reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Gloria Isabell już chodzi ? bo zdjecie pokazuje ze myka sobie sma to silna masz dziewczynke

Tak,zaczela kilka tygodni temu,a teraz to zwiedza swiat na wlasnych nozkach :tak:
Ciezko upilnowac takie ciekawskie dziecko:-)

A ja tak w ogole to ledwo chodze,zgieta w prawo, jak dwa dni temu siadlam,to juz nie moglam wstac,dzis mnie kregarz tak powyginal,ze jeszcze bardziej boli,ale niby ma potem ustapic. Ale publicznie sie nie pokazuje,wygladam jak stara babcia:tak::-D

Gloria ale wiadomosc.Trzymam kciuki za mocne dwie kreski i cudowne 9 mcy :-)

Moje dziecko mnie zameczy . Jej wystarczy 6 godzin snu w nocy :baffled:.Jak wstanie rano o 6 to wytrzymuje do 11.30 bez spania. Nie wiem skad ona ma tyle energii.

witajcie dziewczynki. Jakoś doszłam do ładu i składu z prcą i poniekąd z teściową. Chociaż w tym temacie jest różnie.Jak tylko będe miała wolne dni to postaram się jakoś poczytac co się u Was działo i przepraszam,że ja znowu tak z doskoku.
Całuski dla wszystkich Maluszków:-):-):-):-)

Ależ wieści!!!! Gloria, super :tak::tak::tak::tak::tak: Kochana koniecznie nas tu informuj na bieżąco - ale wiesz skoro test pokazał dwie kreski to znaczy że jesteś - bo test się wedle mojej wiedzy może mylić tylko w jedną stronę (tzn gdy jesteś a on nie pokaże, a gdy pokaże to już na bank jesteś!).

MM, Miki dziś wstał o 5.30 i zasnął o 11 wychodząc na spacer. W nocy to się więcej rzucał niż spał...

Cfcgirl, powodzenia z teściówką, nie daj się, chociaż wiem jak musi Ci być cięzko!

Gratuluję Gloria.. na pewno jesteś w ciąży :-)
Ola ja jak mi wyszedł test pozytywny, to bardzo duży czytałam czy może wynik być błędny. Czasem tak się dzieje - bardzo rzadko.
Pamiętam, że czułam, że jestem w ciąży, ale miałam nadzieję, że jednak nie jestem :-( stare dzieje.

EDIT
moja wściklizna wstała. robi ostatnio numeru w stylu migotkowej córki: jak siedzę w pokoju to ślicznie się bawi, ale jak pójdę tylko do kuchni, to leci za mną z wrzaskiem. Albo lepszy numer: jak NM wsadza ją do kojca i siedzą w dużym pokoju to się bawi zabawkami. wystarzcy, że mnie usłyszy, zaczyna się krzyk żeby ją wyciągną..kurcze daję się terroryzować istocie, która mierzy zaledwie 80 cm :dry::sorry2:

Ostatnia edycja:
Kinia, mój też terroryzuje. Niestety czasem muszę pozwolić mu popłakać - gdy np. myję jego brata w wannie.
Co do testów to ja tak słyszałam od gina, że jest tak jak pisałam wcześniej, ale kto wie, może rzeczywiście jakieś rzadkie przypadki zdarzają się też błędne w drugą stronę - a często też dzieje się tak, że po prostu następuje samoistne poronienie, które jest bardzo częste na wczesnym etapie ciąży, i kobiety nawet nie zdają sobie sprawy że doszło do zapłodnienia, tylko "okres im się spóźnił o kilka dni".

Zaraz zmykam bo niania o 16 wychodzi.

no proszę jakie miłe wieści wreszcie i jakaś majóweczka w dwupaczku:-)
Gloria gratuluje:-):-):tak::tak:
co do spania dzieciaczków no to Majka śpi 2 godzinki ostatnio głownie naraz jak jej się zdarzą dwie drzemki sporadycznie to i tak razem dają 2 godzinki w nocy się niestety budzi choć akurat ostatnie dwie nocki to spała ładnie ale żebym się czasem nie wyspała to nasz piesek dostaje głupawki wyczuł gdzieś jakaś suczkę i jest po prostu nieznośny dzisiaj zrobił mi pobudkę o 4.15:dry:w końcu o 5.40 wyszłam z nim bo się bałam ze mi Majkę obudzi a co do terroryzmu no to chyba taki wiek bo moja córcia też nie odstaje i potrafi taką histerię strzelić że bywam w szoku:confused:

Panna Migotka dziękuje :-D

kurcze daję się terroryzować istocie, która mierzy zaledwie 80 cm :dry::sorry2:

:-D
Ja mam gorzej, bo moja terrorystka jest jeszcze mniejsza :baffled:;-)

U mnie jest to samo - jak z Nikol siedze, mówię do niej to ok.
Gdy się odwracam, nie daj Boze wyjde z pokoju - to wrzask okropny! Nie ważne że mnie widzi, ale jak nie jestem w tym samym pokoju lub blisko niej, to masakra:baffled:

reklama
Do góry