reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Jestem jeszcze i ja na chwilke,dopiero usiadlam bo robilam salatke,wieszalam pranie ,zmywalam gary ......zaraz spadam spac,przelece jeszcze co tam na klikalyscie :-)

reklama
Oooo a co to same narzekania widze ;-) zycze wszystkim spokojnych nocek :-)
Magali fajnie ze znow piszesz :-)
Kwiateczek zdrowka zycze Konradkowi .

Witajcie.

Widzę, że coraz więcei "zgub" się odnajduje :-) Dotkass i Magali, witajcie z powrotem!!:happy2:

Jeśli chodzi o nasze uczulenie, bebilon pepti nie zmienił nic, a podaje go już ponad tydzień. Chyba muszę teraz słoiczki wziąć pod ostrzał. Tylko jak to zrobić, znów od samej marchwii zaczynać?? Przecież ona tego w życiu chyba nie zje :-( Nie mam pomysłu jak się za to zabrać. Niby mogę nic nie robić, ale denerwujące jest, jak przebierasz dziecko i za każdym razem widzisz strupy na nóżkach :sorry:

Miałam dziś jakieś porąbane sny znowu, jakieś mordestwa, pogonie i nie wiadomo co jeszcze :eek: Miłego dnia Wam życzę!

No i zapomniałabym - KATHY, najlepsze życzenia z okazji ćwierćwiecza :-)

A także buziaki dla Zuzi i Julka z okazji ośmiomiesięcznicy!! :happy2:

Ostatnia edycja:
Cześć Kobietki,

Zaczęło się wyrzynanie górnych jedynek, Ami jest masakrycznie naburmuszona, cały czas na rękach, a spać w łóżeczku to tylko chwilę, więc dziś od 3:00 spała z nami i przynajmniej ja pospałam, chociaż nie jestem zadowolona z takiego przebiegu sytuacji :sorry:

Dziękuję Wam Dziewczynki- jeżeli chodzi o mojego kochanego Rudaska...w serduszku zawsze będę Go miała

Dużo zdrówka dla chorowitków- WRACAĆ DO ZDRÓWKA SZYBCIUTKO!!!

Kathy zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka, pomyślności, szczęścia, spełnienia, miłości i wytrwałości we wszystkim co tylko sobie postanowisz

Wczorajszy dzień to jakaś MASAKRA, nigdy nie wierzyłam w to, że 13 jest pechowy (w końcu pobraliśmy się 13-go o 13:30), ale wczorajszy dzień koszmar:
1. Ami stała i nagle puściła się, postała chwilę i niefotunnie upadła na kant krzesełka, guz, siniak i płacz (to najmniej straszne)
2. kolega R wczoraj w pracy zakładał dozownik i wbił sobie nóż w udo na 6 cm głębokości, 3 godziny był operowany, uszkodzona tętnica...
3. klient R wczoraj rozwalił sobie głowę tak, że prawie mózg było widać, przestała "działać" mu prawa część twarzy...

Wczoraj mieliśmy jechać na źródła...zrezygnowaliśmy, by nie kusić losu...jedziemy prawdopodobnie dziś

Miłego Dnia

hej dziewczyny
ja sie witam u nas narazie przesypiamy noce dobrez ze sie uspokoilo

witam cie magali mam nadzieje ze o nas juz nie zapomnisz...

WSZYTKIEGO NJA NAJ NAJ DLA KATHY!!!!!!!!!!!!!

ORAZ DLA DZIECIACZKOW

Coś nieprawdopodobnego chyba modlitwy zostały wysluchane i Zuza przespala cała nocke i śpi dalej :szok::-) wiec ja na razie juz nie narzekam

13? a ja tak zawsze kochałam 13-stke

Mi sie dziś śnilo ze pisałam sprawdzian z biologii:confused: po tylu latach Matko a niedawno mi sie sniło że zuzia umarła ...a potem z nami pływała w basenie wiec najpierw strasznie plakalam a potem sie śmialam Też mam czasem tak zakrecone sny że nie wiem skąd

Dołączam sie do życzeń dla Kathy i Julka

A Zuzia to chyba moja:-) wiec dziekujemy

Panna Migotka może jeszcze kilka dni spróbuj Szopek chyba pisala że u niej bylo po 2 tygodniach

reklama
No i zapomniałabym - KATHY, najlepsze życzenia z okazji ćwierćwiecza :-)

A także buziaki dla Zuzi i Julka z okazji ośmiomiesięcznicy!! :happy2:
i my rowniez tego zyczymy :tak::-):-D

Witam.A ja sie urodzilam 13ego:-p
A tak sobie myslalam ze dla niemowlakow tez jakies kaski powinny byc,takie jakies leciutkie by glowe chronily przed uderzeniem.

Ostatnia edycja:
Do góry