kwiateczek
majowa mama `08
Ja tez bym chciala ale najpierw musze sie wyspactak z miesiac nie budzac sie i wtedy okz jednej strony zazdroszczę Glorii, bo fajnie by było mieć w domu znowu takie maleństwo.. ale ja chyba nie czuję się jeszcze gotowa na drugie dziecko. :-):-):-)
.
Migotka nie stresuj sie kobietojeszcze nie raz zdarzy sie taki upadekwiem ze to bylo niebezpieczne ale nieuniknione sa takie sytuacjepamietam jak moj brat mial 4 lata i wlecial u sasiadow pod maszyne bo wpadla mu tam pilka.nagle sasiad biegni z nim,krew sie z boku glowy lejerozcial sobie nad skroniazdzylam tylko przylozyc mu mokra sierke i kazalm trzymac i bach,zemdlalamobudzil mnie jego placzmial dosc mocno rozdarte,powinnam z nim jechac na pogotowie ale bylam sama i nie wiedzialam co robicma blizneja tez mam na czole,przewrocilam sie na rog schodow betonowychu na sto rodzinne chyba,byklismy nadpobudliwi
Witam sie wogole:-)
U nas piekna pogoda,slonce swiecizaraz Konradkowi dam zupala i idziemy na spacerposprzatalam juz domek,zostaly tylko podlogoi ale to juz na wieczor:-)na obiad dzis ogorkowa;-)2 tyg zupy nie jadlam
Acha noc do d..y znow budzenie ale juz od 22ej sie zaczelonie mam juz sily na te nocki
oki lece milego dnia i weekendu zycze;-)