reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej witam
dzięki za życzenia na imprezkę, udała się świetnie a T spuścił z tonu, chyba coś zrozumiał. wróciłam do domku po 2 w nocy, oj.... cięzko było wstac do Rity o 6.30 no ale cóż...nie ma litości.
Jak doszłam do siebie to pojechaliśmy z dzieciakami ( cała 3 trójką) do parku linowego w Dolinie Charlotty pod Słupskiem - fajna sprawa ale nie zjeżdżałam bo trzeba było czekać godzinę w kolejce a Zuzia się bała. Poszliśmy za to do małego zoo i na plac zabaw, fajnie było, słonecznie i cieplutko.

Pozdrawiam wszystkich

Szopek ja mam Himalaya herbals:-)Gentle baby shampoo:tak:kupilam go w Polsce latem jak bylismy.Co prawda myje mu wloski raz w tyg bo nie ma za bardzo co,ogolony jest:sorry:jest fajny,w aptece byl tylko jeden i tak do nas trafil:sorry:

Ja też myłam raz na tydzień, ale Miku ma teraz jazdę na wcieranie piachu w głowę , więc codziennie ostre mycie.
Znalazłam w necie ten szampon, pierwsze słyszę ale wzbudza zaufanie
Madzia- cieszę sie ze imprezka udana. Och, jak ja bym gdzieś wyskoczyła.

Póki co dzień udany, ani razu nie wyszłam z siebie, pełen luzik, dziecko spało 3 godziny. Miło.

Ostatnia edycja:
Ja wpadlam wieczorkiem na sekunde.Jesli chodzi o szampon to ja swoim dziewczynkom myje wlosy tym z Rossmana babydream zel do kapieli i mycia wlosow,
145_01_8051.jpg
wlosy sa po nim mieciutkie i fajnie sie pieni,

uzywam rownierz nawilzanych z tej serii.Polecam.
646_04_3077.jpg

A teraz zmykam ,mielismy goscia,popijalismy piwko.Ja tam sie klade spac a malzonek bedzie gral.....
Klawiatura sie naprawila sama po wlaczeniu na nowo kompa.To moja Klaudia cos puknela w nia i tak sie przestawilo.
Slodkich snow.

Ostatnia edycja:
Dobranoc majóweczki,
Ja po pracy, J śpi, cisz i spokój. Dziś nawet J chatę całą wysprzątał, szok, chyba ma coś na sumieniu!
Lecę lulu.

Dobry wieczór, u nas dziś dzień pełen wrażeń z powodu nieco wcześniejszego świętowania Maksiowych urodzin. Teraz muszę skończyć zlecenie, żeby jutro mieć wolny dzień.
Ojjj nie chce mi się!!

Migotka nasz perkusista kończy karierę, dzisiaj jeden z jego ostatnich koncertów a mnie na nim nie ma :wściekła/y:

O, a ciekawe dlaczego :shocked2: Przecież tak dobrze mu szło i pewnie jeszcze mógłby się bardziej rozwinąć :eek: Szkoda, bo ja ani razu nie widziałam :sorry:

Migotka - ja też dzisiaj na weselicho idę. O 16 też ślub. Pewnie o Tobie pomyslę jak wejdę do Kościoła o tej samej porze;-)

I jak Dziubek było? U nas rewelacyjnie, nie schodziłam prawie z parkietu. Całą noc wytrzymałam nawet w obcasach. Jedzenie pyszne, mąż trzeźwy, no normalnie bajera :-D:cool:

Dziubek,Migotka bawcie sie dobrze:-);-)

Dzięki Kwiateczek, pomogło :tak:;-)

reklama
Do góry