reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam wieczorkiem,
O rany ale dzień ciągle LEJE DESZCZ i tak ma być podobno przez 2 tyg. A ktoś ostatnio pisał, że ma być słonecznie do listopada:wściekła/y:
Tak poza tym jestem przeziębiona i ciągle niewyspana!!!:-(
Odstawiłam dziś samochód do mechanika:szok: jestem ciekawa ile mnie skasuje, pewnie się przewrócę.
Życzę miłej nocki;-)
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:To ja pisałam, że górale mówili:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
U nas kropiło z 10 min ale o 18. Za to wiatrzycho było nieziemskie przez cały dzień.:no:
A. wziął polopiryne i poszedł pod pierzyne:tak: bo coś go łamie juz drugi dzień

reklama
Hej,

Skasowało mi posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie będę się znowu rozwodzić bo mnie nerw ruszyło. Zapytam się tylko was czy miała któraś z was bóle jajników zaraz przed miesiączką?? Mam je parę dni i nie wiem co o tym sądzić.

Witam.
Dziubek ten ból jajników to niekoniecznie na @ ;-) Ale faktycznie nieraz je czuję przed @ (ale bólem tego nie mogę nazwać).

A u nas dziewczyny przeziębione. Zaczynają się przedszkolne choroby. Obie mają to samo (te same leki :-))

Kathy Nelcia pewno naśladuje braciszka. Moja Natalka to też niezły czorcik. Dzisiaj w przychodni wyfroterowała podłogę z uśmiechem na ustach (ja tego nie widziałam, babcia była z dziewczynami u lekarza).

Idę spać, bo ciśnienie spada.

U mnie też od jakiś pół godziny leje.

kwiateczek - ogólnie to oczywiście, że w słusznej sprawie i wiadomo, że zdrowie dziecka najważniejsze ale jednak szkoda, że trzeba za te testy płacić, bo 160 zł piechota nie chodzi.

sylwia - Dziękuję. Ja jestem najbardziej ciekawa czy rzeczywiście jest uczulona na to mleko.

jo-anna-on - Duzo zdrówka dla Twoich dziewczyn

Dobranoc

Witam wiczorkowo.
Ja wrocilam o 21.30:szok:tak wczesnie skonczylismy ale mam autko i 2 mini w domku jestem;-p oczywiscie G spi bo wstaje wczesnie ale chociaz z wami sie pozegnam:sorry:
co do pogody to my mamy super jak na koniec wrzesnia.W kurtkach jeszcze nie chdzimy":no::-)ja tylko sweter czasem zakladam:tak:oby jak najdluzej bo zima tutaj wietrzna ze hoooo.leb chce urwac:baffled:
oki lece jeszcze na inne watki i uciekam|.dobranoc;-)

witajcie dziewczyny

ja juz jem sniadanie zaraz bedzie kawa kto sie dolacza??

Adas juz w zlobku dzis nie bylo latwo:-:)-( no ale przezylismy jakos Adas zostal zabrany ale zaraz sie uspokoil na salce:sorry::sorry:

Dziubek- ja mam takie bole jajnikow kiedys byly silne teraz to tajie pobolewanie ale po konsultacji z lekarzam powiedzial ze nicx sie nie dzieje tak czasem jest a teraz wyszlo ze mam jakies zwyrodniale jajniki i przez to moge miec zaburzona gospodarke hormonalna... i w sumie to tyle..

Witam.U nas nad ranem po kropilo ale juz sie przejasnia.W Warszawie wrzesien byl piekny,ja nawet wczoraj smigalam w koszulce na ramiaczka.Tylko mamy straszna susze bo deszczu nie bylo chyba od sierpnia ktoregos.:sorry:Naprawde moglo by w koncu po padac.:tak:
Kathy alez Nelcia sie zmienila i jaka ladna z niej blondyneczka:tak::-) doskonale cie rozumiem bo tez mam dwojke dzieci i naprawde o polowe sily,rak,oczu ,nog za malo do tej dwojki. Czesto trzeba wybierac czy w danej chwili lepszym zlem bedzie ratowac starsza a mlodsza zostawic jak wchodzi na schodki pod czas gdy starsza spada z trzepaka:szok::sorry:ale takich sytuacji jest kilkanascie dziennie,bo prawie cale dnie na dworzu spedzamy korzystajac z pogody.Klaudia wogole nie chodzi tylko biega i nie patrzy czy jest kraweznik czy nie......leci wszedzie na ulice,przed samochody.Wlazi na lawki,stoly.Wczoraj zaliczyla kilka rzutow ale za ostatnim przyciere mam pod nosem......W domu jak jestesmy to jest w sumie ok ale jak tylko wyjdziemy na dwor to rece opadaja.

Kwiateczek ja tez wygralam wczoraj ale 16zl.Poszlam do Lottka wyslac kupon na dzisiejsza mega kumulacje i przy okazji sprawdzilam kupon z 7 wrzesnia ktory nosilam w torbie i tu niespodzianka :tak::-)dzisiaj licze ze z 10 baniek wygram chociaz:-p:-p:-p:cool2:

Dziubek przepraszam bo chyba juz kilka dni temu pytalas jak tam Vanesska a ja ciagle zapominalam odpisac,a wiec jest ok, to byla jakas jednodniowka:tak:Jajniki mnie tez czesto bola i to dosc mocno,wtedy gdy mam jajeczkowanie ale czasem przed okresem lub w trakcie tez.

Ostatnia edycja:
u nas jest bardzo zimn o mokro i szaro buro... dzisiaj jak adasia zaprowadzalam to dobrze ze go ubralam cieplo ale nie wzielam ochraniacza na nogi i troche zmokl....

ja sie chyba zdrzemne przed ruszaniem roboty w domu...

reklama
Witam,

Ten ból jajników u mnie to................. CIĄŻA!!!!!!!!!!!!:-):tak::tak::-)

Zrobiłam sobie z rana test. Wyszły 2 kreski. Będę musiała go powtórzyć bo ta jedna kreseczka to jasny róż. Może dlatego żę zrobiłam test przed spodziewaną miesiączką. Kurcze ale jestem szczęśliwa:-):-):-)

U nas pogoda paskudna. Leje i wieje ale co tam. Nic mi humoru nie zepsuje:-)

Do góry