reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam.U mnie dziś upalny dzien sie zapowiada. Będziemy się w basenie wylegiwać;-)
Kwiateczek tak czarny właśnie:tak: są wszystkie kolory jeskie sie chce ,yetraz nawet blaty kłądzie sie na sciane miedzy szafkami zamiast glazury,a podoba mi sie tez to z IKEA | Kuchnia | Blaty
a tu więcej wzorow http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/kitchen/19121/
99d37f2dcb2eebb8.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny przyłączam się do Majóweczek 2008.Taką gafę zrobiłam ze hej :zawstydzona/y: od roku należałam do majóweczek 2007 a moja Gabrysia urodziła sie 08' ja nie wiem jak ja to zrobiłam:)

Witajcie dziewczyny

Moj maly od wczoraj robi na nocnik:-):-):-) moiwe wam jaka radosc:-D:-D

tinka- hahaha Zdarza sie ale Witaj u nas . Pisz z nami:tak::tak:Śliczna masz coreczke i mnie sie marzy kiedys taka z pieknymi loczkami :sorry::sorry: tyle ze my z mezem mamy proste jak druty:-D:-D

Moj Adasko wariuje dzisiaj od 7 a ja juz po kawce po sniadaniu i nie bardzo mam co robic ale moze zajrzy do mnie kolezanka:happy::happy:

Witam
Iwonka fajny ten pierwszy link:tak:takie meble mi sie podobaja:tak:z takimi galkami:-)super:-)
Tinka:-D:-D:-D witamy oczywiscie.Gafy kazdemu sie zdarzaja:sorry:

U nas dzis sloneczko:tak:Lalo wczoraj a dzis jest ladnie.Niestety chyba koniec lata juz sie zapowiada.w sierpniu nigdy rewelacji nie bylo:baffled:

Witajcie dziewczyny chyba zmienię pseudo z tinki na gapę:)Dzięki za przywitanie:-)
no i oczywiście za miłe słówka pod kątem mojego łobuza, loczki ma po tacie:(

U nas pogoda niepewna

Brawo dla Adasia!To teraz z górki!;-)

Tinka tak córcia sliczna:-) ,a moja starsza tez lokowata:tak::tak::tak: z czego ona wcale nie jest zadowolona,teraz ma już dłuzsze włosy,niestety sie plącza i jest problem z czesaniem:sorry: no nic ,może kiedyś sie wyprostuja:-pa czemu nie masz suwaczków żadnych???? Jak coś to służe pomoca:tak:

Dzięki dzięki ja nie mam pojecia jak to z tymi suwaczkami:zawstydzona/y:
Co do dziecka to włosy ma teraz tak roztrzepane, że jak rozczeszę to szopa:(raz sie kręcą czasem tylko lekko, eh..

Te magnesy są super, kurcze nie miałam pojecia, że coś takiego jest.Mnie by sie to przydało, mała wiecznie zostawia na lodówce łapki:)

reklama
ja juz po zabawie w piaskownicy maly zjadl i spac i chyba sie z nim przespie bo jakis ciezki dzisiaj dla mnie dzien.. cos mi sie oczy kleja trzeba odpoczac

Do góry