reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziołszki !!!!
Jestem jestem, cały dzień spędziliśmy poza domem. Najpierw zakupy, pojechaliśmy z malutką po pampersy do Tesco (jest promocja). Chapnełam pieluszki do wózka, na półce pisało 50 zł, a miało być 42 zł + chusteczki. Taka promocja że jak nie upomnisz się w dziale reklamacji to zapłacisz półkową cenę o chusteczkach zapomnij. Już ostatnio z teściową się tak naciełyśmy, więc teraz jestem czujna.:dry: A i kupiłam kombinezon jesienny za jedyne 16,50 zł przeceniony z 55 zł, także się udało natrafić na okazję.
Potem pojechaliśmy z małą do mojej mamy i tak zleciał dzień.

Kathy wyglądasz suuuuper w nowej fryzurce.:biggrin2::cool2:
Witam pszyszłą mamę, jak tam Twój pszebierak, bo mój już za mały dla Mikołaja:-D:-D.
pszyszła i poszła pszewinońć pszebierak

Ostatnia edycja:
reklama
Hannah, te promocje są dobre. W tesco przez cały tydzień leżały w promocji huggisy, ale ceny nie dali! Przez tydzień!!
A pszyszła mama już odeszła? buuuu

Dziewczyny jestem zalamana,mam skierowanie do szpitala dla Vanesski na zabieg cystografi.....nie beda wam opisywac jak wyglada te badanie,wpiszcie sobie w google cystografia i po czytajcie opisy rodzicow :-( dziewczynki najbardziej sa narazone na ZUM.....nikomu nie zycze takiego zabiegu,oby waszedzieci nie mialy z tym do czynienia .

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem zalamana,mam skierowanie do szpitala dla Vanesski na zabieg cystografi.....nie beda wam opisywac jak wyglada te badanie,wpiszcie sobie w google cystografia i po czytajcie opisy rodzicow :-( dziewczynki najbardziej sa narazone na ZUM.....nikomu nie rzycze takiego zabiegu,oby waszedzieci nie mialy z tym do czynienia .
Brrrr przeczytałam :shocked2::shocked2::baffled::baffled:
Nie zazdroszczę :no:

U nas dzisiaj dzień szybko zleciał. Prasowanie, gotowanie i brak czasu na kompa... Pogoda też nie nastrajała pozytywnie. Natala rano zrobiła znowu "plastelinową" kupkę, a później fajową żółciutką. Tylko zauważyłam resztki marcheweczki. Katarek jeszcze jest. Jutro idę z nią do przychodni i zobaczę co mi "doktórka" powie...

Klaudia dziekuje za zyczonka ;-)!
96.gif

reklama
Do góry