reklama
gloria3pl
Słoneczna Mama Majowa
Gloria Isabell już chodzi ? bo zdjecie pokazuje ze myka sobie sma to silna masz dziewczynke
Tak,zaczela kilka tygodni temu,a teraz to zwiedza swiat na wlasnych nozkach
Ciezko upilnowac takie ciekawskie dziecko:-)
A ja tak w ogole to ledwo chodze,zgieta w prawo, jak dwa dni temu siadlam,to juz nie moglam wstac,dzis mnie kregarz tak powyginal,ze jeszcze bardziej boli,ale niby ma potem ustapic. Ale publicznie sie nie pokazuje,wygladam jak stara babcia
mm81
Majowe mamy'08
Gloria ale wiadomosc.Trzymam kciuki za mocne dwie kreski i cudowne 9 mcy :-)
Moje dziecko mnie zameczy . Jej wystarczy 6 godzin snu w nocy .Jak wstanie rano o 6 to wytrzymuje do 11.30 bez spania. Nie wiem skad ona ma tyle energii.
Moje dziecko mnie zameczy . Jej wystarczy 6 godzin snu w nocy .Jak wstanie rano o 6 to wytrzymuje do 11.30 bez spania. Nie wiem skad ona ma tyle energii.
cfcgirl
Mamusia Marysi
witajcie dziewczynki. Jakoś doszłam do ładu i składu z prcą i poniekąd z teściową. Chociaż w tym temacie jest różnie.Jak tylko będe miała wolne dni to postaram się jakoś poczytac co się u Was działo i przepraszam,że ja znowu tak z doskoku.
Całuski dla wszystkich Maluszków:-):-):-):-)
Całuski dla wszystkich Maluszków:-):-):-):-)
Ależ wieści!!!! Gloria, super Kochana koniecznie nas tu informuj na bieżąco - ale wiesz skoro test pokazał dwie kreski to znaczy że jesteś - bo test się wedle mojej wiedzy może mylić tylko w jedną stronę (tzn gdy jesteś a on nie pokaże, a gdy pokaże to już na bank jesteś!).
MM, Miki dziś wstał o 5.30 i zasnął o 11 wychodząc na spacer. W nocy to się więcej rzucał niż spał...
Cfcgirl, powodzenia z teściówką, nie daj się, chociaż wiem jak musi Ci być cięzko!
MM, Miki dziś wstał o 5.30 i zasnął o 11 wychodząc na spacer. W nocy to się więcej rzucał niż spał...
Cfcgirl, powodzenia z teściówką, nie daj się, chociaż wiem jak musi Ci być cięzko!
Kinia mama smoka
Fanka BB :)
Gratuluję Gloria.. na pewno jesteś w ciąży :-)
Ola ja jak mi wyszedł test pozytywny, to bardzo duży czytałam czy może wynik być błędny. Czasem tak się dzieje - bardzo rzadko.
Pamiętam, że czułam, że jestem w ciąży, ale miałam nadzieję, że jednak nie jestem :-( stare dzieje.
EDIT
moja wściklizna wstała. robi ostatnio numeru w stylu migotkowej córki: jak siedzę w pokoju to ślicznie się bawi, ale jak pójdę tylko do kuchni, to leci za mną z wrzaskiem. Albo lepszy numer: jak NM wsadza ją do kojca i siedzą w dużym pokoju to się bawi zabawkami. wystarzcy, że mnie usłyszy, zaczyna się krzyk żeby ją wyciągną..kurcze daję się terroryzować istocie, która mierzy zaledwie 80 cm
Ola ja jak mi wyszedł test pozytywny, to bardzo duży czytałam czy może wynik być błędny. Czasem tak się dzieje - bardzo rzadko.
Pamiętam, że czułam, że jestem w ciąży, ale miałam nadzieję, że jednak nie jestem :-( stare dzieje.
