reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam,
odwiozłam Maksia i pozałatwiałam parę spraw (poczta, sklep, tankowanie, laboratorium - mocz do badania, apteka, dowiadywałam się wreszcie o zapisanie Maksa do pediatry) no i mogę teraz troszkę popracować i na BB posiedzieć.

Cfcgirl, bardzo prosimy pojawiać się regularnie! Tak samo Keyko - wpadnie od święta a może by tak codziennie? ;-);-)

Tolka, odezwij się kochana, przecież się martwimy o Was!

Aniusia, oby Cię już puścili do domku.... trzymam kciuki!

A ja mieszkałam sobie z dwoma kocurkami - Kubusiem i Kacperkiem, ktore bardzo bardzo kochałam, ale mój małżon jest uczulony na zwierzynę (kota i psa), tak samo jego syn. W każdym razie do kotów wprowadził się mój ojciec, więc są pod dobrą opieką :tak: Przynajmniej kotami facet potrafi się zająć, bo swoim zyciem już zupełnie nie!

No to życzę wszystkim miłego dnia!

Anusia świetnie, lepsze leżenie w domciu niz w szpitalu, Super cieszę się :-)

Aurelia będę trzymala jutro kciuki mocno, mocno, żebyś nie musiała odwiedzić szpitalnych ścian za szybko ;-)

Widzę dziewczyny że ten ZUS to jedno wielkie oszustwo :angry:
Ja na razie korzystać nie będę, zresztą pewnie i tak bym nic nie dostała. Jutro składam pismo ciekawe co odpowiedzą.

Witajcie dziewczyny
dawno do Was nie zaglądałam. Mamy remont łazienki i mieszkamy u tesciowej wiec nie mam mozliwosci korzystania z internetu.
Aniusiadopiero dzis przeczytalam ze bylas w szpitalu. Ciesze sie ze juz jestes w domku i ze jest ok. Wpoczywa duzo

Aurelia
tak dostałam wczoraj pieniądze, ale za 20 dni chorobowego wypłacili mi niecałe 900 zł, szef wypłacił za 4 dni, czyli obcieli mi 200 zł. Za 3 tygodnie przyjdą kolejne pieniądze, tym razem za cały miesiąc zapłaci ZUS, zobaczymy co tym razem przyślą.
Ja już nie wiem gubię sie w tym, jak oni to obliczają, na jakiej podstawie.

Aniusia
Super że masz same dobre wiadomości.

Jestem wypompowana, dokończyłam prasowanie reszty ciuszków i zabrałam się za robienie pierogów ruskich, chyba z 200 ulepiłam. Teraz leżę i wypoczywam nie ma co.
Troszkę mnie martwi to że mama, tesciowa i sąsaiadka zauważyły że mi się obniżył brzuszek, nie wiem ja nie zauważam tego, nie przyglądałam się z profilu ostatnio. Mam nadzieję że po prostu taka jesgo natura a nie grozi mi szybszy poród.

Aurelia
tak dostałam wczoraj pieniądze, ale za 20 dni chorobowego wypłacili mi niecałe 900 zł, szef wypłacił za 4 dni, czyli obcieli mi 200 zł. Za 3 tygodnie przyjdą kolejne pieniądze, tym razem za cały miesiąc zapłaci ZUS, zobaczymy co tym razem przyślą.
Ja już nie wiem gubię sie w tym, jak oni to obliczają, na jakiej podstawie.

Aniusia
Super że masz same dobre wiadomości.

Jestem wypompowana, dokończyłam prasowanie reszty ciuszków i zabrałam się za robienie pierogów ruskich, chyba z 200 ulepiłam. Teraz leżę i wypoczywam nie ma co.
Troszkę mnie martwi to że mama, tesciowa i sąsaiadka zauważyły że mi się obniżył brzuszek, nie wiem ja nie zauważam tego, nie przyglądałam się z profilu ostatnio. Mam nadzieję że po prostu taka jesgo natura a nie grozi mi szybszy poród.

Pierogi ruskie...mniam...zjadłabym, ale niestety jeżeli chodzi o pierogi to mi się nie chce lepić, dziś na obiadek robię rybkę z surówką z bialej kapusty i ziemniaczkami ;-)

reklama
Witajcie dziewczyny :-) u mnie brzydna pogoda szaro i ponuro . Dzisiaj jak nigdy spałam do 10:30 . Jade zaraz do Cerfoura zrobic zakupy na obiad i tak sie zastanawiam czy na sam poczatek sa potrzebne butelki i smoczki?? I jeśli tak to po ile sztuk ?? Bo wiem że w Cerfoure jest promocja na butelki i smoczki avent wiec pomyślałam ze sie zaopatrze . Tylko nie wiem ile:-(

Do góry