Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Witam u nas odwilż i ciepło wkońcu choć bez słonka
Mała mi dzis nie pospała rano ,no chwilę może jakieś pół godziny (zdązyłam sniadanie zjeść):-(Nie wiem co jej jest płacze i się napina znowu może kolka lub wzdecia
Ale mi mała w nocy za to prezent urodzinowy zrobiła :-)Obudziła sie tylko raz i rano o 8 00 musiałam ją sama na karmienie budzićNo w szoku jestemNie powiem ,że sie wyspałam choc spła cała noc ale jednak się już nie odespi tych 8mcyKiedy mi się wszystko ureguluje czyli mój zegar biologiczny.................
No raczej chodziło mi o to ,że jaktylko napisałam ,żebys sie odezwała to nastepny pos=t był od ciebie
Dziekuje za życzenia i za pamięć:-)Dziwnie jest mieć 25 lat zawsze myslałam,że to bardzo dużoA to już dziśA ja dalej sie młodo czuje
Straszny 13 miałaś
Jej dobrze,że to tylko jeden dzieńWspółczucia
No własnie a swoja droga jak zrobić taki kalendarz jest do tego jakis program???
Ja bym taki chcaiła zrobić ze zdjęciami .Kiedys dostała taki od wujka:-)
Mała mi dzis nie pospała rano ,no chwilę może jakieś pół godziny (zdązyłam sniadanie zjeść):-(Nie wiem co jej jest płacze i się napina znowu może kolka lub wzdecia
Ale mi mała w nocy za to prezent urodzinowy zrobiła :-)Obudziła sie tylko raz i rano o 8 00 musiałam ją sama na karmienie budzićNo w szoku jestemNie powiem ,że sie wyspałam choc spła cała noc ale jednak się już nie odespi tych 8mcyKiedy mi się wszystko ureguluje czyli mój zegar biologiczny.................
Kathy, jaki "apel" masz na myśli???
No raczej chodziło mi o to ,że jaktylko napisałam ,żebys sie odezwała to nastepny pos=t był od ciebie
No i zapomniałabym - KATHY, najlepsze życzenia z okazji ćwierćwiecza :-)
Kathy zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka, pomyślności, szczęścia, spełnienia, miłości i wytrwałości we wszystkim co tylko sobie postanowisz
Wczorajszy dzień to jakaś MASAKRA, nigdy nie wierzyłam w to, że 13 jest pechowy (w końcu pobraliśmy się 13-go o 13:30), ale wczorajszy dzień koszmar:
1. Ami stała i nagle puściła się, postała chwilę i niefotunnie upadła na kant krzesełka, guz, siniak i płacz (to najmniej straszne)
2. kolega R wczoraj w pracy zakładał dozownik i wbił sobie nóż w udo na 6 cm głębokości, 3 godziny był operowany, uszkodzona tętnica...
3. klient R wczoraj rozwalił sobie głowę tak, że prawie mózg było widać, przestała "działać" mu prawa część twarzy...
Wczoraj mieliśmy jechać na źródła...zrezygnowaliśmy, by nie kusić losu...jedziemy prawdopodobnie dziś
Miłego Dnia
Dziekuje za życzenia i za pamięć:-)Dziwnie jest mieć 25 lat zawsze myslałam,że to bardzo dużoA to już dziśA ja dalej sie młodo czuje
Straszny 13 miałaś
Jej dobrze,że to tylko jeden dzieńWspółczucia
tak siedziałam i myślałam, ze jeszcze o coś chciałam was zapytać...no i końcu styknęły się moje dwie kuleczki i przypomniałam sobie... myślałyście o prezentach na dzień babci i dziadka? Może macie jakieś fajne pomysły poza kubkiem i kalendarzem ze zdjęciami niunia...
No własnie a swoja droga jak zrobić taki kalendarz jest do tego jakis program???
Ja bym taki chcaiła zrobić ze zdjęciami .Kiedys dostała taki od wujka:-)