reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dla Julianki i Mateuszka wszystkiego naj najlepszego
522.gif

Witam
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi i Szymonka:-)
Łączymy się do tych życzeń!!! życzę udanego imprezowania urodzinek i w ogóle miłego weekendu!

reklama
dzień dobry....witam po weekendowo i niestety deszczowo...

bardzo dziękujemy za życzenia, i przyłączmy się do tych dla Szymonka i Zuzanki...

a także, Tolka, jeśli czytasz nas jeszcze -
wszystkiego najlepszego i duuużo zdrówka dla Patryczka....cake338.jpg

pencil.png

Dziękujemy wszystkim za życzonka. :-):-):-)
tradycyjnie w mała imprezkę urodzinową w niedzielę padalo wsciekle.
Zuza z torta przeszczęśliwa
Gorzej z prezentów ,z rowerem obecnie sie przeprasza wazniejszy kask ,laptop(zabawkowy) od chrzestnej to jak na razie czarna magia i niestety dla nas też.
Cięzko mojemu dziecko dogodzić to chyba ja z wszystkiego bardziej sie ciesze niż ona.:crazy::eek:

Wszystkiego najlepszego dla Patryczka! Dużo,dużo zdrówka!!!!:tak:
ChomikImage.aspx

A także wszystkiego najlepszego dla Zuzi! Dużo zdrówka i usmiechu!
ChomikImage.aspx

Ostatnia edycja:

minka angina to zdradliwa że szok ja wylądowałam z powiklaniami przez nia w szpitalu

Hannah wow Basia wielka dziewczyna nawet do mojego zdawało sie klocka teraz z 9,5 ma na 7 miesięcy tylko wysoki strasznie , ubrania na 80-86

no to witam się ze szpitala... bosko!

Witam,

wszystkiego najlepszego dla Zuzi i Patryczka

Minka wracaj do zdrowia jak najszybciej!!!

Ja z kawusią, kto jeszcze?

Zaraz budzę Miśkę i do przedszkola. Wczoraj pierwszy dzien od kwietnia. Do tego nei spałą w przedszkolu i w efekcie padła o 20, nie myta bo wyszłam tylko na chwilę z Olką. Położyłam małą, wracam a tu druga z głową wciśniętą w poduchę nadaje.

Ciężko będzie chyba też nauczyć Miśkę spania bez pieluchy. W ciągu tygodnia 3 razy zsikałą się w majtki. Wczoraj wieczorem odkryłam mokre skarpetki rzucone w pokoju. Skoro skarpetki były mokre, to szukam spodni i majtek (wydawało mi się, że rano inne jej ubrałam:eek:, a wieczorem były inne). Znalazłam w koszu na pranie, schowane pod ręcznik:baffled:. Bym się zastanawiała, co tak śmierdzi i czy kot mi nie podsikuje:confused2:. Mówi, że nic ją nie boli, ale bardzo dużo pije. Mamy wodę w baniaczkach i sama sobie nalewa z kranika. Nawet nie wiem ile nwypija w ciągu dnia, ale chyba więcej niż ja.

Witam.BNo U nas odpukac sucho juz bardzo długo,czasami Klaudia pije dużo w dzień a czasami mało.Dziś jest zebranie w przedszkolu,ale ja mam nie przychodzic mówiła Nauczycielka Vanesski bo ja wszystko wiem a jak coś bedzie nowego to mi pani przekaze:tak: Musze pogadac żeby Klaudia była w grupie tych dzieci wiekszych ,bardziej rozwinietych juz.Bo jak patrze naniekitore dzieciaczki co maja isc do 1 grupy tez to jeszcze jak duże dzidzie, niewyraznie mowia lub mało mówią,małe o głowe nizsze,wiec gdzie tam Klaudia pasuje? Zreszta chyba i tak ma byc podział jakoś 3 latki na dwie grupy:tak:

reklama
Spóźnione życzenia urodzinowe dla Mateuszka i Zuzi :-)

Minka, zdrówka życzę :tak: Się przypałętało paskudztwo do Ciebie :baffled:

Iwonka, jak masz możliwość to lepiej żeby Klaudia chodziła ze starszymi dziećmi, bo zawsze te bardziej rozwinięte lubią się dostosowywać do poziomu pozostałych dzieci. Ja już koniecznie muszę dać Igę do przedszkola, bo tam gdzie chodzi są dzieci od niecałego roku i już widzę, że zachowuje się coraz częściej jak mały dzidziuś.

Moja już śpi kilka dni bez pieluchy, raz była duża wpadka, po której musiałam prać dosłownie wszystko. I jestem wściekła, bo miała taką fajną poduszkę z pierzem z ikei i po praniu pióra zakisiły się i zaśmierdły. Muszę jej kupić jakąś syntetyczną poduszkę.

Poza tym w poniedziałek zaliczyłam dzwona w słup - oczywiście cofając. Jak cofam, to jak sierota normalnie. No i zatrzymałam się na słupie i dziś musiałam zostawić na kilka dni auto u blacharza na końcu Krakowa, gdzie psy du...mi szczekają. Koleś mnie podwiózł do tramwaju, bo normalnie to koniec świata. Ale potem i tak szłam wzdłuż torów z pół godziny szukając kiosku albo sklepu, żeby rozmienić kasę, bo nie miałam drobnych na bilet. A potem jeszcze jechałam tramwajem 50 minut :baffled:

Do góry