reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witajcie:)
A ty maja28 skad jesteś i na kiedy masz termin? Ja pracuję ale chyba do końca m-ca a później raczej na l-4. Im bliżej tym trudniej.:)

reklama
no z Zabrza :) choć teraz częściej bywam w Cieszynie a termin mam na 5 maj :-).
czy dr na 100 % powiedziała że dziewczynka???? bo u mnie było widać tylko w 24tyg. a potem się zasłania...
jestem na L4 od miesiąca, dr strasznie mnie namawiała i uległam
a rodzić będę chyba jednak w Pyskowicach, chyba że w TG tez można się umówić z położną?​

iwonka, patrz co znalazłam, jak nie poskutkuje napiszesz zeby oddała kasę ta specjalistka ;-);-):-D
Gina Ford. Jak nauczyć dziecko korzystać z nocniczka w 7 dni - www.sefer.pl

Tak:) nA 100% DZIEWCZYNKA. Ciuszki kupuje do dziewczynki, ponieważ przy kazdej wizycie dr potwierdza że dziewczynka. 27 lutego mam kolejna wizytę wiec znów sie upewnię:) Jesteśmy juz nastawieni ze dziewczynka:)

a kiedy Ci powiedziła na 100 %, nie wiesz czy często się myli????:-D
bo mam wózek z różowymi wstawkami już...............

Madamagda wszystkiego najlepszego :-)Przede wszystkim zdrowej i pieknej coreczki Hani.

Olu wlasnie sobei przypomnialam ,ze chcialam Cie poprosic zebys sie dowiedziala od kolezanki ktora bedzie kolejne dziecko na starynkiewicza rodzic czy chodzila tam do szkoly rodzenia.Ja sie tam zapisalam i zajecia sie zaczynaja 4 marca.Ostatnio znalazlam czyjas opinie w necie ze nie warto bylo tam chodzic bo jakas kobieta tylko cos z kartki czytala.

MM podpytam oczywiście - ale sądzę że jeżeli chodziła to było to przed pierwszym dzieckiem czyli co najmniej 5 i pół roku temu... no ale się dowiem!

reklama
Dziekuje Olu.No masz racje, nie pomyslalam ,ze skoro to jej kolejne dziecko to jesli chodzila to pewnie kilka lat temu.Oj ja juz dzis nie mysle.Mialam 30 pacjentow i padam ze zmeczenia.

Do góry