reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam

Wszystkim dzieciaczkom zycze Cudownego dnia:-)

Aurelia super ze wszystko bylo po twojej mysli i jestes jeszcze szczesliwa;-) ciekawe teraz co bedzie u nie,polowa gosci chyba odmowila bo do wczoraj mieli dac znac a tu cisza:no:z wesela zrobilo nam sie przyjecie:baffled:Kolezanki zadnej nie bedzie chyba,jeszcze dwie nie daly zanc:baffled:

A u mnie cd boli brzucha,za godz mam lekarza,nie wiem co jest grane ale tydz juz zle sie czuje,muli mnie:no:

reklama
Keyko, ale jesteś tajemnicza...A ja jestem bardzo ciekawa, co to za zmiana!

PS. fotki na wz.

Ostatnia edycja:
Keyko
chyba nam tego nie zrobisz!! Na wz nam opowiedz plizzz...
Pytasz czy Hania dostała się do przedszkola. Nie staraliśmy się. Nie widzę sensu żeby płacić za przedszkole skoro jestem na wychowawczym.
Aurelia
pięknie wyglądałaś. Jakbym miała teraz iść do ślubu tez wybrałabym taką suknię, tego kroju.

Witam.Gorąco niesamowicie było a teraz własnie burza idzie do nas.Dziś rano od 9:30 do 11:30 byliśmy w przedszkolu na zabawie z okazji dnia dziecka.Klaudia tez sie wyszalała bo dzieci nowo przyjęte tez mogły uczestniczyc:tak: zresztą dwa razy w tygodniu przez cały czerwiec można przychodzić aby dzieci poznały swoje przedszkole:tak::tak:Klaudia w sumie już zna ale i tak nie zaszkodzi tam zaglądać częściej i uczestniczyć w zajęciach:tak: potem po południu poszliśmy do ZOO:-)

Kwiateczku i jak tam u lekarza
Puchatka jak uczulenie Majeczki?
Aurelia super ze wszystko sie udało, wszystkiego dobrego! ślicznie wygladalaś :-) Oby udało sie z tym przedszkolem.
Anusiasac Ty nic nie wiesz o Szopku? Coś nam sie zawieruszyła.....

Wszystkiego dobrego dla kolejnych 3 latkow! Dominisi Hani i Natalki:-)Niech rosną zdrowo! I wogóle dla wszystkich dzieciaczków z okazji ich swieta!:tak:

Ostatnia edycja:

NIE:sorry:

Iwonka lekarz powiedzial ze problemy gastryczne,dal tabletki i juz przeszlo troche:tak:coz...zapomnialam a juz kiedys tak mialam:sorry:

My tez poszlismy dzis zasdzalec na wesole miasteczko.Kondzio byl zachwycony zwlaszcza ze podwoje swieto bylo wiec..:-)nie mogl zasnoc chyba z podekscytowania a co bedzie na weselu:szok:budzenie zapewne jak to bywa z regoly:no:
jutro jade na konsultacje w sprawie mojego rezonansu wiec zmykam zaraz milej nocki:-)

dzień dobry, witam z kawusią...

Iwonka, niestety nie wiem, bo sama ostatnio zaginęłam w akcji, ale myślę, że już będzie lepiej...a Szopka, zaraz postaram się przywołać...do porządku...

Aurelka, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia...

Kwiateczek, dobrze, że już lepiej... zdrówka Kochana

Puchatka i jak wysypka?

naszym wszystkim trzylatkom, którzy obchodzili urodziny od czasu, kiedy byłam tu ostatni raz.... aż wstyd, ale chyba lepiej późno niż wcale..

Szymonkowi, Zuzi, Michałkowi, Dominikowi, Klaudii – Panistępelek, , Klaudusi - Iwonki, Dominiczce, Hani, Natalce, Nikolce - Wszystkim dzieciaczkom życzę samych radosnych i kolorowych dni w życiu...

Zobacz załącznik 359710Zobacz załącznik 359710Zobacz załącznik 359711

my nie robiliśmy w tym roku urodzin, bo jakoś się towarzystwo porozjeżdżało, a Mati jako prezent dostał wyjazd do Warszawy m.in. do zoo. tylko że jego najbardziej zachwycały nie zwierzątka w zoo ale place zabaw... byliśmy na Bemowie i koło placu Wilsona...

Witam,

ja dopiero teraz. Zawiozłam miśkę do przedszkola, M wyrzuciłam na stacji benzynowej, a z Olką pojechałam ćwiczyć. Wykupiłam sobie karnet na body space i grotę solną. Okla patrzyła, jak mamusia się morduje, normalnie pot zalał mi oczy.

Puchatka Miśka też w tamtym roku miała dziwną wysypkę, która się pojawiała i znikała. Po syropie i maści ucichło i mam nadzieję, że nie wróci, bo rozdrapywała to ciągle.
Kwiateczek czyli masz jakiś refluks albo problem z woreczkiem żółciowym? Okropieństwo, jak mnie to dopadło, to jeśćmi się nie chcialo. Wracaj do zdrowia.

reklama
Witam.My wczoraj byliśy 2 godzinki w przedszkolu bo był wodzirej ktory organizował zabawe dyskoteke z okazji dnia dziecka ,był tez zarazem dzien otwarty dla nowo przyjetych dzieci. Cały czerwiec sa dni otwarte dwa dni w tygodniu:tak: potem byłam u lekarza na kontroli a potem poszlismy do ZOO:tak::tak::tak: filmiki z relacji wczorajszego dnia na @;-)

Do góry