reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

ja od soboty umieram na ból gardła byłam wczoraj u lekarza ale mówi że nic tam nie widzi :-(a ja z bólu nie moge wytrzymać dał mi jakieś coś wziewne i tyle ale nie czuje różnicy , powiedział że KOBIETY W CIĄŻY MUSZA CIERPIEĆ :wściekła/y:super no to cierpie sobie bo nic dla nas nie wymyślono aby np.ból gardła przeszedł
dziś cała noc nie spałam bo tak bolalo ale znalazłam sposób ,jak sie popłakalam w nocy to gardło mi sie nawilżylo ,może to jakiś sposób:sorry2:

Co za lekarz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a gdzie jest napisane, że kobiety w ciąży mają cierpieć, co???:wściekła/y:, ale bym mu dała wrrrrrrrr

Ja jak miałam chore gardło, jak byłam przeziębiona to mi Pani doktor kazała brać; syrop Hedelix, wykrztuśny i pastylki chyba miodowo jakieś tam nie pamiętam i wodę morską do noska i pomogło, spróbuj- to są leki ziołowe nie na receptę

Maj to dla mnie najpiekniejszy mieisac w calym roku... mieisac zakochanych... moich urodzin teraz urodzin mojego synka i pieknych wspomnien bo wtedy moj maz dokladnie 10 maja mi sie oswiadczyl..:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dlatego KOCHAM TEN MIESIAC....

Kochana to trzymaj do maja, bo skoro taki szczęśliwy miesiąc to podtrzymaj tradycję ;-):-D

reklama
mm81 gratuluje córci super że jesteście już sobie w domciu i poznajecie sie nawzajem ;-)

Ja dopiero wstałam :-D

co do znaków zodiaku ja jestem Byk moje Kochanie Byk i maleństwo też będzie BYK

Dotkass- ja jestem bykiem i powiem ci ze to bardzo dobry uporzadkowany znak... za to ja mam uraz do Blizniat moj tata jest moj brat cioteczny i ciotka i takich typow ludzi to lepiej omijac szerokim lukiem...tzn nie urazajac nikogo spod tego znaku ja mam w rodzinie z nimi wieczne problemy dlatego tak mowie... choc mam kolege i on jest juz o 360st inny niz tamci.. ale ogolnie jakos mam juz uraz...:baffled::baffled: cale szczesnie moje dziecko nie ma szans dotrwac do tego znaku... za to mogl sie urodzic jako Baranek_ a moj brat rodzony jest baranem z 19 kwietnnia i pozal sie panie Boze lepiej zeby sie do niego nie wrodzil z niczym podobnym... wiec ja mam takie doswiadczenia i cale szczescie wyjdzie na moje....

Mnie ból gardła nie przechodzi od czwartku, do tego doszedł miu kaszel, a lekarz rodzinny... szkoda gadać
Dał mi rutinoskorbin i tantum verde na gardło, a że mi nie przechodzi, to trudno :-( to już chyba mój problem
644sad.gif
ty dostałaś tamtum verde ,a może ja też moge mi niechciał tego przepisać :sorry2:niedał mi nic do ssania a ja juz nie moge mam tak wysuszone gardło jeszcze nigdy sie tak nie czułam :no:

644sad.gif
ty dostałaś tamtum verde ,a może ja też moge mi niechciał tego przepisać :sorry2:niedał mi nic do ssania a ja juz nie moge mam tak wysuszone gardło jeszcze nigdy sie tak nie czułam :no:

Spokojnie Nati można je brać w ciązy tak samo jak tabletki "tymianek i podbiał", ale to już paskudne świńastwo w smaku :no:

ale beda jaja jak urodze w swoje urodziny... tak to juz nie chce...a wiecie co ostatnio jak gadalysmy o tym sexe to tak mnie wzielo ze nawet nam wyszlo i bylo fajnie...

tylko druga sprawa mam te glupie sny co do karmienia ze maly wcale nie chce jesc...

Dotkass- ja jestem bykiem i powiem ci ze to bardzo dobry uporzadkowany znak... za to ja mam uraz do Blizniat moj tata jest moj brat cioteczny i ciotka i takich typow ludzi to lepiej omijac szerokim lukiem...

A ja jestem Bliźniakiem i z jednej strony to chciałabym, żeby mój synek też był, ale z drugiej strony, to nie chce mi się na niego aż tak długo czekać :-)

Moja mama jest Bykiem ;-)

dzieki dziewczyny ,ale wiecie co ja nie moge juz nic miód odpada piecze jak niewiem co pije wode przegotowana i on mnie pali , czuje jakby miala tam wielka rane

reklama
czesc juz dawno tu nie zagladałam widze ze same problemy z Zwolinka i nie tylko reszcie tez cos dolega nieczytałam wszystkiego bo nie jestem w stanie siadłam tylko na chwile bo musze cały czas lezec w łuszku zeby nie kusic losu cały czas boli podbrzusze juz ledwie co to wytrzymuje chyba dzis pojade do szpitala zeby mi dali cos pszeciw bulowego bo oszaleje z tym bólem moze w poniedziałek sciagna mi szew to bede mogła urodzic tylko boje sie ze mały bedzie musiał wtedy w inkubatorze lezec i tak szybko nie wyjdzie z szpitala czymajcie sie dziewczyny powodzenia .sorki za błedy pa

Do góry