reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dzieki,ja wiem gdzie sa punkty ale myslalam ze gdzies w poblizu na mojej dzielnicy znajde,a ze pieszo szlam a nie autem wiec kilosow narobilam.Co nie zmienia faktu ze moglam zpojrzec na strone WU bo mam ja zapisana w zakladkach.Ale i tak nie sa wszytskie tam punkty= podane bo znam adresy gdzie jest WU a nie ma na liscie.iwonka2006 może ta stronka Ci pomoże znaleźć punkt Western Union...
Witamy
Kwiateczek zdrowka zycze Wam.
Klaudia spi.Ja smazylam z Vanesska nalesniki bo sobie zazyczyla
Pomysły na Dzień Babci i Dziadka:-) - BabyBoom
tu macie podpowiedz nawet ciekawe i smieszne...
a ja mam zly dzisn jestem zla nerwowa chce troche pracy napisac ale dziecko sie domaga mamusi wreszcie sie maz zajal jak krzyknelam bo biadoli mi tylko za uszami jak widzi ze zajeta jestem bo on jest male dziecko i taki biedny a Adas w dodatlu marudzil
nie moge sie skupic a musze to dzis napisac... chcialam do was zajrzec rozerwac sie troche bo mozg mi paruje ze zmeczenia i zlosci...
tu macie podpowiedz nawet ciekawe i smieszne...
a ja mam zly dzisn jestem zla nerwowa chce troche pracy napisac ale dziecko sie domaga mamusi wreszcie sie maz zajal jak krzyknelam bo biadoli mi tylko za uszami jak widzi ze zajeta jestem bo on jest male dziecko i taki biedny a Adas w dodatlu marudzil
nie moge sie skupic a musze to dzis napisac... chcialam do was zajrzec rozerwac sie troche bo mozg mi paruje ze zmeczenia i zlosci...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Hej a gdzie jestescie?
Klaudia spi,sama po raczkowala do lazienki na kapiel bo dzis pierwszy raz kapala sie w wannie ale jeszcze na razie w misce okraglej.Nie bylo za ciekawie bo wstawala ciagle koszmar.
A i tak myslalam co jeszcze mialam napisaca ze dostalam do domu gazetke za darmo Twoj Maluszek nr styczniowy:-) i ze Klaudia mnie gryzie
Klaudia spi,sama po raczkowala do lazienki na kapiel bo dzis pierwszy raz kapala sie w wannie ale jeszcze na razie w misce okraglej.Nie bylo za ciekawie bo wstawala ciagle koszmar.
A i tak myslalam co jeszcze mialam napisaca ze dostalam do domu gazetke za darmo Twoj Maluszek nr styczniowy:-) i ze Klaudia mnie gryzie
Ja jestem;-). Zostałąm sama, nawet kociszcza opóściły mnie tymczasowo
Mała ....ciiii;-), M jest w tej restauracji- popsuli rolete i mechanizm do zwijania jej, oberwali sufit, no ciekawie ma.
Właśnie sobie poćwiczyłam i odrazu mam więcej energii:-).
Pogoda super na jutro się zapowiada, normalnie rozbijd..a, a o 7 znowu jazda
Mała ....ciiii;-), M jest w tej restauracji- popsuli rolete i mechanizm do zwijania jej, oberwali sufit, no ciekawie ma.
Właśnie sobie poćwiczyłam i odrazu mam więcej energii:-).
