reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Ja również spóźnione dla Symonka
baloniki.jpg

Iwonka oj dobrze by nam wszystkim zrobił taki wieczór :-D

reklama
Witam
Iwonka mam nadzieje ze bedzie bez bolu:sorry:szkoda wlasnie ze tak jestem daleko i nie mam jak z wami sie spotkac,jak jedziemy to wiecznie na biegu:sorry:

Chcialam dzis juz zlozyc zyczenia z okazji jutrzejszych urodzin dla ZUZI i ZOSI,MICHALKA i DOMINIKA
i niedzielnej Panny KLAUDII:-)

WEEKEND SPEDZAM W PRACY CALY TAK WIEC MNIE NIE BEDZIE:sorry2:

Dla ZUZI, ZOSI,
DOMINIKA I MICHAŁKA STO LAT :-):-):-)
urodzinowe056.gif
to i my dołączymy się do życzeń

babeczki ciągle obiecuje sobie że coś nadrobię ale jakoś nie wyrabiam jak pogoda ładna to spacerujemy i dzieciaki szaleją na placu zabaw jak brzydka to mamusia staje na głowie co by domku nie rozniosły na cztery wiatry :sorry2:

Ogrom buziaków la dzisiejszych 3-latków
Dominika, Michałka i Zuzi
images

Dziubek moze do nas dziś zaglądniesz

Co do tematu podwójnie wykończonych mamusiek, ja mam wrażenie ze coraz mi ciężej Cyprian coraz bardziej daje czadu ,od wczoraj w ogóle nie śpi w dzień i marudy mam dwie. no nic chyba jestem drazliwa bo nocami pisze pracę i w dzień już mi ciężko

Z dobrych wiadomości to bylismy w galeri w Ccc i zaopatrzyliśmy dzieciaki w sandały ,zaplaciliśmy za 3 pary tyle ile za jedną tutaj u nas w miescie a chyba jakościowo beda ok. co prawda nerwów bylo ,zwlaszcza z P.

A i dziś mamy pierwszą noc bez dzieci , odwieźliśmy obydwoje do mojej mamy a my idziemy na tą imprezę ,już mi się odechciewa bo wszyscy myslą ze będę kierowcą ,niech się pocałują bo już za duzo sie dla wszystkich poświęcałam a nas mają gdzieś .Trochę martwię się o Cypusia bo on mamusiny.ale kiedys musi być ten pierwszy raz ,niech się przyzwyczaja

Edit post z wczoraj teraz weszedł dopiero widzę, net mi wyłączyli

Ostatnia edycja:
Jeszcze życzonka dla Klaudii
images

My po imprezie ,nawet nie bylo tak źle ,potańczylismy trochę ,odmłodzili :tak:

Witam
ALE PUSCIUTKO:sorry:
Sylwia dobrze ze sie rozerwalas,tzn ze nie kierowalas:-p moj wieczor przede mna,troche sie boje nastepnego dnia:sorry:mam nadzieje ze G nie bedzie pracowal bo jak tak to chyba umre:sorry:

reklama
Do góry