reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam
Iwonka zdrowka zycze.oby szybko przeszlo.
Szopek ja sie calkowicie z taba zgdzam,nie sadze ze to tylko gerber.Co do tych sloiczkow to raz dalam i nie moglam domyc buzi,lyzeczki:no:wyzygal ja od razu wiec bluzka tez niedoprana:no:co za marchewka???!!!

A my po wizycie u urologa,jest niby ok,mamy masc do smarowania(tzn,w poniedzialek bedzie)i po 3 mies wrocic do niego)
Po za tym wprzedszkolu bylk dzis Kondzio,pani powiedziala ze jest ok,w srode zaczyna juz 3 godz.dzis troszke pomarudzil wiec jeszcze we wtorek mamy przyjsc na godz:tak:dla mnie lepiej bo ma szanse sie przyzwyczaic bardziewj:tak:
uCIEKAM BO OBIAD POTEM g JEDZIE DO pL,PRZEZ TYDZ BEDZIEMY SAMI.

reklama
witam ja po zakupach pije kawe kto sie dolaczy ? zaraz sie biore za sałatke a pozniej golabki, chlopaki z rana pojechali do dziadkow :-p

No wlasnie ciekawe jak to jest moze jakis utrwalacz czy co ze to tak ciezko schodzi ja mu nie pukowalam zadko, bardzo zadko. Tak jak szopek mialam marchewke i te podstawowe rzeczy z ogrodka :sorry2:
Szopek moj jesli juz usiadze do puzzli to sie wkurza jak mu tez puzzle wejsc nie chca tak jak on chce ja mu pokazuje jak ale nie i koniec ma byc po jego dobrze ze nozyczkami nie docina zeby mu pasowało.
Ale zeby kopnac tak pilke zeby trafila w wiaderko z duperelami ktore stoi na regale to potrafi :baffled:

Witam, Ja moze sobie kawki zrobie:tak:
Jak macie cyfre + to zobaczcie czy macie wlączone dodatkowe kanaly bezplatnie na miesiac! Canały,HBO,cinemaxy i wogole wszystkie te ktorych nie macie w abonamencie:tak::-)
Kupilam mojej Vanessce stroj na ball BELLI z bajki piekna i bestia.:tak:Piekna długa zlota suknie :tak: sliczna.;-)

Witam
Ja od rana sprzatam,jeszcze podloga zostala i juz:-)
Iwonka oiczywiscie nic nie mam wlaczone na cyfrze.juz kiedys tak bylo,przez przypadek zadzwonilam do nich i tak sie dowiedzialam,wtedy babka powiedziala ze to trzeba dzwonic i oni wtedy wlacza.ja na to po co skoro macie je przez miesiac za darmo,dlaczego nie wchodza automatycznie.ona na to ze nie bo moge sobie nie zyczyc:angry:idiotka.
zarazdo nich dzwonie.i tak mialam dzisisaj sprawdzic czy mam cos doplacic do konca umowy bo G jest juz w PL to by zaplacil.jakies wyczucie normalnie:sorry:znowu przypadek:sorry:

kwiateczek no niewiem czy takie głupie jednak kazdy pilnuje swojego kupra, ale ludzie wymyslaja naprawde dziwne rzeczy :tak: uwierz mi ;-) Moj teraz w pn jedzie na szkolenie wiec ja tez bede sama :-p z małym lobuzem

Wiki jednak sa kanaly automatycznie:szok::tak:
Iwonka dzwonilam do nich i te kanaly to jest tak ze tylko te jeden pakiet wyzej.ja mam ten drui pakiet wiec mam miesiac free nastepny:tak:wlasnie sprawdzam i jest jim jam:-)

Witam. Maz wlasnie kapie mala, ja mam juz wolny wieczor.
Za kilka dni kupujemy bilety do Polski i juz jestem pewna ze moj bedzie tylko w jedna strone ;) Troche sie boje zaczac wszystkiego od nowa.... ale trzeba zaryzykowac

Kwaituszek: u nas na polskiej grupie sa naprawde fajne babki, nie slyszalam zeby ktoras gadala na inna, jest mila i sympatyczna atmosfera.

panna migotka
: 60 puzzli?? O matko, jakie wasze dzieci zdolne! Moja Wiki nie ulozylaby tyle. Gratulacje dla zdolniachow, to naprawde nie latwe zadanie.

Witam.Ja nadal kaszel,antybiotyk pomogl na zatoki ale na kaszel nie.Vanesska tez znow chora:sorry: ma goraczke i boli ja gardlo,znw nie pojdzie do przedszkola.Musze jej podkurowac bo szkoda zeby na bal nie poszła:-:)sorry:

Kwiateczek a nawet nie wiem ze zalezy to od abonamentu,wiem że mi wlaczyli wszytskie filomwe pakiety i jakies tam,nawet nie wiem ,ale sporo:tak::tak::tak:

hej

u nas puzzle Michał uwielbia, ale nie układać ale.. odrywać obrazek od kartonika... Maja dostala na urodziny tak pięknie ukłądała a Michał jej zniszczył :-/

reklama
Witam
Ale cihcutko:sorry:
Gunia to u was jest inaczej.na naszej play group sa grupki i stoja po kontach i szepcza:no:nie chodze.zreszta sa w srody a Kondzio teraz zaczyna zlobek wlsanie w srody:sorry:
Kondzio lubi puzle a swoimi jest juz znudzony musze kupic nowe.Dzis kupilam mu farby,kolotrowy papier,nozyczki,nakleji itp.dzis toche powycinALISMY ALE 10 MOZE 15 MIN.na poczatku byl bardzo zajety ale szybko sie znudzil:baffled:farby zostawilam na jutro.Rano jeszcze idzieby na jedna sesje,godzinna do zlobka i w srode zaczyna:tak:
Teraz wrocilismy od dentysty,pani powiedziala ze ma pieke zabki:tak:dostal nakleje.Acha,mowilam mu wczesniej ze musi otworzyc buzie i pokazac zabki.weszlismy tam a pani kazala mu usiasc,fotel wielgachny...Konrad sie polozyl i otworzyl buzie i czekal:-D:-D:-D PANI wybuchla smiechem ja tez,komicznie to wygladalo.moje dziecko ma juz chyba wyrobiony odruch po wizytych lekarzy:sorry:
Odebralismy tez recepte i ta masc na ptaka jest ze sterydami:baffled:

Do góry