reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Hej a gdzie sie popdziewacie? Moje skarby spia slodko,ja zasiadlam z kolacyjka.Przyjechali wodociagi i naprawiaja nam wode,wreszcie!
Klaudia dzis poszkodowana,wyrznela orla,i poleciala jej krew z warg i nosa,potem znow powtorka a na koniec wpadla w drzwi.

Dla gornikow
[*]

Witam.
Szefowa się pojawiła :-). Iwonka to teraz w tej kamienicy mieszkacie? a co z domkiem?

Dzisiaj pojechaliśmy rowerami z Natalką po Anię do przedszkola. Dziewczyna nie chciała stamtąd wyjść. Jak się puściła w piaskownicę to nie dało się jej wyciągnąć a jak już wyszła to napatoczyło jej się przed oczy autko, karuzelka i jeszcze kilka zabawek.

Kamilka zdrówka dla Adasia. U nas Natalka w zeszłym tygodniu miała katar. Trwał maxymalnie 3 dni i przeszło bez echa.

Ścielę łoże i idę spać. Albo sobie House'a z chłopem obejrzę :-)

Hejos!

Ja siedzę przy kompie, a mąż ogląda jakiś film o boksującej kobiecie. Jutro na 9 do fryzjera, a o 16 ślub i wesele koleżanki.
Dziś nawet byłam chwilę w pracy i coś tam porobiłam, a potem w galerii po spodenki dla brzdąca. Kurcze, jakie śliczne rzeczy w h&m, wszystko bym miała ochotę kupić, ale musiałabym tam wejść z workiem pieniędzy.

Witam się pierwsza. Zaraz zmykam do fryzjera.

W nocy, tak ok. 2 jakiś fiut zaczął dzwonić do nas domofonem. Mąż sklął go przez słuchawkę, a ten kretyn "o pardon". Ledwo go powstrzymałam przed zbiegnięciem na dół i dopuckaniem gościowi, bo Iga się obudziła i prawie do rana nie mogła spać :angry:

Witam sobotnio :-)
Joanna jaka szefowa:zawstydzona/y: a domek no coz stoi pusty,on maly chociarz te 55-60 metrow mial ale maly pokoj dziecinny i wogole malo ustawny.Zreszta i tak to byl tymczasowy bo ma byc zburzony kiedys i wybudowany duzy blizniak.Ale to juz inna bajka.

Moj malzonek w pracy,wroci o 15ej dopiero.Nie wiem jeszcze co bedziemy robic......
Czy ciezarne majoweczki sie odzywaja ? Co u nich slychac?A Kathy?

Ostatnia edycja:
Wiecie co ale gapy z nas az wstyd! Otoz 16 wrzesnia wszystkie skladaly zyczenia mamicie a jak sie okazalo dzis ma swieto a wtedy 16tego Kwiateczek miala imieniny i zyczen nikt jej nie zlozyl:sorry2:

A wiec spoznione naj naj naj dla Kwiateczka
BOU08_309.jpg

Oraz wszystkiego naj naj naj z okazji dzisiejszego swieta mamity
BOU06_45.jpg

reklama
Witam słonecznie!
Iwonka, są wśród nas ciężarne majóweczki?? Coś chyba przegapiłam!
A no sa,nie wiem czy pamietasz o Glorie3pl ,pisala z nami w sumie od poczatku choc bardzo nie czesto(mieszka w austarlii) oraz vanessa2 zdaje sie ze jest w ciazy tez..Jedna ma termin na 28 listopada a druga na 29 listopada .

Dobra zmykam rozwiesic pranie za oknem i na dworek idziemy.

HELP mam yamienione literz na klaweiaturye

Ostatnia edycja:
Do góry