reklama
dziewczyny mam do was jeszcze pytanie... jak wasze malenstwa urodza sie w maju zreszta tak jak i moje to powiedzcie mi za jaki czas zaczniecie wychodzic na dwor z nimi?? bo mnie lekarz powiedzial ze spokojnie po tygodniu juz bede mogla oczywiscie przy dobrej pogodzie... i tak sie zastanawiam bo mama moja tez urodzila mnie w maju i mowi ze za tydzien po szpitalu bylam codziennie na dworzu...i nic mi nie bylo a wrecz bylam zachartowana bardziej..
Magdamagda - wszystkiego naj naj z okazji urodzinek, spełnienia marzeń, no i oczywiście lekkiego porodu i dużo radości później.:-)
Ja od rana mialam problemy z internetem, dopiero teraz cos ruszylo.
Kamilko - z tego co ja wiem, to juz po tygodniu jak pogoda bedzie ladna, to spokojnie mozna wyjsc z malenstwem... ja tak planuje, bo Rodzice maja dzialke nad zalewem zegrzynskim i chociaz na kilka dni bede chciala odrazu jechac...
Milego dnia!:-)
Ja od rana mialam problemy z internetem, dopiero teraz cos ruszylo.
Kamilko - z tego co ja wiem, to juz po tygodniu jak pogoda bedzie ladna, to spokojnie mozna wyjsc z malenstwem... ja tak planuje, bo Rodzice maja dzialke nad zalewem zegrzynskim i chociaz na kilka dni bede chciala odrazu jechac...
Milego dnia!:-)
Hej dziewczynki
Melduję że zyjemy i mamy się dobrze cały czas Was czytałam tylko nie miałam weny do pisania ale teraz się poprawię he he
Kamilka - ja Oliwcię jak rodziłam w maju to były upały i powiem Ci że po tygodniu był już pierwszy spacer :-)
Madzia - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-)
Melduję że zyjemy i mamy się dobrze cały czas Was czytałam tylko nie miałam weny do pisania ale teraz się poprawię he he
Kamilka - ja Oliwcię jak rodziłam w maju to były upały i powiem Ci że po tygodniu był już pierwszy spacer :-)
Madzia - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-)
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
bo jeśli będzie naprawdę ładna pogoda, to takie werandowanie lub krótki spacerek naprawdę zrobi maluszkowi tylko dobrze...ja tez mam zamiar wytrzymać jakiś tydzień półtora i na dwór
Też mi się tak wydaje najpierw zaczniemy "wietrzenie" na tarasie, a potem spacerki
reklama