reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

hej dziewczyny

Ja sie dokladam do zyczen dla Kwiateczka i mamity,....

my dzisaj wstalismy pozniej bo nareszcie weekend a teraz pije kawke i zaraz zjem sniadanko kto dolacza??

wczoraj wreszcie wyszlam wieczorem z kolezankami bylo fajnie dobre takie spotkanie maly spal jak przyszlam a mezus ogladal film i czekal na mnie..

a dzis jest na egzaminie na 2 studia z programu unijnego...

a ja po sniadanku biore sie za sprzatanie bo narazie tylko tak ogarniete.. a zostalo mi poodkurzac i umyc podlogi..

zycze wam milego dnia:-):-)

reklama
Wiecie co ale gapy z nas az wstyd! Otoz 16 wrzesnia wszystkie skladaly zyczenia mamicie a jak sie okazalo dzis ma swieto a wtedy 16tego Kwiateczek miala imieniny i zyczen nikt jej nie zlozyl:sorry2:

A wiec spoznione naj naj naj dla Kwiateczka
BOU08_309.jpg

Iwonka dziekuje:tak:nic sie nie stalo;-)sama zapominam o naszym swietujacym watku:sorry2:
Kamilka;-)

Witam
wczoraj wrocilam po 23ej nie moglam spac.caly czas mysle o moich oknach:baffled:tzn jak je latwo otworzyc i Kondzio juz dwa razy przysunal sobie to krzeslo to jakies auto:baffled:zglaszalam agencji ale ten facet jest normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mieli wymienic na okbna a potem sie wycofali ale teraz to ja sie juz poprostu boje:dry::no:musze zadzwonic po weekendzie znowu bo mam koszmary normalnie:baffled:Ten nowy dom o ktorym kiedys wspomnialam bedzie dopiero na koniec listopada,tyule czasu ale co jesli cos z nim bedzie nie tak:baffled::confused:czekam na niego ale tyle czasu jeszcze:no:
Do tego Kondzio cala noc strekal:baffled:co juz bylo lepiej to znow cos:-(
oki koncze kawusie i idziemy na spacer.cos pochmurno ale chociaz troche by sie przewietrzyc;-)

Iwonka, no jasne że je pamiętam....Super! A wiecie, ja też w tym miesiącu robiłam test ciążowy. Bo szansa była. Ale uffff, dostałam okres. Znów świat by się wywrócił do góry nogami!

Kamilka, ja już posprzątałam, teraz się do pracy szykuję.:baffled:Dziś do 21 pracuję, Mikuś śpi u Babci dzisiaj.

Aurelia wspolczuje ja mam wolne bo u mnie od pon do pt wiec chociaz mam weekendy wolne..

Wiecie co ale mi sie nudzi poprostu mnie nosi wybralabym sie gdzies.. ale maly chory i kurde nie bardzo chociaz ladnie na dworzu.. jestem tylko zmeczona tak ogolem spraw siedzeniem w domu i praca...

Dzień dobry. Poczytuje Was codziennie ale albo czasu mi zabraknie na odpisanie albo chęci.

kamilka - Głosik już oddany :)

iwonka - Witaj po tak długiej przerwie.
Co do tej zmiany liter na klawiatuzre, chodzi chyba dokładnie o zamianę z-y to wystarczy nacisnąć Shift i Alt albo ewentualnie włąćzyc na nowo komputer, przynajmniij u mnie tak jest.

