reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

U mnie tez leje,a mielismy wyjsc na spacer.:wściekła/y:
Ja po % tez jestem bardziej chetna ale jak za duzo tych % to za nic nie dam sie dotknac.:no:
Nie prasuje:sorry:.....no chyba ze cos takie pogniecione to machne raz dwa:tak:.Staram sie tak wieszac pranie zeby bylo jak nnajprostsze:-p

Szukalam w necie info na temat kotla elektrycznego do centralnego ogrzewania.Musimy zrobic.

reklama
Wiktoria - Ja też ostatnimi czasami ze sterty prania wybieram tylko te najbardziej pogniecione :p

Udało Nam się jednak wyjść na dwór. Ale zaraz po tym lunął deszcz znowu.

no ja jestem:tak:Kondzio umyty,nakarmiony i czeka na kolysanke w mini mini a potem spanko:tak:
a ja czekam na G,powinien zaraz byc.Musze do lidla jechac po lody bo umre zaraz:-p:sorry:kupilam sobie sos czekoladowy i normalnie jak na niego patrze:no:to mi sie chce juz,zaraz sam bede jadla:-p

witam wieczorkiem
U mnie znowu leje, ale to cały dzień.... cho..ry można dostać. Jak jechałam do pracy to wpadłam w mały poślizg na mokrych liściach, trochę sie przestraszyłam ale nic sie nie stało.
Maluchy już śpia, ja też idę spać bo jestem po szczepionce na grypę i akoś mnie męczy sen, dobranoc majóweczki

Madzia cale szczescie ze nic sie nie stalo:baffled: dobrej nocy,wypocznij:tak:

A ja wrocilam z lidla,zdazylam ale nie bylo moich lodow:baffled:kupilam jakies inne,zobaczymy tylko najpierw Kondzio musi isc spac:sorry:Normalnie o tej porze juz spi ale tatus wrocil pozno:baffled:i teraz wariuja:sorry:

Witajcie.

No wiec mąż jeszcze nie zwolniony z pracy :-p Szef akurat przyjechał, co zdarza mu się rzadko, ale nic się nie odezwał, bo jak zobaczył, jak chłop zap.....la bez sikania i jedzenia, to chyba nawet nie miał odwagi :happy:

Ja ogólnie na seks jestem mega niechętna, a po alkoholu to już mega mega hiper niechętna ;-), więc nie warto mnie spijać, bo wtedy nic z tego na 100% nie będzie (zazwyczaj po alkoholu całą energię poświęcam na wymiotowanie do ustępu hehe:-p).

Dotkass, niezła agentka z Ameli z tym zamykaniem :-D I to głębokie patrzenie w oczy, masakra :laugh2:

U nas też leje i chłodno, nawet grzejnik małej w pokoju włączyłam.

Migotka ale sie usmialam:-D:-D:-D do ustepu,dawno nie slyszalam tego slowa:-D
Ja tez dzis wlaczylam ogrzewanie.Mamy gazowe co jest niebywale wygodne i chyba najtansza opcja tutaj.Mieszkania szukam tylko pod tym wzgledem z gazowym ogrzewaniem a tu duzo mieszkan nie ma wcale:no:dzisaij popoludniu jak wyszlam to ubralam sobie tylko bluze i noprmalnie zimno mi bylo a slonce niby grzalo:baffled:

Witam ! Rano obudził mnie mąz -nie wiedziałm co jest grane. Okazało sie, że miał wypadek:szok::szok::szok: Niby nie zjego winy ale on dostał mandat i 6pkt karnych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:więc samochód niewiadomo czy do kasacji czy do remontu -jutro bedą oceniać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poza tym dostałam @. dzwonili ze szpitala że cystografia bedzie konieczna i kiedy mi pasuje pobyt u nich :-(
jedno dobre-jutro jade sama z Zuzia na hipoterapię bo zwolniło się miejsce ale dopiero na 16,30:sorry:
Aha, mnie warto spic...:-p

reklama
mamita dobrze, że nic mu się nie stało...

do mnie dziś przyjeżdża moja przyjaciółka z Piły, ostatnim razem się widziałysmy jak byłam z Mają w ciązy. Jeju już się nie mogę Jej doczekać :tak:

Do góry