reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Migotka kup sobie czujniki cofania. Paredziesiąt zł, nawierca się 4 otwory w zderzaku, a jaki komfort przy cofaniu. Gdyby nie było ich w lagunie, to bym już była skrócona o głowę pare razy. No i ostrzegają, jak jakiś palant przełazi jak akurat się cofa.

reklama
Dzięki Keyko! O ja głupia, że nie wpadłam na to :eek: A powiedz mi, samemu można to przywiercić? I jak te kable pociągnąć wewnątrz żeby nie wyglądało strasznie?

Witam
Minka szybkiego powrotu do zdrowia:sorry:

Moj Kondzio tez malo pije,nie wiem czemu.W parku jak pobiega to wola a tak w domu to zadko,musze ciagle sie go pytac:baffled:

Migotka wspolczuje:sorry:ja jak cofam to tez sie boje,zawsze zostawiam sobie zapas,wole kilka razy pokrecic kierwonica:sorry:

zaraz do pracy.Kupila dzis Kondziowi takiego mini golfa dla dzieci:tak:super az 3 f :sorry:on gra w starym telefonie jak to mowi w "dolek" teraz gra sobie.troche malo cierpliwy jak to on ale sie uczy:tak:azraz wrzuce fotke.w domu poki co go wozi:sorry:

Witam,
trochę mało przytomna, bo wczoraj miałam spontaniczne wyjście na piwo i do kina. Tak się spieszyłam, że zbiłam perfumy kenzo. Cieszyłam się nimi 3 tyg.:-:)baffled:. Ale za to w domu przepięknie pachnie kwiatami, jak w ogrodzie:rofl2:.

Migotka otwory nawierca się otwornicą, a kable można pociągnąć podsufitką i w uszczelkach. M chce tak zrobić w swoim aucie, ale zbiera się do tego, jak do zestawu głośnomówiącego, czyli za parę miesięcy i może mu się uda

Witajcie dziewczyny

Ale mam zaleglosci:szok: Kurcze nie mialam neta wiec przepraszam za nieobecnosc:sorry2::sorry2:

Wszystkim Jubilatom Wszystkiego Naj naj naj:-):-)

Ja jestem mega padnieta juz nie mam sily ale specjalnie nie mam wyjscia musze pracowac narazie:-( adas moj zdrowy jak tylko mam chwile dla niego spedzamy go na maxa... jedziemy na basen do znajomych i ciagle na dworzu:-):-) tylko szkoda ze mam teraz tak malo czasu dla niego:-:)-(

kwiateczek- moj adas pije znow bardzo bardzo duzo:dry::dry::dry:Ogolnie przez caly dzien potrafi wypic 2L plynow albo wode albo soki albo herbate i wydaje mi sie tez ciagle chodzi sika:tak::tak:

witam juz prawie po kawusi :-p

kamilka a no takie jest życie, że nie jest łatwo :dry:

keyko zazdroszcze wyjścia ja dzis się wybieram na zakupy kiermaszowe z kolezanką. Co do czujników cofania to dobre napewno. Ja w moim się odwróce i wszystko widze a w M kombi to jakiś koszmar jeszcze jak ciągle nim jezdziłam to ok ale jak czasami to mam problem

Witam
Dzisiaj zycze wszystkiego nalepszego Szymonkowi:-)

Ja za tydz mam panienskie.Kolezanka juz moja jest taka podeksytowana ze mnie az zarazila.mamy zamiar kupic pare rzezcym,wyglada ze bedzie ciekawie:-D:-D::-D

Dla Szymonka moc buziaków
451.gif

Pola pewnie na zwolnieniu, może nie wytrzyma i zaloży internet

reklama
Spóżnione życzonka dla Szymonka! Dużo zdrówka i uśmiechu! Polu odezwij sie!:tak::tak::tak:

Kwiateczek oj będzie ciekawie! Szkoda że tak daleko mieszkasz bo chętnie bym się wybrała na taki wieczorek! Oczywiście jakbym była zaproszona! Życzę miłej zabawy bez bÓlu głowy następnego dnia ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry