reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzień dobry!
Dawno mnie tu nie było, bo miałam sporo pracy... wchodzę dziś się przywitać, a tu takie wieści - Dziubek, gratulacje!!!!

Kathy, myślałam o Tobie, miałam Ci wysłać smska z pytaniem co u Was!

Moje dzieciaki zdrowieją, u mnie dużo pracy, więc standard. Miłego dnia kochane!!

reklama
Dziubek gratulacje!!!! A wy juz teraz chcieliscie czy troszeczke pozniej? Bo juz nie pamietam kto kiedy planowal ;-) Pisz jak malzonek:-)

Dzięki dziewczyny. No my chcielismy nawet wcześniej ale jakoś tak nie wychodziło. Teraz termin wychodzi mi na 10 czerwca i też dobrze. Nie chciałam tylko w zaawansowane ciąży w upalne lato chodzić. Mąż mówi że coś podejrzewał bo się wszystkiego czepiałam i drażliwa byłam:eek:

witam
Dziubek- gratulacje!!!!!

Może akurat braciszek dla Zuzi.

Anusiasac- dzięki za cynk o tym dochodzie utraconym.
Nieznajomość prawa szkodzi, w tym przypadku pozbawia mnie 48 zł. No ale teraz już złożyłam wnioski, czekam na decyzję.Oby, oby.

Właśnie w tv2 był "ciekawa" pogadanka na temat karmienia butelka, jakie fajne i żeby wybrać dobre mleko i oczywiście cały czas pokazywany bebilon. Te kawy i herbaty w publicznej są beznadziejne, amatorka. Studio wyglada jakby sie zbliżała Wielkanoc.
Lepiej pooszczędzam prąd.

Ostatnia edycja:
Witam a tu taka wiadomosc do sniadania:-)Dziubek gratuluje Wam bardzo:tak::tak: az sie wzruszylam:baffled:co ze mna sie dzieje:sorry:ale faktycznie ominiesz upaly:tak:ewentualnie maj moze zdarzyc sie ciepy:-)super,bardzo sie ciesze.

Witam!

Dziubek, gratulacje ogromne,fajnie ze Wam sie udalo!

Iwonka, prawdopodobnie bedzie chlopiec,ale ten technik co robil usg to jakis niedouczony byl,wiec kto wie... Ja czuje sie na dziewczynke:tak: ale to szczerze mowiac niewazne.

U nas znow goraco,teraz jest 31st. Niech sie woda w basenie nagrzewa to bedziemy sie z Isabelka pluskaly.

Uciekam robic obiadek niuni,a potem nasz.

reklama
Do góry