reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

witam wszystkich ja dopieo co w niedziele wruciłam z Polski nie było mie miesiac i w sumie nawed nie było kiedy wajc na stronke poczytac co u was słychac a tak to pewnie tez za czesto nie bede bo mój mały jet taki rozbrykany ze cłay czas musze pszy nim siedziec zeby nic mu sie nie stało witam jeszcze raz
:-)

reklama
Hannah to mialas dzien pelen wrazen.
Kathy a co bralas,cerazette?
Panna Migotka wspolczuje..... odpukac moja spokojna, co nie znaczy ze ciagle lezy plackiem w lozeczku i nie kwiczy ;-)
Pszyszla Mamo to opowiadaj co u Was...

panna migotka tez mam tak czasami normalnie kongo lezec nie to nie spac nie pic nie :wściekła/y::wściekła/y: a czasami bawi sie lezy ech... :sorry2:

Ha NN aH zawsze trzeba usiasc i policzyc do 10 moj maz kaze mi tak robic ;-)
ale dzien mialas niezly a najlepsze ze do tego wszystkiego mmialas Mala ktora pewnie caly czas spokojna nie byla

hahaha no to faktycznie bym tez sie wkurzyla bo jakbys nie policzyla mowila bys "kurde moglam usiasc na chwile " a tak to D :-D

hannah, jak coś to pisz z tym MOPSEM do mnie, jak coś nie będziesz wiedziała, bo ja złożyłam dokumenty i przyznali mi te 400zł i jeszcze dodatkowy tysiąc zł., wiec służę pomocą.:-)
pszyszła mama, czeźdz!

Hej Wszystkim,

Jezu od wczoraj nie mialam netu, i dzwonienie do telefonii i w ogóle kombinacje i się okazalo, że przez mojego, bo zakupil wczoraj taką rzecz żebym mogla oglądać polską tv na górze. tzn do satelity, to jest też bezprzewodowe i przez to urwalo mi polączenie od netu. ale już jest i jestem szczęśliwa:-)

Jeju ja nie chce drugiego dziecka, chyba bym się zalamala jakbym zaszla w ciążę, nawet teraz jak zaczynam myśleć o porodzie to nie mogę spać i plakać mi się chce.

Iwonka - powiem Ci że ta rzecz do zabawy jest bardzo fajna, podoba się Adasiowi, tylko wlaśnie nie wiem, czy to dobry pomysl, bo on dotyka nóżkami ziemi a dzieci podobno jeszcze w tym wieku nie powinny, ale tylko trochę, w sumie to wisi w powietrzu.
Ja też nie jestem za chodzikiem, ale pewnie na 10 min będę go wkladać później jak będzie starszy, bo mamy od szwagierki. Zobaczymy jak to będzie.

Hannah - wspóczuję, czasami takie dni się zdarzają.

Milej nocki

reklama
Hej dziewczyny. Mam wyrzuty bo osotatnio coś rzadziej do Was zaglądam. Tylko raz dziennie:zawstydzona/y: No a wczoraj nie mogłam nawet tego bo mąż był i chciałam z nim spędzić calutki dzień. Byliśmy na zakupach. Kupiliśmy małej krzesełko do karmienia Chicco Polly. Wkurzyłam się bo przepłaciliśmy ponad 100 zł:szok: Ten sklep w którym kupowaliśmy jest drogi no ale jest w nim największy wybór. Spodziewałam się że moge przepłacić od 30 do 50 zł ale nie ok 130 zł. masakra. Człowiek uczy się na błędach. Nastepnym razem tam pojadę oglądać a kupię przez internet.

Co do dzidziusia. Ja też czasami myslę już o drugim. Mój mąż to już by chciał. No ale ja miałam poprzednią ciąże zagrożoną Jakbym teraz też taką miała to jak ja się dzieckiem zajmę. Narazie czekamy:tak:

Chodzika nie mam i mieć nie będę.

Ja mam problem bo moja mała nie chce za bardzo jeść zupek. Z chęcią zje ziemniaki z obiadu, biszkopta poliże czy jabłuszko ale zupki troszkę zje i więcej nie chce. Może to przez to że ich nie dosalam. Sa bezpłciowe no ale przecież nie powinno się dziecku solić. Jak wasze dzieciaczki jedzą?

Do góry