reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
dobra kochane ja lece weszłam tylko na chwile uciekam spac bo zmeczona jestem jak nie wiem mam nadzieje ze maz za godzine bedzie w domu bo smutno mi sie zasypia tak samej dobranoc spokojnej nocy majóweczki

Witam.
Zajrzałam na chwilkę życzyć spokojnej nocy.

Co do leżaczka to mamy po Ani. Nie była moze zbytnio nim zachwycona ale trochę w nim poleżała. Służył jako początkowe krzesełko do karmienia. Myślę, ze przy młodszej też go będę używac.
Co do chodzika to podpisuję się pod postami Oli.

Ja też z tych starszych mam, rocznik '77 :-)

Więcej nie pamiętam. Uciekam do wyrka. Może zostało dla mnie troszkę miejsca - śpi tam już Ania i mąż też już leży.

Pozdrawiam

ja też rocznik 77' . I tez wpadlam na chwilkę zyczyc wszystkim Mamusią i ich pociechą dobrej nocki
A mam pytanko, czy Was tez tak mięśnie wokół zeber bolą?? Ja nie mogę nic zrobić :sad: tak bardzo mnie boli. Czy macie jakieś sposoby na ten ból??

cfcgirl, mam to samo z tym bolem , a po nocce to nie jestem w stanie rano normalnie wstac :-( az sie zastanawialam ostatnio czy to normalne ze tak boli

Coś mi się zdaje, że od maja w łóżku będą nie 2 osoby a 4. No chyba że mały Mikołaj będzie grzecznie spał u siebie, bo Maks chyba nam nie odpuści....
Dobranoc!
u nas to samo Ola .K nie moge wypedzic Mariki z lozka,zasypia u nas potem ja przenosimy do jej lozka no i w nocy sa wedrowki,,o Boze.....co zrobic????

reklama
Witam was szaro buro :-) Już po raz trzeci w ciąży mam katar i straszę ludzi wielkim czerwonym nochalem :-). Ale już zdążyłam się przyzwyczaić do dużych części swojego ciała - brzuch, spuchnięte dłonie, teraz nos :-D. Chociaż i tak sam brzuszek wystarczy, by ludzie oglądali się za mną na ulicy, a teraz jak ujrzą jeszcze ten wielki czerwony nochal, to pewnie będą spoglądali na mnie nie tylko z ciekawością, ale też z politowaniem heheh.

Do góry