reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

:-) ja też nie ćwiczyłam to ty siedziałaś obok mnie ? ;-)nastepnym razem ja ide już w czwartek a ty jeszcze chyba nie ?:-D:-)

Byłaś w niebieskiej bluzce w białe paski?? :-) jesli tak, to siedziałam koło Ciebie :-).
Faktycznie następnym razem jeszcze idę na grupę wtorkową, a później już w czwartek, więc może się jeszcze spotkamy :-D

reklama
blagam pomożcie, bo ciężarna przecież nie może się denerwować, próbowałam już na wszystkie sposoby, cały adres, bez nawiasu, tylko od http, itd itd i zaden suwaczek nie chce wejsc, ciagle mi cos pisze, ze Unvalid URL albo UNvalid File, zwariuje. powiedzcie jak chlop krowie na rozstajach gdzie co dokladnie mam wpisac, mam adres mojego suwaczka
BBCODE:

HTML:

<a href="

Jak już masz linka to wklej go w "podpis" w "ustawieniach" i daj zapisz, to powinien być za każdym razem:tak::tak::tak:
spokojnie, nie tylko Ty masz problemy ze wstawianiem suwaczka

no prosze :-) chcieć to umieć, dzieki. no to ide zrobic sobie kawke zbożowa i wziac ciasteczko cynamonowe :tak: zasluzylam, prawda? zwlaszcza pola! chyba z mojego rocznika :) 81?

reklama
no cos Ty, masz pewnie tak samo wiele kolezanek po 30, ktore jeszcze nawet nie mysla i tym. a jak ostatnio uslyszalam czemu nie chca zachodzic to mi sie z nich smiac chcialo, jakie stare a glupie:" a bo te rozstepy, cellulit, jakby ktos za mnie ponosil, jakby ktos za mnie urodzil...itp" moze i lepiej, ze nie zachodza :-D

Do góry