Pogoda super na jutro się zapowiada, normalnie rozbijd..a, a o 7 znowu jazda
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Keyko a macie wlasna restauracje?
kwiateczek
majowa mama `08
witam
wpadlam na chwilke bo i mnie rozebralo,jestem taka slaba jakby powietrze ze mnie uszlomaly tylko troszke spal w dzien,caly czas na mniea teraz tatus przyszewdl i go usypia.W koncujakas pomocboshh juz sie boje kolejnej nockichcialam w dzien sie drzemnac razem z nim ale spal 20 min na mnie i 20 min w lozeczku,nawet oka nie zamknelam
Kasmilka to masz jak jaz ta pomoca
Keyko no wlasnie macie swoja restauracjeja juz bym nie gotowalanie cierpie tego;-);-)
Lece sie polozyc.Dobranoc,zycze wszystkim przespanej nocy:-)
wpadlam na chwilke bo i mnie rozebralo,jestem taka slaba jakby powietrze ze mnie uszlomaly tylko troszke spal w dzien,caly czas na mniea teraz tatus przyszewdl i go usypia.W koncujakas pomocboshh juz sie boje kolejnej nockichcialam w dzien sie drzemnac razem z nim ale spal 20 min na mnie i 20 min w lozeczku,nawet oka nie zamknelam
Kasmilka to masz jak jaz ta pomoca
Keyko no wlasnie macie swoja restauracjeja juz bym nie gotowalanie cierpie tego;-);-)
Lece sie polozyc.Dobranoc,zycze wszystkim przespanej nocy:-)
panistepelek
Fanka BB :)
Dobry wieczorek. Moja córcia już spi, mąż wybył do pracy, ja wziełam cieplutki prysznic i znowu czeka mnie samotny wieczór przy kompie Przydało by się jeszcze jakieś winko, bo dostałam na rocznice piękne lampki , tylko ja przecież narazie nie piję.
A własnie. jak to u Was jest z tym piciem, bo są matki, które uważają, że w czasie ciąży, czy przy karmieniu lampka wina lub piwko nie zaszkodzi i te które całkowiecie się alkoholu wystrzegają?
A własnie. jak to u Was jest z tym piciem, bo są matki, które uważają, że w czasie ciąży, czy przy karmieniu lampka wina lub piwko nie zaszkodzi i te które całkowiecie się alkoholu wystrzegają?
Załączniki
Iwonka pracujemy w biurze w firmie, do której należą wszystkie kfc, pizza hut, rodeo drive, sphinx w Polsce i Europie środ-wsch. M zatrudnił sie dodatkowo w jednej z nich jako konserwator. Zawsze to pare gorszy więcej, a praca zazwyczaj polega na doklejeniu jakiejś płytki, dokręceniu śrubki, no ogólnie tego co aktualnie się popsuło samo lub z czyjąś pomocą;-) No ale tym razem przegieli, bo to była taka roleta antywłamaniowa i ją zniszczyli
Nie ma nic w telewizji, więc oglądam sobie Miami Ink na T&L. Wajne prace mają, pomażyć sobie moge
Nie ma nic w telewizji, więc oglądam sobie Miami Ink na T&L. Wajne prace mają, pomażyć sobie moge
reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Witam.
Kathy stoooo lat!!! Piękny wiek kiedy to było .
Panistepelek ja jeszcze karmię ale pozwalam sobie na odrobinę szaleństwa . Lampka wina nie zaszkodzi. Tylko lampka i własnej roboty trunki. Myślę, że nic się nie stanie jak sobie śklanice wypróbujesz ;-). Ewentualnie pozostaje Karmi...
Dotkass fajnie, że się pojawiłaś. Szkoda kotka :-(.
Tradycyjnie nie mogę pisać, bo się mała obudzi
U nas sypie śniegiem, zima na całego.
Uciekam pod prysznic.
Kathy stoooo lat!!! Piękny wiek kiedy to było .
Panistepelek ja jeszcze karmię ale pozwalam sobie na odrobinę szaleństwa . Lampka wina nie zaszkodzi. Tylko lampka i własnej roboty trunki. Myślę, że nic się nie stanie jak sobie śklanice wypróbujesz ;-). Ewentualnie pozostaje Karmi...
Dotkass fajnie, że się pojawiłaś. Szkoda kotka :-(.
Tradycyjnie nie mogę pisać, bo się mała obudzi
U nas sypie śniegiem, zima na całego.
Uciekam pod prysznic.