reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej dziewczyny ja dopiero wstalam
nie mam wogole dzisiaj sil jkakbym mogla to przespalabym caly dzien

jesli chodzi o rocznik to widze ze fajnie sie uklada bo ja jestem z 87 wiec kolejno na forum u nas jest 85, 86,87,88 hahaa

jesli o nas chodzi z mezem to my mielismy zaplanowany slub wszystko uzgodnione i wyliczylismy sobie tak miedzy soba czy pomiedzy zmiesci nam sie dzidzius i co sie okazalo ze jeszcze do wesela nam po porodzie troche zostanie dlatego za pierwszym podejsciem w dni plodne zesmy sprobowali i mamy:-D:-D:-D nikt o tym u nas nie wie kazdy mysli ze wpadka.... nie chcielismy czekac tym bardziej ze jest nam ze soba bardzo dobrze

Musi być dobrze.... zresztą mam nadzieję, że położna mnie pocieszy, że gdy będę miała z nią umowę to mnie nie odeślą... a Ciebie nie odeślą ze względu na lekarza prowadzącego.
O matko, ja nie chcę rodzić - chyba mam dziś lekki dołek ;-) Może dlatego, że się nie wyspałam znów.

wiecie co ja bardzo sie boje nocy nie chcialabym zeby to wszystko zaczelo sie w nocy... niby wolne ulice mozna jechac i wogole ale noc to nie przyjemna jest...

Musi być dobrze.... zresztą mam nadzieję, że położna mnie pocieszy, że gdy będę miała z nią umowę to mnie nie odeślą... a Ciebie nie odeślą ze względu na lekarza prowadzącego.
O matko, ja nie chcę rodzić - chyba mam dziś lekki dołek ;-) Może dlatego, że się nie wyspałam znów.

Kochana, jak to nie chcesz? Będzie ok, zobaczysz. Jeszcze się okaże, że razem będziemy rodziły i spacerujące na korytarzu będziemy się podtrzymywały...nie tylko na duchu :-D:-D:-D

u as pogoda do d...y nie podobna.. zanosi sie pewnie bedzie lalo i dlatego jestem taka slaba

ciekawe jak sie wyjazd iwonce udal?? i co u innych dziewczyn??

Ola -Dotkass - ja mam troche blizszy termin niz wy i duze dzieciatko haha i chcialabym bardzo juz urodzic ale jak tylko czuje jakis bol to mi wlosy deba staja...
i zaczynam sie bac... tylko ze ja nie wiem jeszcze jak to jest co sie czuje i wogole... mam nadzieje ze nie bedze tak strasznie

Kamilka ja też nie wiem jaki to ból, to nasze pierwsze Maleństwo, ale świadomość bólu mnie jakoś nie przeraża, bardziej to, że akurat jak będę rodziła ja to każdy będzie rodził i dla mnie miejsca nie będzie i wyląduję w szpitalu, w którym bym nie chciała

Dotkass, ja bym w ogóle chciała, żebyśmy się spotkały na tym oddziale - niby się jeszcze nie widziałyśmy, ale zawsze co znajoma dusza to znajoma dusza - nawet wirtualnie!

Kamilko, jesteś w bardzo dobrej sytuacji moim zdaniem - będziesz jedną z pierwszych, wszystkie opisy porodów będzisz czytała na spokojnie mając już poród za sobą, a my pozostałe będziemy siedzieć jak na szpilkach i wyczekiwać - czy to już? czy jeszcze nie?

reklama
No wlasnie... teraz z tymi szpitalami tak jest balam sie tego samego na szczescie mam lekarza z tego szpitala gdzie mam rodzic i wiem ze mnie przyjma choc w tym szoitalu sa problemy

Do góry