reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
iwonka2006 może ta stronka Ci pomoże znaleźć punkt Western Union...
Witamy
Dzieki,ja wiem gdzie sa punkty ale myslalam ze gdzies w poblizu na mojej dzielnicy znajde,a ze pieszo szlam a nie autem wiec kilosow narobilam.Co nie zmienia faktu ze moglam zpojrzec na strone WU bo mam ja zapisana w zakladkach.Ale i tak nie sa wszytskie tam punkty= podane bo znam adresy gdzie jest WU a nie ma na liscie.:no:

Kwiateczek zdrowka zycze Wam.

Klaudia spi.Ja smazylam z Vanesska nalesniki bo sobie zazyczyla :tak:

Pomysły na Dzień Babci i Dziadka:-) - BabyBoom

tu macie podpowiedz nawet ciekawe i smieszne...

a ja mam zly dzisn jestem zla nerwowa chce troche pracy napisac ale dziecko sie domaga mamusi wreszcie sie maz zajal jak krzyknelam bo biadoli mi tylko za uszami jak widzi ze zajeta jestem bo on jest male dziecko i taki biedny a Adas w dodatlu marudzil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie moge sie skupic a musze to dzis napisac... chcialam do was zajrzec rozerwac sie troche bo mozg mi paruje ze zmeczenia i zlosci...

Hej a gdzie jestescie?
Klaudia spi,sama po raczkowala do lazienki na kapiel:-D:-D:-D:-D bo dzis pierwszy raz kapala sie w wannie ale jeszcze na razie w misce okraglej.Nie bylo za ciekawie bo wstawala ciagle :dry: koszmar.:-p
A i tak myslalam co jeszcze mialam napisac:confused:a ze dostalam do domu gazetke za darmo Twoj Maluszek nr styczniowy:tak::-) i ze Klaudia mnie gryzie :shocked2::eek:

Ja jestem;-). Zostałąm sama, nawet kociszcza opóściły mnie tymczasowo:tak:
Mała ....ciiii;-), M jest w tej restauracji- popsuli rolete i mechanizm do zwijania jej, oberwali sufit, no ciekawie ma:confused2:.
Właśnie sobie poćwiczyłam i odrazu mam więcej energii:-).
Pogoda super na jutro się zapowiada, normalnie rozbijd..a, a o 7 znowu jazda:szok::sorry:

witam
wpadlam na chwilke bo i mnie rozebralo,jestem taka slaba jakby powietrze ze mnie uszlo:no:maly tylko troszke spal w dzien,caly czas na mnie:sorry:a teraz tatus przyszewdl i go usypia.W koncu:tak:jakas pomoc:sorry:boshh juz sie boje kolejnej nocki:szok:chcialam w dzien sie drzemnac razem z nim ale spal 20 min na mnie i 20 min w lozeczku,nawet oka nie zamknelam:no:
Kasmilka to masz jak ja:dry::dry::dry:z ta pomoca:cool:
Keyko no wlasnie macie swoja restauracje:-p:-p:-pja juz bym nie gotowala:-pnie cierpie tego;-);-)
Lece sie polozyc.Dobranoc,zycze wszystkim przespanej nocy:sorry::sorry::-)

Dobry wieczorek. Moja córcia już spi, mąż wybył do pracy, ja wziełam cieplutki prysznic i znowu czeka mnie samotny wieczór przy kompie :p Przydało by się jeszcze jakieś winko, bo dostałam na rocznice piękne lampki :D, tylko ja przecież narazie nie piję.

A własnie. jak to u Was jest z tym piciem, bo są matki, które uważają, że w czasie ciąży, czy przy karmieniu lampka wina lub piwko nie zaszkodzi i te które całkowiecie się alkoholu wystrzegają?

Załączniki

• DSC00175.jpg
    DSC00175.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 49
Iwonka pracujemy w biurze w firmie, do której należą wszystkie kfc, pizza hut, rodeo drive, sphinx w Polsce i Europie środ-wsch. M zatrudnił sie dodatkowo w jednej z nich jako konserwator. Zawsze to pare gorszy więcej, a praca zazwyczaj polega na doklejeniu jakiejś płytki, dokręceniu śrubki, no ogólnie tego co aktualnie się popsuło samo lub z czyjąś pomocą;-) No ale tym razem przegieli, bo to była taka roleta antywłamaniowa i ją zniszczyli:szok::eek:

Nie ma nic w telewizji, więc oglądam sobie Miami Ink na T&L. Wajne prace mają, pomażyć sobie moge:sorry:

reklama
Witam.
Kathy stoooo lat!!! Piękny wiek :tak: kiedy to było :sorry:.

Panistepelek ja jeszcze karmię ale pozwalam sobie na odrobinę szaleństwa :tak:. Lampka wina nie zaszkodzi. Tylko lampka i własnej roboty trunki. Myślę, że nic się nie stanie jak sobie śklanice wypróbujesz ;-). Ewentualnie pozostaje Karmi...

Dotkass fajnie, że się pojawiłaś. Szkoda kotka :-(.

Tradycyjnie nie mogę pisać, bo się mała obudzi :cool:

U nas sypie śniegiem, zima na całego.

Uciekam pod prysznic.

Do góry