reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Keyko- nie nie doszly mi zdjecia od Ciebie:no::no: dobrze ze wam troszke lepiej:tak:

Ja dzisiaj sama sie wyleguje moja mama zabrala Adasia do siebie a ja sie wyspalam i odpoczelam:sorry::sorry:

reklama
Kamilka już wysyłam, mam nadzieję ze dojdzie mail:tak:

Właśnie wróciłam z poczty. Niby takie 10 min spacerkiem, ale zdyszałam sie jak na maratonie:sorry:. Czekam, aż M przywiezie mi rower, to sobie jeszcze trochę pojeżdzę, zanim brzuch będzie mi przeszkadzać.

Hej dziewczyny! Ale się pospałyście :-D Mi też oczy nie chciały się otworzyć. W każdym bądź razie dzień dobry i jakby to powiedziała Iga wstawać śpiofy :-)

Witam. W Warszawie dziś pochmurno,troche oddechu od upału.Całą noc miałam głupie sny:no::no::no::no::no:Zjadłam tosty na śniadanko i idę po kawusie ,bo chyba zasnę na siedząco.A nie moge bo fasolke po bretońsku gotuje.A co Dotkass sie nie odzywa??????
Kupiłam sobie zestawdo zabudowy, piekarnik z płyta Whirpool z Ikea,jeszcze ponad rok na gwarancji,Dałam 350zl a na fakturze jest cena 1800zl,Zestaw w stanie idealnym.Piekarnik jak igła ,tylko kilka rysek na płycie jest ale to normalka...
Ma któraś lodowke zabudowana? Jak sie sprawuje? A może któraś zwykłą lodówkę zabudowała bo ponoć tak można,tez jakoś ;-)

Kamilka Ja tam ciagle jestem niewyspana,chciałabym żeby ktoś tak zabrał moje dzieci żebym ja sie mogła wyspać:sorry::sorry::sorry:

Iwonka, ja mam lodówkę zabudowaną, ale to chyba taka specjalna do zabudowy jest. Sama tego nie robiłam, bo kuchnia była już zrobiona jak przyszłam. Jest ok, nie narzekam.

Witajcie
My dzisiaj pospalsmy z malym do 9 wow jak nigdy

Iwonka- Koffana naladowalam baterie to teraz 5 moge sie zajac jak chcesz to podrzuc dziewczynki i mozesz odpoczywac:-):-) heheh Jakbym byla w Wawie to sie odezwe;-);-)
Adas moj robi postepy w nocniku dzisiaj wstal i mowi "MAmo Adas Siku chce" i biegiem na nocniczek i zrobil:tak::tak: jej jak sie ciesze bo ostatnio ciezko bylo i cos sie rusza:tak::tak:

A ja z kawka bo by nie bylo dnia:rofl2::rofl2:

Kamilka i co godzine mu przypominaj o sikaniu i bedzie ok,sadzaj na nocnik jakas ksiażeczke do czytania wezcie..;-)

Ciekawa jestem czy mi przyjmą Klaudie do przedszkola,tak bym chciała......:sorry::sorry::sorry:planuje teraz pop wakacjach zaszczepić dziewczyny przeciw ospie,i na pneumo... :sorry:

Witam
Ja tez nie wyspana,Kondzio budzil sie cos znowu:baffled:ja tez mialam takie sny:szok:normalnie nie rozumie:no:pizza przed snem chyba ma taki wplyw:sorry:
Kamilka ja dam cci Kondzia,on jest jak 5 dzieci:-D:-D:-D
Iwonka ja nie mam ale chcialabym zabudowana kuchnie kiedys.Kuchenke wole gazowa,nigdy nie umialam gotowac na prad i do tego jset drogi:baffled:

Ja z kawusia tez,po sniadanku.Kondzio w koncu zjadl nalesnika:tak:pierwszy raz.Nie jada sliskich dan:-p

Kwiateczek a ja wole na płycie gotowac:tak::tak::tak: tutaj w domu gdzie teraz jestesmy mam plyte z piekarnikiem tez do zabudowy i to MIELE firmy ale niestety jest na siłe a w moim mieszkaniu nie mam załozonej siły wiec kupiłam nowy zestaw;-) ,zreszta ładniejszy ,nowszy i srebny :tak:płyta jest cała czarna i tak myśle ciagle jaki blat kupić teraz ......:sorry:chciałabym czarny ale on drogi..no zobaczymy jak z kasa wyjdzie:sorry:

reklama
Iwonka czarny blat do kuchni???szczerze mowiac nie spotkalam sie:no:ale brazowy ma moja znajoma i wyglada ladnie.Ma meble brazowe z bezem:tak:nie blat jest bezowy chyba:sorry:i ma wlanie czarna plyte:tak:wyglada ladnie ale prad jest drogi.Rzecz jak kto lubi.ja wole gaz ale te kuchnie co ogladalismy latem maja ten ruszt(czy jak to zwal)na wierzchu bardzo odstajacy:baffled:co mi sie nie podoba znowu.ale jednak sklaniam sie ku gazowej i ewentualnie piekarniku elektrycznym.Tak mam wlanie tu.Plyta gazowa.piekarnik elek.:tak:meble do kuchni sama jeszcze nie wiem jakie bym chciala.nie wiem nawet jakie sa ceny:no:ale widzialam kiedys taka zielonkawa,fajna:tak:sama lubie pstelowe kolory.Napewno chce na jasno kuchnie:-)

Po pracce jestem,ide lezakowac.dobranoc

Do góry