reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam.
Anusiasac, Pola gdzie się podziewacie?

Iwonka- ja nie polecam Ardo. Miałam ja i kilka osób z rodziny i wszyscy jesteśmy niezadowoleni.
Po 2 latach była już popsuta, nie należała do cichych i nawet nie wiem czy miała jakiś plus. P. ja kupił samowolnie.
Teraz mamy Whirpool'a i jest okej.Nie ma bajerów. Miku mi ciągle drzwi otwiera i mam szronu od chol**ry w zamrażalce, wiec to raczej nie no frost.
Wykonuje swoje zadanie. Pobiera mało prądu, cicho działa, w ogóle działa. Ma tez dwie rzeczy które musiały być w mojej lodówce. Ma białe czy tam niebieskawe te plastikowe półki w drzwiach. W Ardo miałam takie w sepii i taka przygnębiająca była przez to w srodku. Lodówka jak noc listopadowa, zimno, buro, ponuro i sztuczne światło. Durnowato to brzmi, ale ... każdy ma swoje fizie:baffled:
Dwa, półki jak wspomniała Wiktoria.
Nie chciałam , żadnej wydziwaczonej z programatorem, bo zawsze jest coś więcej do zepsucia.

Kwiateczek- jakbym o swoim Miku czytała.:-(
Co do angielskiego, to nawet jak masz kiepska wymowę to warto go uczyć.

reklama
Cześć dziewczyny.
U nas też szaro buro i ponuro.
Dzisiaj 3-ci dzień z Bromergonem na spalenie pokarmu. Na szczęscie mineło największe przepełnienie piersi, ale było cięzko. W pierwszy dzień nawet miałam nudności, a rano dreszcze jak na grypę, ale już dzisiaj jest ok.
Mleczko powoli zanika, zapalenie piersi odpuściło.
Czekam na położną, żeby oglądneła cycuszki. A już myślałam że obetnę je sobie. Koniec karmienia a ja w końcu odżywam powoli. :biggrin2:

Hej chwila ciszy ufff. Poza tym dzis umieram ,wczoraj dostałam drugi@ :no: myslałąm że wózek z powrotem ze spaceru nie dopcham tak mi ciśnie na kośc ogonową jak przy porodzie no i reszta:wściekła/y: mam nadzieje że tylko pierwsze takie bedą
Dzis wiec strajkuje i chyba walnę zurek z torebki ,mój bedzie miał minę ,ale mam dosć .Zuza po dlugim czasie dorwala dziadka to moze tam dostanie coś normalnego
Poza tym bajzel totalny , mam kolejny kryzys że ciagle tylko sprzatam a za chwile to samo

HannaH powodzenia najgorsze za tobą teraz powinno być już lepiej :tak:

Z lodówką to mamy electroluxa ,powiedzmy że w miare ok ale strasznie własnie szroni i mam taki problem ze jak ja próbuje odmrozić wszystko pięknie ładnie a jak wsadze z powrotem to lodu wiecej niż było . Jak wy to robicie bo mi sie kończa rzeczy w zamrazalniku i musze sie za nia wziasć. wiem glupie pytanie filozofi nie ma ale ja mam problem. poza tym ok czasem ja troche slychać ale rzadko .Ja bym teraz kupila taka z wiekszym zamrazalnikiem ,mniejsza lodówka bo mi sie mieso nie miesci jak dostajemy jakas wieksza ilosć nie mówiąc o zamrazaniu czegoś innego

Ja mam problem bo wysiadl mi piekarnik w kuchence elektr. płyta grzeje on nie ,od poczatku były z nim problemy ,miesiac temu skończyla sie gwarancja:wściekła/y: chyba tak teraz robia zeby przechodzilo gwarancje a potem jak ci sie uda

POLa ,Anusiac i inne dziewczyny gdzie sie podziałyscie ? Dołaczam do apelu

Ostatnia edycja:
witam

Ja musze poszukac instrukcji bo w sumie lodowka pol roku a polki czyste w zamrazarce nie ma żadnego szronu ani lodu, wiec pewnie mam a nie wiem.

Sylwia a tam będziesz sprzątać, :-p

No widzisz Wiki,to sprawdz te papiery od lodowki:tak:

Pola pisala ze w ciazy ,mam nadzieje ze u niej wszystko ok :tak:
Ze wogole u dziewczyn ok!:tak:

Witam
Iwonka wiem ze bedzie gorzej,zobaczymy jak bedzie.Dzis bylo dobrze,troche poplakal ale pani powiedziala ze nie az tak zle by po mnie dzwonic,potem ja przytuli,ona pokazala palec ok:sorry2:on jej tez i jakos sie bawil.podchodzialam czasem pod drzwi by posluchac czy placze ale byla cisza.byli na dworrze:tak:zawolal dwa razy siku;-)moze bedzie dobrze.wiadomo ze potrzebuje zasu ale wiesz jak to serce matki,nic na sile.
Szopek wiem ze wytlumaczenia nie ma tylko ze mi jakos zawsze glypio bylo bo sama nie jestem fenomenem z angileskiego.Potrzebowac pomocy nie potrzebuje typu sprawy codzienne itp ale odkad siedze w domu jezyk tez wiec mowa moja pozostawia wiele do zyczenia obecnie.jeszcze troche i bedzie kali jesc....kali pic...nigdy sie ang nie uczylam,tyle co tu ale jak kontakt masz min to samo przez sie mowi:sorry2::sorry2::sorry2:

Migotka wszystkiego najlepszego kochana:-):-):-):-)
Hanah teraz bedzie dobrze.pamietam swoje,jaki to bol:no:bylam tu wszpitalu zeby mi cos dali a oni na to zeby wziasc cudowny lek paracetamol,nie sciagac,przeczekac.pamietam ze jak okladalam kapusta to zylki poodbijaly sie na kapuscie do tego stopnia ze az krew byla:szok:3 dni i ze lzaly ale gryzlam recznik:baffled:gorsze niz porod:no:

Wiki musi byc wic no frost:tak:masz w sumie podobna do mojej.
Iwonka ja mam taka,nie moge znalezc nic innego:baffled:jestem b.zadowolona:tak:ale juz stary model jest:sorry2:
Samsung RL34SCPS Refrigerator on eBay (end time 22-Jan-11 19:10:06 GMT)

reklama
Do góry