reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Keyko- nie nie doszly mi zdjecia od Ciebie:no::no: dobrze ze wam troszke lepiej:tak:

Ja dzisiaj sama sie wyleguje moja mama zabrala Adasia do siebie a ja sie wyspalam i odpoczelam:sorry::sorry:

reklama
Kamilka już wysyłam, mam nadzieję ze dojdzie mail:tak:

Właśnie wróciłam z poczty. Niby takie 10 min spacerkiem, ale zdyszałam sie jak na maratonie:sorry:. Czekam, aż M przywiezie mi rower, to sobie jeszcze trochę pojeżdzę, zanim brzuch będzie mi przeszkadzać.

Hej dziewczyny! Ale się pospałyście :-D Mi też oczy nie chciały się otworzyć. W każdym bądź razie dzień dobry i jakby to powiedziała Iga wstawać śpiofy :-)

Witam. W Warszawie dziś pochmurno,troche oddechu od upału.Całą noc miałam głupie sny:no::no::no::no::no:Zjadłam tosty na śniadanko i idę po kawusie ,bo chyba zasnę na siedząco.A nie moge bo fasolke po bretońsku gotuje.A co Dotkass sie nie odzywa??????
Kupiłam sobie zestawdo zabudowy, piekarnik z płyta Whirpool z Ikea,jeszcze ponad rok na gwarancji,Dałam 350zl a na fakturze jest cena 1800zl,Zestaw w stanie idealnym.Piekarnik jak igła ,tylko kilka rysek na płycie jest ale to normalka...
Ma któraś lodowke zabudowana? Jak sie sprawuje? A może któraś zwykłą lodówkę zabudowała bo ponoć tak można,tez jakoś ;-)

Kamilka Ja tam ciagle jestem niewyspana,chciałabym żeby ktoś tak zabrał moje dzieci żebym ja sie mogła wyspać:sorry::sorry::sorry:

Iwonka, ja mam lodówkę zabudowaną, ale to chyba taka specjalna do zabudowy jest. Sama tego nie robiłam, bo kuchnia była już zrobiona jak przyszłam. Jest ok, nie narzekam.

Witajcie
My dzisiaj pospalsmy z malym do 9 wow jak nigdy

Iwonka- Koffana naladowalam baterie to teraz 5 moge sie zajac jak chcesz to podrzuc dziewczynki i mozesz odpoczywac:-):-) heheh Jakbym byla w Wawie to sie odezwe;-);-)
Adas moj robi postepy w nocniku dzisiaj wstal i mowi "MAmo Adas Siku chce" i biegiem na nocniczek i zrobil:tak::tak: jej jak sie ciesze bo ostatnio ciezko bylo i cos sie rusza:tak::tak:

A ja z kawka bo by nie bylo dnia:rofl2::rofl2:

Kamilka i co godzine mu przypominaj o sikaniu i bedzie ok,sadzaj na nocnik jakas ksiażeczke do czytania wezcie..;-)

Ciekawa jestem czy mi przyjmą Klaudie do przedszkola,tak bym chciała......:sorry::sorry::sorry:planuje teraz pop wakacjach zaszczepić dziewczyny przeciw ospie,i na pneumo... :sorry:

Witam
Ja tez nie wyspana,Kondzio budzil sie cos znowu:baffled:ja tez mialam takie sny:szok:normalnie nie rozumie:no:pizza przed snem chyba ma taki wplyw:sorry:
Kamilka ja dam cci Kondzia,on jest jak 5 dzieci:-D:-D:-D
Iwonka ja nie mam ale chcialabym zabudowana kuchnie kiedys.Kuchenke wole gazowa,nigdy nie umialam gotowac na prad i do tego jset drogi:baffled:

Ja z kawusia tez,po sniadanku.Kondzio w koncu zjadl nalesnika:tak:pierwszy raz.Nie jada sliskich dan:-p

Kwiateczek a ja wole na płycie gotowac:tak::tak::tak: tutaj w domu gdzie teraz jestesmy mam plyte z piekarnikiem tez do zabudowy i to MIELE firmy ale niestety jest na siłe a w moim mieszkaniu nie mam załozonej siły wiec kupiłam nowy zestaw;-) ,zreszta ładniejszy ,nowszy i srebny :tak:płyta jest cała czarna i tak myśle ciagle jaki blat kupić teraz ......:sorry:chciałabym czarny ale on drogi..no zobaczymy jak z kasa wyjdzie:sorry:

reklama
Iwonka czarny blat do kuchni???szczerze mowiac nie spotkalam sie:no:ale brazowy ma moja znajoma i wyglada ladnie.Ma meble brazowe z bezem:tak:nie blat jest bezowy chyba:sorry:i ma wlanie czarna plyte:tak:wyglada ladnie ale prad jest drogi.Rzecz jak kto lubi.ja wole gaz ale te kuchnie co ogladalismy latem maja ten ruszt(czy jak to zwal)na wierzchu bardzo odstajacy:baffled:co mi sie nie podoba znowu.ale jednak sklaniam sie ku gazowej i ewentualnie piekarniku elektrycznym.Tak mam wlanie tu.Plyta gazowa.piekarnik elek.:tak:meble do kuchni sama jeszcze nie wiem jakie bym chciala.nie wiem nawet jakie sa ceny:no:ale widzialam kiedys taka zielonkawa,fajna:tak:sama lubie pstelowe kolory.Napewno chce na jasno kuchnie:-)

Po pracce jestem,ide lezakowac.dobranoc

Do góry