Oczywiście dla Kwiateczka spóźnione zyczenia a dzis dla mamity :)

Mojej Klaudynce po 3 dnich katera ładnie minął to znowu dziś mnie coś bierze :-/

Kwiateczek - przyjmij spóźnione życzenia. :-)

rose-petal-cupcakes_slideshow_image.jpg

Iwonka- naciśnij ctr shift

Miku wcale w dzień wczoraj nie spał, na spacerze rozrabiał aż go miałam ochotę zostawić ( wkładał kamyki do ucha, sypał na głowę i za koszulkę ziemie z kretowiska). Aż się poryczałam na tym spacerze bo już naprawdę sił nie miałam. Potem w nocy płakał nosiłam go z godzinę chyba, lulałam. Usnął a nad ranem powtórka z rozrywki.
Dziś dzień jak co dzień . Poszliśmy po zakupy, puściłam go z wózka i on złapał taki ten znaczek peace od marcedesa i go tak odgiął do dołu , myślałam,ze odpadnie, mało zawału nie dostałam. Odgięłam z powrotem, bo on jakiś dziwny ruchomy był, albo stał się dzięki nam ruchomy, nie wiem:dry:. Teraz Młody usnął a ja sie patrzę na ten burdel domowy, jak zacznę sprzątać to ten się obudzi, żyć w takim chlewie- bezcenne. Co wczoraj sprzątnęłam to ten za mną leciał i wywalał z nawiązką (np.wrzucił mi szampon do kibla*).
P. nie ma przez cały łikend ( pt-pon) , buuuuuu.Sama z malym szogunem.

a propos szamponu*. Jaki kupujecie dla dziecka, bo mamy 2 w 1 , mydłoszampon:-p. Z racji , ze włosy mu się rzuciły i zaczyna być jest co myć to chciałam coś kupić na tą okazję.

Witam,

Siedzę właśnie z maską na twarzy. Robię się na bóstwo na weselicho. Dobrze że mała śpi bo by się przestraszyła. Ja osotatnio pusciłam swoją kasetę z wesela koleżance i Zuzia oglądała. I wiecie że mnie na niej nie poznawała:szok: Pokazywała tatę babcie dziadzia a jak mówiłam pokaż mamę to wskazywała na mnie w realu a nie na ekran. Wesela miałam 2 lata temu no ale tapeta swoje robi:-D

A ja niewyspana jestem. Mała budzi się często w nocy przez te trójki. Już wczoraj dałam jej na noc nurofen ale nic nie pomógł:-(

dziubek, a jak się robi taki peeling z kawy???

Bierzesz kawę fusiastą mieszasz z płynem pod prysznic i wcierasz. Rewelka. Tylko wanna później do mycia:tak:

Klaudia dzis poszkodowana,wyrznela orla,i poleciala jej krew z warg i nosa,potem znow powtorka a na koniec wpadla w drzwi.

Dla gornikow
[*]
Klaudusia to niezły urwisek. Dobrze że nic powarznego się jej nie stło:tak:

Migotka - ja też dzisiaj na weselicho idę. O 16 też ślub. Pewnie o Tobie pomyslę jak wejdę do Kościoła o tej samej porze;-)

A wiec spoznione naj naj naj dla Kwiateczka
BOU08_309.jpg

Oraz wszystkiego naj naj naj z okazji dzisiejszego swieta mamity
BOU06_45.jpg
Najserdeczniejsze życzenia dla Was dziewczyny:-):tak:

Kamilka - głos oddany:tak:

HEJ
jestem żyję, kradnę komus własnie neta :-D

dołączam się do życzeń dla mamity i kwiateczka :tak:

Migotka nasz perkusista kończy karierę, dzisiaj jeden z jego ostatnich koncertów a mnie na nim nie ma :wściekła/y:

reklama
Dzieki dziewczyny za zyczenia:tak:
Dziubek,Migotka bawcie sie dobrze:-);-)
Cosmo grunt bys z nami pisala:-D:-D:-D:sorry:
Szopek ja mam Himalaya herbals:-)Gentle baby shampoo:tak:kupilam go w Polsce latem jak bylismy.Co prawda myje mu wloski raz w tyg bo nie ma za bardzo co,ogolony jest:sorry:jest fajny,w aptece byl tylko jeden i tak do nas trafil:sorry:
Kamilka nie moge cos tej strony otworzyc:baffled:

Do góry