reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka, mam prosbę...dodaj mnie do listy majóweczek, bo od jakiegos czasu nie mogę się doczekać, aż się na niej znajdę :zawstydzona/y:
A o widzisz ,dobrze ze mi przypomnialas bo ostatnio probowal;am i mi nie chce juz nikogo dodac bo jest przekroczona ilosc znakow i tak musze cos tam po skracac zebysmy wszystkie sie zmiescily;-)podaj jeszcze raz mi date terminu porodu.:tak:

Dobranoc Majóweczki, uciekam do łóżeczka...trochę plecy mnie pobolewają i ogólnie mało mam już sił...no i męuś włączył "Złoty kompas", więc obejrzę, uwielbiam baśnie...

Śpijcie dobrze, mam nadzieję, że dzis nie będziemy miały problemów ze snem

Buźka

Nie mam już siły na nic byłam na urodzinkach u chrześniaka mojego A a jutro druga część właściwie to nic nie robiłam ale i tak się zmęczyłam. Zwłaszcza że też jestem spuchnięta jak nie wiem dłonie do tego stopnia że trudno mi je zgiąć a o nogach nie wspomne:baffled: ale mam nadzieję że chociaż dzisiejszą noc będę miała przespaną bo nie chcę się tak męczyć jak dzisiaj

Dobranoc wszystkim:-)

Cześć dziewczyny :) ja rodziłam w Pyskowicach i mogę Wam szpital polecić z całego serca:) Opieka fachowa i bardzo miła. Ordynator był moim lekarzem prowadzącym -dr Binkiewicz - niesamowity człowiek. Mogłam rodzić w Tarnowskich Górach albo w Bytomiu, bo miałam o wiele bliżej, ale jeśli rodzić to po ludzku, i tylko w Pyskowicach:) Pozdrawiam

Ja to juz nie moge z tym moim przeziebieniem:-(. Z nosa leci jak z kranu,w nocy wstawac musze co chwile,zadne domowe sposoby nie pomagaja...
Goscie to mnie prawie nie rozumieje,jak mamrocze cos przez nos, a do tego rozsiewam zarazki :zawstydzona/y:
Jeszcze kilka dni i czas wypoczynku, no,dopoki dzidzia sie nie pojawi :-)

Cześć dziewczyny :) ja rodziłam w Pyskowicach i mogę Wam szpital polecić z całego serca:) Opieka fachowa i bardzo miła. Ordynator był moim lekarzem prowadzącym -dr Binkiewicz - niesamowity człowiek. Mogłam rodzić w Tarnowskich Górach albo w Bytomiu, bo miałam o wiele bliżej, ale jeśli rodzić to po ludzku, i tylko w Pyskowicach:) Pozdrawiam
hej, fajnie ze się odezwałas bo ja tez będę rodzić w Pyskowicach :-) z jaką położną rodziałaś? Słyszałaś coś moze o ziołach Bittnera na skracanie szyjki? A moze brałaś???? bo ja mam obiekcje.........no wiesz alkohol :baffled::baffled::baffled:

reklama
Nie mogłam brać żadnych ziół, ani innych specyfików, które pomagają w porodzie...bo miałam zagrożoną ciąże i musiałam jeść tylko w ogromnych ilościach nospe i magnez:( ale dotrwałam do 40 tygodnia:) urodziłam przez cc, po 5 h rodzenia:) opieka fachowa, nic dodać nic ująć:) więc polecam

Do góry