EDIT
moja wściklizna wstała. robi ostatnio numeru w stylu migotkowej córki: jak siedzę w pokoju to ślicznie się bawi, ale jak pójdę tylko do kuchni, to leci za mną z wrzaskiem. Albo lepszy numer: jak NM wsadza ją do kojca i siedzą w dużym pokoju to się bawi zabawkami. wystarzcy, że mnie usłyszy, zaczyna się krzyk żeby ją wyciągną..kurcze daję się terroryzować istocie, która mierzy zaledwie 80 cm
Ostatnia edycja:
Kinia, mój też terroryzuje. Niestety czasem muszę pozwolić mu popłakać - gdy np. myję jego brata w wannie.
Co do testów to ja tak słyszałam od gina, że jest tak jak pisałam wcześniej, ale kto wie, może rzeczywiście jakieś rzadkie przypadki zdarzają się też błędne w drugą stronę - a często też dzieje się tak, że po prostu następuje samoistne poronienie, które jest bardzo częste na wczesnym etapie ciąży, i kobiety nawet nie zdają sobie sprawy że doszło do zapłodnienia, tylko "okres im się spóźnił o kilka dni".
Zaraz zmykam bo niania o 16 wychodzi.
Co do testów to ja tak słyszałam od gina, że jest tak jak pisałam wcześniej, ale kto wie, może rzeczywiście jakieś rzadkie przypadki zdarzają się też błędne w drugą stronę - a często też dzieje się tak, że po prostu następuje samoistne poronienie, które jest bardzo częste na wczesnym etapie ciąży, i kobiety nawet nie zdają sobie sprawy że doszło do zapłodnienia, tylko "okres im się spóźnił o kilka dni".
Zaraz zmykam bo niania o 16 wychodzi.
Puchatka
Majowe mamy'08
no proszę jakie miłe wieści wreszcie i jakaś majóweczka w dwupaczku:-)
Gloria gratuluje:-):-)
co do spania dzieciaczków no to Majka śpi 2 godzinki ostatnio głownie naraz jak jej się zdarzą dwie drzemki sporadycznie to i tak razem dają 2 godzinki w nocy się niestety budzi choć akurat ostatnie dwie nocki to spała ładnie ale żebym się czasem nie wyspała to nasz piesek dostaje głupawki wyczuł gdzieś jakaś suczkę i jest po prostu nieznośny dzisiaj zrobił mi pobudkę o 4.15w końcu o 5.40 wyszłam z nim bo się bałam ze mi Majkę obudzi a co do terroryzmu no to chyba taki wiek bo moja córcia też nie odstaje i potrafi taką histerię strzelić że bywam w szoku
Panna Migotka dziękuje
Gloria gratuluje:-):-)
co do spania dzieciaczków no to Majka śpi 2 godzinki ostatnio głownie naraz jak jej się zdarzą dwie drzemki sporadycznie to i tak razem dają 2 godzinki w nocy się niestety budzi choć akurat ostatnie dwie nocki to spała ładnie ale żebym się czasem nie wyspała to nasz piesek dostaje głupawki wyczuł gdzieś jakaś suczkę i jest po prostu nieznośny dzisiaj zrobił mi pobudkę o 4.15w końcu o 5.40 wyszłam z nim bo się bałam ze mi Majkę obudzi a co do terroryzmu no to chyba taki wiek bo moja córcia też nie odstaje i potrafi taką histerię strzelić że bywam w szoku
Panna Migotka dziękuje
kurcze daję się terroryzować istocie, która mierzy zaledwie 80 cm
Ja mam gorzej, bo moja terrorystka jest jeszcze mniejsza ;-)
U mnie jest to samo - jak z Nikol siedze, mówię do niej to ok.
Gdy się odwracam, nie daj Boze wyjde z pokoju - to wrzask okropny! Nie ważne że mnie widzi, ale jak nie jestem w tym samym pokoju lub blisko niej, to masakra
reklama