reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka, tak, jedziemy w czerwcu. Najpierw spotkam się z Minką :-), a potem z Wiktorią :-) i z Kamilką :-). A co do przedszkola, to na razie czekamy, szanse są marne, wszędzie gdzie się udamy każą dzwonić i się dowiadywać na wypadek gdyby coś się zwolniło. Tam, gdzie mi się marzy, musimy czekać do 31 maja, aż wszyscy podpiszą umowy i gdyby jakimś cudem ktoś nie podpisał umowy (nam są potrzebne 2 albo 3 osoby), to byśmy wskoczyły. A tak to kiszka.

Życzę Wam zdrówka kochane.

mamuśki najlepsze życzenia w dniu naszego święta:-):-):-)
Klaudusiu najlepsze urodzinkowe choć spóźnione życzonka :-):-):-)

kobietki drogie u mnie ostatnio jakiś sajgon Misiek zasuwa na czeterech jak torpeda Majka nadaje jak najęta i wszystko na nie :sorry2::baffled:
Hannah dobrze że skończyło się na strachu i kołnierzu :tak:
Migotka zazdroszczę spotkań z dziewczynami :sorry2:

Dominiczko
Wszystko co piękne i wymarzone,
Niech w Twoim życiu będzie spełnione.
2222o.jpg

Witam,
Hannah- Madziu, wszystkiego najlepszego z okazji imienin

dziękujemy, obudziłam ją z małym ciastkiem-torcikiem, zaśpiewałam sto lat, a ona że chce mleczko:-p
Miśka w przedszkolu, odświętnie ubrana, tort dostarczony:tak:
nas przywitał miły sms, co prawda przyszedł o 4:50, treść: Gratulujemy, Pani dziecko zostało przyjęte do grupy 3 latków w P 35:-) to już mam dwa, z któregoś zrezygnyję, ale to dopiero jak będę wiedziała co ze żłobkiem i moją pracą.

Keyko
DZIĘKUJĘ! Fakt że moje imieniny są 29 maja ( w urodziny Hani) ale przyjmuję już dzisiaj życzenia. Moja mama tez dzisiaj dzwoniła.
27 maja są Magdy a 29 maja Magdaleny :-)

Hannah to się wytłumaczę. Jak odbierałam tort, to w cukierni były wypisane imiona dzisiejszych solenizantów i była wypisana Magda, a ja stwierdziłam, że mała tablica i napisali zdrobnienie:sorry:

Miałam teraz chwilke i poczytałam trochę zaległości. Ach ci faceci. Żadna z nas nie wpadłaby na pomysł skakania na główkę, prowadzenia auta po %. Normalnie jak dzieci, nie widzą konsekwencji:confused2:

Migotka, Kamilka, Iwonka ale wam fajnie, życze wymarzonej pogody podczas wypoczynku.

A tak poza tym, to kotka znowu ma problem z pęcherzem. Mm poradź mi proszę, bo znowu tylko podsikuje i juz pojawia sie krew. W kwietniu miała antybiotyk w tab, w maju już robiłam jej zastrzyki z natybiotyku i leku przeciwzapalnego. Schudła z 5200 na 4500, teraz już jest prawdziwa Laska. Jedzenia dla nerkowców nei chce jeść (hill's c/d). Kocur chce się wyprowadzić, woli mieszkanie sąsiadów i ich kotkę. Wczoraj wieczorem wyszłam z nim na dwór i parę razy ściągnął obrożę, a do domu nie chciał wracać. Nie wiem tylko czy przy jego problemach z główką i bycia domowym kotem przez 6 lat wróciłby sam do domu.

reklama
Dominiczko żyj sto lat :-):-):-)
images

Tak na szybkiego się tylko pochwalę że Cypusiowi rozwiązał sie język i od wczoraj jest baba, tata teraz mi sie wydawalo że może mama ale pewnie chce usłyszeć. Zuza już troszkę grzeczniejsza uff. Jutro postaram się napisać na pozostalych bo w ostatnich dwóch tygodniach to pisalam po nocach i w każdej chwili

A HannaH ja też zamarlam jakl to napisałaś , dobrze że tak to się skończyło tylko. Jak wyzdrowieje to ty go walnij w łeb ;-)

Do góry