reklama
Kamilka już wysyłam, mam nadzieję ze dojdzie mail
Właśnie wróciłam z poczty. Niby takie 10 min spacerkiem, ale zdyszałam sie jak na maratonie. Czekam, aż M przywiezie mi rower, to sobie jeszcze trochę pojeżdzę, zanim brzuch będzie mi przeszkadzać.
Właśnie wróciłam z poczty. Niby takie 10 min spacerkiem, ale zdyszałam sie jak na maratonie. Czekam, aż M przywiezie mi rower, to sobie jeszcze trochę pojeżdzę, zanim brzuch będzie mi przeszkadzać.
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Hej dziewczyny! Ale się pospałyście Mi też oczy nie chciały się otworzyć. W każdym bądź razie dzień dobry i jakby to powiedziała Iga wstawać śpiofy :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam. W Warszawie dziś pochmurno,troche oddechu od upału.Całą noc miałam głupie snyZjadłam tosty na śniadanko i idę po kawusie ,bo chyba zasnę na siedząco.A nie moge bo fasolke po bretońsku gotuje.A co Dotkass sie nie odzywa??????
Kupiłam sobie zestawdo zabudowy, piekarnik z płyta Whirpool z Ikea,jeszcze ponad rok na gwarancji,Dałam 350zl a na fakturze jest cena 1800zl,Zestaw w stanie idealnym.Piekarnik jak igła ,tylko kilka rysek na płycie jest ale to normalka...
Ma któraś lodowke zabudowana? Jak sie sprawuje? A może któraś zwykłą lodówkę zabudowała bo ponoć tak można,tez jakoś ;-)
Kamilka Ja tam ciagle jestem niewyspana,chciałabym żeby ktoś tak zabrał moje dzieci żebym ja sie mogła wyspać
Kupiłam sobie zestawdo zabudowy, piekarnik z płyta Whirpool z Ikea,jeszcze ponad rok na gwarancji,Dałam 350zl a na fakturze jest cena 1800zl,Zestaw w stanie idealnym.Piekarnik jak igła ,tylko kilka rysek na płycie jest ale to normalka...
Ma któraś lodowke zabudowana? Jak sie sprawuje? A może któraś zwykłą lodówkę zabudowała bo ponoć tak można,tez jakoś ;-)
Kamilka Ja tam ciagle jestem niewyspana,chciałabym żeby ktoś tak zabrał moje dzieci żebym ja sie mogła wyspać
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Iwonka, ja mam lodówkę zabudowaną, ale to chyba taka specjalna do zabudowy jest. Sama tego nie robiłam, bo kuchnia była już zrobiona jak przyszłam. Jest ok, nie narzekam.
Witajcie
My dzisiaj pospalsmy z malym do 9 wow jak nigdy
Iwonka- Koffana naladowalam baterie to teraz 5 moge sie zajac jak chcesz to podrzuc dziewczynki i mozesz odpoczywac:-):-) heheh Jakbym byla w Wawie to sie odezwe;-);-)
Adas moj robi postepy w nocniku dzisiaj wstal i mowi "MAmo Adas Siku chce" i biegiem na nocniczek i zrobil jej jak sie ciesze bo ostatnio ciezko bylo i cos sie rusza
A ja z kawka bo by nie bylo dnia
My dzisiaj pospalsmy z malym do 9 wow jak nigdy
Iwonka- Koffana naladowalam baterie to teraz 5 moge sie zajac jak chcesz to podrzuc dziewczynki i mozesz odpoczywac:-):-) heheh Jakbym byla w Wawie to sie odezwe;-);-)
Adas moj robi postepy w nocniku dzisiaj wstal i mowi "MAmo Adas Siku chce" i biegiem na nocniczek i zrobil jej jak sie ciesze bo ostatnio ciezko bylo i cos sie rusza
A ja z kawka bo by nie bylo dnia
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kamilka i co godzine mu przypominaj o sikaniu i bedzie ok,sadzaj na nocnik jakas ksiażeczke do czytania wezcie..;-)
Ciekawa jestem czy mi przyjmą Klaudie do przedszkola,tak bym chciała......planuje teraz pop wakacjach zaszczepić dziewczyny przeciw ospie,i na pneumo...
Ciekawa jestem czy mi przyjmą Klaudie do przedszkola,tak bym chciała......planuje teraz pop wakacjach zaszczepić dziewczyny przeciw ospie,i na pneumo...
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Ja tez nie wyspana,Kondzio budzil sie cos znowuja tez mialam takie snynormalnie nie rozumiepizza przed snem chyba ma taki wplyw
Kamilka ja dam cci Kondzia,on jest jak 5 dzieci
Iwonka ja nie mam ale chcialabym zabudowana kuchnie kiedys.Kuchenke wole gazowa,nigdy nie umialam gotowac na prad i do tego jset drogi
Ja z kawusia tez,po sniadanku.Kondzio w koncu zjadl nalesnikapierwszy raz.Nie jada sliskich dan
Ja tez nie wyspana,Kondzio budzil sie cos znowuja tez mialam takie snynormalnie nie rozumiepizza przed snem chyba ma taki wplyw
Kamilka ja dam cci Kondzia,on jest jak 5 dzieci
Iwonka ja nie mam ale chcialabym zabudowana kuchnie kiedys.Kuchenke wole gazowa,nigdy nie umialam gotowac na prad i do tego jset drogi
Ja z kawusia tez,po sniadanku.Kondzio w koncu zjadl nalesnikapierwszy raz.Nie jada sliskich dan
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kwiateczek a ja wole na płycie gotowac tutaj w domu gdzie teraz jestesmy mam plyte z piekarnikiem tez do zabudowy i to MIELE firmy ale niestety jest na siłe a w moim mieszkaniu nie mam załozonej siły wiec kupiłam nowy zestaw;-) ,zreszta ładniejszy ,nowszy i srebny płyta jest cała czarna i tak myśle ciagle jaki blat kupić teraz ......chciałabym czarny ale on drogi..no zobaczymy jak z kasa wyjdzie
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Iwonka czarny blat do kuchni???szczerze mowiac nie spotkalam sieale brazowy ma moja znajoma i wyglada ladnie.Ma meble brazowe z bezemnie blat jest bezowy chybai ma wlanie czarna plytewyglada ladnie ale prad jest drogi.Rzecz jak kto lubi.ja wole gaz ale te kuchnie co ogladalismy latem maja ten ruszt(czy jak to zwal)na wierzchu bardzo odstajacyco mi sie nie podoba znowu.ale jednak sklaniam sie ku gazowej i ewentualnie piekarniku elektrycznym.Tak mam wlanie tu.Plyta gazowa.piekarnik elek.meble do kuchni sama jeszcze nie wiem jakie bym chciala.nie wiem nawet jakie sa cenyale widzialam kiedys taka zielonkawa,fajnasama lubie pstelowe kolory.Napewno chce na jasno kuchnie:-)
Po pracce jestem,ide lezakowac.dobranoc
Po pracce jestem,ide lezakowac.dobranoc