reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

:-)witam majóweczki kilka dni mnie nie bylo i mam tyle zaległości w czytaniu że szok :no:;-)
dziś juz jestem spokojna bo ostatnio stresowałam sie zbyt wysokim cukrem ale już wszystko ok Miałam robiona glukoze 50/1h i wynik strasznie wysoki ale przyznałam sie że podjadam dużo słodkiego czasem cola której nie moge sie oprzec :tak:wiec lekaż kazał mi sie kilka dni oczyścic wiec solidnie pościłam od słodkiego ,i dziś robiłam glukoze 75/2h i jest dobrze a nawet super :-)jestem szczesliwa bo jakby ten wynik wyszedł wysoki to by mnie dziś polozyli na patologii ale na szczescie ,jestem w domu :-)

reklama
hej dziewczynki ja nawet nie probuje nadrobic zerkam na was od czasu do czasu bo mam tylko internet z doskoku teraz mam nadzieje ze wszystkie z malenstwami jestescie zdrowe i usmiechniete mimo takiej paskudnej pogody :-)

Hej dziewczyny, mnie też nie było trochę a nadrabiania miałam że ho ho :-D:-D trzymajcie tak dalej.
Krzysiu Vivien i Grzesia... wracaj do zdrowia, trzymam kciuki.
OlaK gratuluję syncia. Hihih jeszcze wyjdzie na to, że statystyka na naszej majowej liście chłopców i dziewczynek się poprawi...;-):tak::tak:
no i witam Lucynke1982 naszą nową majóweczkę.

Właśnie Łania, ja też się już poważnie zastanawiam nad zaczęciem pakowania torby do szpitala. A niech sobie stoi i czeka...;-)
Madamagda dzięki za cynk w sprawie proszku Dzidziuś;-). Dzisiaj też zakupiłam 3 paczki w POLOmarkecie. Kiedyś, jak go nie potrzebowałam, to widziałam go w zwykłym sklepie Społem, ale w małych opakowaniach.

hej dziewczyny

ja dzis juz spokojniejsza hahaha dzis zrobilismy duzy porzadek maz rozlozyl lozeczko a ja posciel i wzystko inne jest pieknie
rowniez jestem spakowana juz do szpitaa mam wszystko.. jestem z siebie dumna

Witam Lucynke- opowiadaj co u ciebie jak przeszlas ciaze do tej pory i kazde nowe zakupy opisuj

lece robic teraz pizze papapapa

Lucynka
witaj wsód majóweczek i dziękuję za porady związane z zasiłkiem chorobowym, boję się właśnie tego że nie bedę do końca pewna kiedy i ile mi wypłaca pieniązków, kłopot po prostu sie robi.

Nesia
cieszę się że mogłam pomóc.
Pogoda mogła by się poprawić, bo w następnym tygodniu szykuję małej pranie wszystkich rzeczy, a tu wichury i deszcze. Jakby było słoneczko to na dworze będę suszyć, bedzie pachnieć świeżym powietrzem.
Byłam dzisiaj u mamy na obiedzie, mama z babcią szaleją i wciąż kupują śliczności dla dzidzi, już nie mam gdzie trzymać tych ciuszków, a w poniedziałek dostanę od znajmego z pracy torbę pełną dziewczęcych ubranek, podobno niektóre wogóle nie zakładane.:-):-):-):-)
Hania normalnie będzie przebierana 5 razy dziennie hihih.

Dziękuję jeszcze raz za powitanie mnie w Waszym gronie. Choć jestem na zwolnieniu od października ciąże znoszę bardzo dobrze. Na początku może wymiotowałam w sumie z 5 razy i to tyle. Wyniki mam bardzo dobre, nic mnie nie męczy, czuję się jednym słowem wspaniale, żadnych dolegliwości. No czasem złapie mnie zgaga ale to bardzo rzadko. A z pakowaniem torby to faktycznie czas zacząć. Trzeba być przygotowanym na różne ewentualności.

Ja niestety też jestem takim kierowcą :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ale teraz jeżdżę o wiele spokojniej i zawsze w pasach. Jakoś w samochodzie mimo wszystko czuję się bezpieczniej (zwłaszcza jak sama prowadzę ;-)).
Niestety mój mąż coś mi przebąkuje, że od kwietnia da mi embargo na używanie samochodu -zwłaszcza na dalsze wyjazdy np.studia :-(... ale obiecał że będzie mnie woził sam. Znudzi mu się po tygodniu :-D:-D:-D

No ja tez prowadze w pasach, a raczej prowadziłam jako pasażer też obowiązkowo zapinam, no i też niestety lubię przycisnąć, bo korci, skoro pod maską siedzi tyle koni w tak lekkim aucie :-), i pewnie dlatego mężuś czuje się bezpieczniej jak nie jeżdżę i on mnie owzi, tym bardziej, że on ma dłuższy staż no i nie ma co ukrywać, jeździ dużo lepiej ;-)

reklama
:-)witam majóweczki kilka dni mnie nie bylo i mam tyle zaległości w czytaniu że szok :no:;-)
dziś juz jestem spokojna bo ostatnio stresowałam sie zbyt wysokim cukrem ale już wszystko ok Miałam robiona glukoze 50/1h i wynik strasznie wysoki ale przyznałam sie że podjadam dużo słodkiego czasem cola której nie moge sie oprzec :tak:wiec lekaż kazał mi sie kilka dni oczyścic wiec solidnie pościłam od słodkiego ,i dziś robiłam glukoze 75/2h i jest dobrze a nawet super :-)jestem szczesliwa bo jakby ten wynik wyszedł wysoki to by mnie dziś polozyli na patologii ale na szczescie ,jestem w domu :-)

No to super, że wynik ok. Ja tez odbieralam ostatnio wyniki i tez mam super, chociaż myślałam, że będą za wysokie, bo tez obrzeram się słodyczami :-) jakoś nie moge sie powstrzymać :zawstydzona/y:

Do góry