reklama
asiaa27
Majowe mamy'08
Witam serdecznie. Aniusia fajnie że wracasz do domu
U mnie ładna pogoda. Choć rano padał śnieg. Dzisiaj byłam na badaniu krwi. Za tydzień ma wizytę u ginka a za 2 tygodnie usg.Strasznie się cieszę bo w piątek wraca mąż nie nie będę już samaSerdecznie Was pozdrawiam i życzę miłego popołudnia
U mnie ładna pogoda. Choć rano padał śnieg. Dzisiaj byłam na badaniu krwi. Za tydzień ma wizytę u ginka a za 2 tygodnie usg.Strasznie się cieszę bo w piątek wraca mąż nie nie będę już samaSerdecznie Was pozdrawiam i życzę miłego popołudnia
asiaa27
Majowe mamy'08
Madammagda fajny filmik. Ja też mam nagrane takie urywki Będzie co wspominać
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dotkass ja mam taki sam obiadek dzisiaj,zaraz bede juz jesc wlasnie
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dotkass ja mam taki sam obiadek dzisiaj,zaraz bede juz jesc wlasnie
Smacznego, ja zaraz będę obierała ziemniaczki i poczekam na Roberta, bo wolę jeść z nim, jakoś tak raźniej, a przed chwila zjadlam zupkę, więc do 16:30 myślę, że jeszcze wytrzymam ;-)
Lucynka1982
Zaciekawiona BB
Witam Was u mnie pada śnieg, brrr
Wczoraj i dzisiaj mam jakiś twardy brzuszek, miałyście może taki przypadek?
mm81
Majowe mamy'08
Czesc.Wlasnie przeczytalam wiadomosc o Tolce na watku ciaza po poronieniu,na ktory czasem zagladam.Nie wiem czy powinnam o tym pisac bo moze Tolka sobie tego nie zyczy.Ale w sumie nie jest to watek zamkniety wiec kazdy moze to przeczytac,a kazda z nas czeka na wiesci z badania usg serduszka.Post Dlaczegotak ze str https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/ciaza-po-poronoieniu-3780/index255.html
Tolka mam nadzieje,ze mi wybaczysz ze to zamiescilam ale wszystkie sie tu marwtilysmy o Ciebie i Twojego synka.Na wszelki wypadek przepraszam i trzymam mocno kciuki za szczesliwe rozwiazanie sytuacji.
Tolka mam nadzieje,ze mi wybaczysz ze to zamiescilam ale wszystkie sie tu marwtilysmy o Ciebie i Twojego synka.Na wszelki wypadek przepraszam i trzymam mocno kciuki za szczesliwe rozwiazanie sytuacji.
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Witam Was u mnie pada śnieg, brrr
Zdarza się czasem, pewnie jesteś przemęczona, odpocznij i pewnie przejdzie :-)