Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
ja od soboty umieram na ból gardła byłam wczoraj u lekarza ale mówi że nic tam nie widzi :-(a ja z bólu nie moge wytrzymać dał mi jakieś coś wziewne i tyle ale nie czuje różnicy , powiedział że KOBIETY W CIĄŻY MUSZA CIERPIEĆ super no to cierpie sobie bo nic dla nas nie wymyślono aby np.ból gardła przeszedł
dziś cała noc nie spałam bo tak bolalo ale znalazłam sposób ,jak sie popłakalam w nocy to gardło mi sie nawilżylo ,może to jakiś sposób
Co za lekarz , a gdzie jest napisane, że kobiety w ciąży mają cierpieć, co???, ale bym mu dała wrrrrrrrr
Ja jak miałam chore gardło, jak byłam przeziębiona to mi Pani doktor kazała brać; syrop Hedelix, wykrztuśny i pastylki chyba miodowo jakieś tam nie pamiętam i wodę morską do noska i pomogło, spróbuj- to są leki ziołowe nie na receptę
Maj to dla mnie najpiekniejszy mieisac w calym roku... mieisac zakochanych... moich urodzin teraz urodzin mojego synka i pieknych wspomnien bo wtedy moj maz dokladnie 10 maja mi sie oswiadczyl.. dlatego KOCHAM TEN MIESIAC....
Kochana to trzymaj do maja, bo skoro taki szczęśliwy miesiąc to podtrzymaj tradycję ;-)