reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Chociaż należę do tych z ciężką nogą ;-) staram się jeździć spokojniej.

Ja niestety też jestem takim kierowcą :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ale teraz jeżdżę o wiele spokojniej i zawsze w pasach. Jakoś w samochodzie mimo wszystko czuję się bezpieczniej (zwłaszcza jak sama prowadzę ;-)).
Niestety mój mąż coś mi przebąkuje, że od kwietnia da mi embargo na używanie samochodu -zwłaszcza na dalsze wyjazdy np.studia :-(... ale obiecał że będzie mnie woził sam. Znudzi mu się po tygodniu :-D:-D:-D

reklama
Halo halo DZIEŃ DOBRY:-)
Dziś ja co prawda nie pierwsza bo Pola była przede mną, ale jak dla mnie to jestem tu baaaaardzo wcześnie, nad ranem miałam pierwszy skurcz :szok: w łydce oj troszkę bolało, a myślałam że mnie to nie spotka:szok:. Idę się brać za porządki domowe, życzę Wam miłego dzionka no i super pogody bo u mnie deszcz pada:zawstydzona/y:.
Pozdrawiam:-)

polka podczas skurczu przyciagaj palce stop do siebie,tzn. do gory,niezawodny sposob
Kacha właśnie tak zrobiłam, odruchowo i zaraz przeszło:-) czytałam, że dużo nabiału trzeba jeść i pić, ja naprawdę masę serów białych i jogurtów jem, to nie wiem co jeszcze, ponoć banany, ale u mnie też są codziennie, to co jeszcze:confused:

Hej, jestem też ja;-).
Pola,a Ty biedactwo spać nie możesz, że już o 6 rano przy kompie siedzisz?? Czyżby ciężka noc? Bo ja to się budziłam co 2 godz z zatkanym nosem:wściekła/y:, od czasu mojego przeziębienia mam katar i to taki upierdliwy! Śmiałam sie w duchu, że do karmienia sie przygotowuję z takim częstym wstawaniem w nocy ha ha ha:-).

Polka,ja mam skurcze łydek co noc, mimo iż biorę 6 tabl magnezu dziennie!!! Fakt, jest to bardzo nieprzyjemne i czasami mnie w dzień mięśnie bolą po tych skurczach:szok:. Z tymi palcami to niezawodny sposób.

Witam.U mnie leje deszcz i jest ciemno......Jestem nie wyspana,oczy mnie szczypia jakby ktos mi piasku nasypal:angry: nie dosc ze wstawalam 4 razy do dziecka ktore w koncu o 6 rano i tak przylazlo do naszego pokoju ze swoimi przytulankami i piciem to jeszcze budzilam sie na siusiu:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Jak maz skonczy prace jedziemy do CH na jakies malutkie zakupku i na obiadek.Musze kupic cos tesciowej na prezent ale nie mam pojecia co.To jest elegancka kobieta ktora raczej wszystko ma....:sorry2:

też miałam dzisiaj skurcze w łydce najpierw na jednym boku leżałam to jednej nogi obróciłam się na drugi to drugiej i tak w kółko;-) meczące było ale szło przeżyć:-) a teraz pójdę się chyba położyć troszkę :-):-):-)

Pozdrawiam i miłego dnia życzę mimo że pogoda nie za bardzo:-p

Wiesz co, ja już się nie denerwuje takimi rzeczami, bo kilka lat pracuję w zawodzie i tak to po prostu z ZUSem jest.
Z ich strony to trzeba cierpliwie czekać i miec nadzieje, że wszystko pozytywnie załatwią... oczywiście jesli łaskawie Panie z ZUSu znajdą chwilkę, żeby popracować.
Ale jak my się pomylimy w składkach, bądź w jakimkolwiek rozliczeniu z nimi (nie daj Boże na ich niekorzyść) to ściągną Ci na głowę kontrolę sto lat do tyłu, byle by tylko człowieka "przeczołgać". :angry::angry::angry::angry::angry:
Wiecie fajnie być na zwolnieniu i mieć ich w nosie... w sensie zawodowym.
Bo jesli chodzi o kasę to by mi się już przydała
Dokładnie, u nas po 33 dniach zwolnienia firma się odłancza i rozliczam się z ZUSEM.
Dzisiaj jest 1 marzec, zwolnienie dostarczyłam ok 26 stycznia (zakładając że księgowa wysłała na następny dzień zwolnienie ZUS od tej daty ma 30 dni na przekazanie mi pieniędzy i to nie na konto tylko przkekazem pocztowym.Liczy sie data nadania zwolnienia, czyli na dniach mam nadzieje bedzie. Mnie to i tak nie urzadza bo do 1 marca mam płatność za czesne i inne rachunki, inaczej szkoła nalicza mi odstetki:wściekła/y::wściekła/y: i teraz muszę kombinować.
Jak tak będzie co miesiąc to normalnie szajby dostanę.

Cześć dziewczyny:)

Przedewszystkim trzymam mocno kciuki za Krzysia. To jest po prostu chore. Mały lezy w szpitalu gdzie powinno być sterylnie a tu.... sepsa mu się wplątała. Coś tu jest nie tak.

No ja na szczeście skurczów nie mam. I mam nadzieję, że nie będe miała. Za to wieczorami to mnie mięśnie bolą jakbym nie wiem ile chodziła.... a przecież ja cały czas leżę. Organizm mi się rozleniwił:)

Iwonko - ja mam zawsze problem z prezentem dla mojej mamy. Ona też ma wszystko i ciężko jej coś kupić. Zawsze najdłużej chodze za prezentem właśnie dla niej. Może coś ciekawego na allegro znajdziesz??? Ja ostatnio kupiłam mamie zestaw do mikrodermabrazji (czy coś w tym stylu) Loreala.
Była zadowolona i używa go:)

Miłej sobótki:)

reklama
Ja niestety też jestem takim kierowcą :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ale teraz jeżdżę o wiele spokojniej i zawsze w pasach. Jakoś w samochodzie mimo wszystko czuję się bezpieczniej (zwłaszcza jak sama prowadzę ;-)).
Niestety mój mąż coś mi przebąkuje, że od kwietnia da mi embargo na używanie samochodu -zwłaszcza na dalsze wyjazdy np.studia :-(... ale obiecał że będzie mnie woził sam. Znudzi mu się po tygodniu :-D:-D:-D
Mój mąz też mówił żebym się ograniczała z jazda samochodem, ale jak tu się poruszać bez samochodu? Komunikacja miejska napewo odpada, a na piechote nie mam siły, mąż jak bedzie mnie woził to co to za róznica, ja chociaz jeżdze spokojniej, a pozatym on nie ma czasu, więc musze liczyc tylko na siebie.:no:

Do góry