reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam.U mnie dziś upalny dzien sie zapowiada. Będziemy się w basenie wylegiwać;-)
Kwiateczek tak czarny właśnie:tak: są wszystkie kolory jeskie sie chce ,yetraz nawet blaty kłądzie sie na sciane miedzy szafkami zamiast glazury,a podoba mi sie tez to z IKEA | Kuchnia | Blaty
a tu więcej wzorow http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/kitchen/19121/
99d37f2dcb2eebb8.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny przyłączam się do Majóweczek 2008.Taką gafę zrobiłam ze hej :zawstydzona/y: od roku należałam do majóweczek 2007 a moja Gabrysia urodziła sie 08' ja nie wiem jak ja to zrobiłam:)

Witajcie dziewczyny

Moj maly od wczoraj robi na nocnik:-):-):-) moiwe wam jaka radosc:-D:-D

tinka- hahaha Zdarza sie ale Witaj u nas . Pisz z nami:tak::tak:Śliczna masz coreczke i mnie sie marzy kiedys taka z pieknymi loczkami :sorry::sorry: tyle ze my z mezem mamy proste jak druty:-D:-D

Moj Adasko wariuje dzisiaj od 7 a ja juz po kawce po sniadaniu i nie bardzo mam co robic ale moze zajrzy do mnie kolezanka:happy::happy:

Witam
Iwonka fajny ten pierwszy link:tak:takie meble mi sie podobaja:tak:z takimi galkami:-)super:-)
Tinka:-D:-D:-D witamy oczywiscie.Gafy kazdemu sie zdarzaja:sorry:

U nas dzis sloneczko:tak:Lalo wczoraj a dzis jest ladnie.Niestety chyba koniec lata juz sie zapowiada.w sierpniu nigdy rewelacji nie bylo:baffled:

Witajcie dziewczyny chyba zmienię pseudo z tinki na gapę:)Dzięki za przywitanie:-)
no i oczywiście za miłe słówka pod kątem mojego łobuza, loczki ma po tacie:(

U nas pogoda niepewna

Brawo dla Adasia!To teraz z górki!;-)

Tinka tak córcia sliczna:-) ,a moja starsza tez lokowata:tak::tak::tak: z czego ona wcale nie jest zadowolona,teraz ma już dłuzsze włosy,niestety sie plącza i jest problem z czesaniem:sorry: no nic ,może kiedyś sie wyprostuja:-pa czemu nie masz suwaczków żadnych???? Jak coś to służe pomoca:tak:

Dzięki dzięki ja nie mam pojecia jak to z tymi suwaczkami:zawstydzona/y:
Co do dziecka to włosy ma teraz tak roztrzepane, że jak rozczeszę to szopa:(raz sie kręcą czasem tylko lekko, eh..

Te magnesy są super, kurcze nie miałam pojecia, że coś takiego jest.Mnie by sie to przydało, mała wiecznie zostawia na lodówce łapki:)

reklama
ja juz po zabawie w piaskownicy maly zjadl i spac i chyba sie z nim przespie bo jakis ciezki dzisiaj dla mnie dzien.. cos mi sie oczy kleja trzeba odpoczac

Do góry