reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

tez bym juz chciała wiedziec ile moje malenstwo teraz wazy ale wizyte u ginka mam dopiero 14 juz niemoge sie doczekac az bede mogła znów zobaczyc moje malenstwo i dowiedziec sie czy wszystko jest dobrze

reklama
wiktoria nie marw sie nie jestes sama mi jedynie maz pomaga jak jest w domu a tak to nie ma mi kto pomuc bo rodzenstwo i rodziców mam w Polsce a tu owszem mam merza siostre która mieszka 200 metrów odnas ale ta to nawed nie raczy zapytac czy cos mi nie pomuc ale co tam prosic sie nie bede pomału sama sobie daje rade . A co do sexu to ja juz od stycznia mam zakaz bo mnie szyli i jakos mój maz nie nazeka wrecz pszeciwnie mówi ze to i nawed dobrze bo on by sie bał ze kszywde małemu zrobimy kochamy sie i to wystarczy zeby to wyczymac czasami lepiej sie popszytulac i porozmawiac miło niz tylko sie brzdaczyc hihihi

Marlene współczuję lekarza prowadzącego...jeżeli chodzi o pismo, które od niego dstałas, że cos tam się dzieje to pewni nic poważnego skoro nie przepisał Ci żadnych leków...a tak poza tym, stany zapalne pochwy w czasie ciąży to bardzo częste, uwierz mi chyba co druga z nas je ma, ja też do nich należę, a bierze się to z tąd, że niestety teraz nie mamy okresu, czyli się nie oczyszczamy co równa się, że jesteśmy bardziej narażone na zakażenia, mój lekarz mówi, że jeżeli nie jest to nic bardzo poważnego to czaem nawet nie powinno się tego specjalnie leczyć, bo organizm się uodparnia, ale tylko gdy naprawde jest to lekki stan zapalny :-)

Marlene ja mam spotkanie z ginem i usg bo moje łożysko było nisko bardzo co stwierdzono podczas 2 USG. Podejrzewam,że w przeciwnym razie nie miałabym trzeciego USG. Ale cieszę się bo zobacze małą. Co do Twoich problemów to ja skontaktowalabym się z lekarzem w Polsce i poprosiłabym żeby wystawil ci zaświadczenie,że nie możesz w jego opinii rodzić naturalnie. Przetlumaczyłabym u tłumacza przysiegłego i pokazała lekarzowi czy połoznej tutaj.

Marlene ja mam spotkanie z ginem i usg bo moje łożysko było nisko bardzo co stwierdzono podczas 2 USG. Podejrzewam,że w przeciwnym razie nie miałabym trzeciego USG. Ale cieszę się bo zobacze małą. Co do Twoich problemów to ja skontaktowalabym się z lekarzem w Polsce i poprosiłabym żeby wystawil ci zaświadczenie,że nie możesz w jego opinii rodzić naturalnie. Przetlumaczyłabym u tłumacza przysiegłego i pokazała lekarzowi czy połoznej tutaj.

Zgadzam się, tak powinnaś zrobić

Narazie uciekam, położę się zanim przyjdzie R z pracy, potem zjemy, a później razem na spacerek...jak uda mi się do Was zajrzeć jeszcze dziś to zajrzę, a jeżeli nie to MIŁEGO WIECZORKU CIĘŻARÓWKI ;-) i te rozpakowane też :-)

no dziewczyny ja uciekam ide do sklepu poszukac dla meza cherbaty rumiankowej bo chciał zebym mu kupiła i ide do jego siostry bo odrana chce zebym pszyszła chciasz nie wiem poco tak mi sie nie chce do niej isc ale juz pujde dla swietego spokoju bo bedzie mi tu wydzwaniac

Marlene dzieki ale to zakupy tylko zywnosciowe :-Dwiec nie poszalalam
No ja jestem z 85 roku ty chyba tez kiedys pisalas chyba to jedne z tych mlodszych mamus jestesmy ale nie najmlodsze;-)

reklama
Do góry