia i ode mnie najlepsze zyczenia dla Hani i Natalki i Dominisi i jeszcze dla wszystkich 3 latkow ktorych pominelam jak mnie nie bylo:-)

My przechodzimy jelitowke z mezem mamy to juz za soba za to Adas od 2 nocy wymiotuje:confused2::confused2: w dzien wszystko dobrze za to w nocy sajgon:no::no: juz mi sie posciel skonczyla i pizamy a w zwykle koszulki nie chce sie ubrac:crazy:

A u nas ogolnie ciche dni zreszta nawet nie ma o czym mowic:confused2::confused2:

reklama
Witam i ja.Wczoraj była imprezka urodzinowa Klaudii,pogoda dopisała a dzis i jutro z racji tych uapałów jade do R pracy czyli teścia działkę pluskać sie w baseniku ;-)
W piatek mam zebranie w szkole dla pierwszaków.

Pozdrawiam i zycze miłego dnia!

Witam
Wszystkiego najlpeszego dla Hani,Natalki i Nikolki jesli Kangurka nas oczywiscie czyta:tak:buziaki.troszke spoznione ale w pracy bylam:sorry:

Kurcze wczoraj skonczylam przed polnoca,jakas jestem nie wyspana mimo ze wstalam o 9:sorry:nie wiem co jest grane.chyba pogoda bo padaq:no:nie mozemy nawet sezonu grilowego otworzyc bo jak nie wicher to deszcz:sorry:tak bym cos zjadla dobrego:sorry:

Witam !

Keyko, gratuluję dostania się do przedszkola, my się nie dostaliśmy nigdzie i jestem bardzo zła. Szlag mnie trafia z tym super zajebistym państwem! Nic tylko się dalej rozmnażać!

Hannah, ale przygoda z mężem...Chyba bym też osiwiała.

I oczywiście dołączam się do życzonek dla wszystkich majowych dzieciaczków!!!

PS. Ja już pod nowym nazwiskiem, wszystko udało się super i jestem mega szczęśliwa. Na wz wrzucę kilka fotek!

u nas też upał więc siedzimy w domku na dodatek nie wiem co za diabelstwo wczoraj wysypało Majkę byliśmy w przychodni lekarka stwierdziła że to coś alergicznego ale ona nigdy na nic uczulona nie była nic nowego nie jadła przynajmniej od tygodnia po prostu jestem sina i zielona w tej kwestii no i martwię się mam nadzieję że jej to zejdzie a jak nie pójdziemy w czwartek do dermatologa niech ogląda i kombinuje choć ja zaczynam sie zastanawiać czy to nie różyczka
eek.gif
dry.gif
https://www.babyboom.pl/forum/group.php?gmid=672475&do=report

Witam,

upał jest, ale naszczęście wieje, to nie ma tragedi.

Aurelka super, że wszystko się udało i było po twojej myśli,czekam na zdjęcia i może się umówimy na plac zabaw jak będziesz mieć wolne, bo ja teraz w większości czasu dostępna:tak:. A z przedszkolem nie odpuszczaj. My się dostaliśmy do 3 wyboru.

Byłam tam dzisiaj złożyć deklarację, pierwszy raz:dry:. Boszzz, 1 wybór jest parę ulic dalej i jest ok, a to... na podwórku między kamienicami na Pułaskiego. Samochodem nie wjadę, bo wąskie wjazdy i klepisko. Na podwórku dwóch meneli mocno nieświeżych jak to podwórko:szok:. Bramka bez dzwonka i bezpośrednio na plac zabaw...Na szczęście powstaje drugi oddział w nowym bloku po drugiej stronie ulicy i tam będą najprawdopodobniej grupy z tego naboru. A na plac zabaw będą chodzić do pobliskiej sp.

Trzymajcie kciuki, od wczoraj przeszliśmy na dietę białkową. 2 lipca idziemy na ślub kolegi, M ma być świadkiem. Mam jedn sukienkę nienoszoną z zeszłego roku i nawet się w nią mieszczę, ale uwydatnia nadmiary tłuszczyku, więc biorę się za siebie.

Keyko, to nie posyłasz Dominiki do zakonnic? Myślałam, że tam miała chodzić. Ja wczoraj dzwoniłam do salezjanek i Miki jest nadal na liście rezerwowej już nie na 7 miejscu, tylko na 3. Hurrra!

Co Wy śpicie jeszcze??

reklama
Witam,

chciałam pospać, ale Miśka do przedszkola budzi się po 6, to ją zawiozłam:sorry:.

Aurelka Miśka dostala się i do siostrzyczek i do publicznego. O tym gdzie będzie chodzić zdecyduję, jak już będe wiedziała gdzie będę pracować. Są w przeciwnych kierunkach, więc mam opcję wyboru. A do tego będzie chyba zmiana, ale o tym dopiero jak dojdzie do skutku;-).

Pogoda dzisiaj do bani, więc chyba wezmę sie za prasowanie:confused2:

Do góry