reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
ale moj maz moja mame dzis wystraszyl az zadzwonila czy to prawda bo az jej sie wlos zjerzyl....hahaha bo powiedzial jejze jestesmy po usg i okazalo sie ze beda blizniaki i mam isc juz na cesarke.... :-D:-D:-D

Na pewno będzie dobrze:happy: musi być ja nawet nie wiem czy moja Zosia obróciła się główką do dołu ale chyba nie wydaje mi się że teraz w poprzek leży :-) ale ma jeszcze troche czasu:-p

ja też tętno mam miedzy 95-110 a wczoraj mi skakało i nawet 135 miałam ale myślałam że mi serce wyskoczy w ogóle często mi skacze ostatnio i nie wiem od czego

Jak ja bylam u kardiologa czy nie ma przeciwskazan do porodu bo mialam wade serca to pytalam o to tetno a on mowil ze tetnem nie warto sie denerwowaac bo nic sie nie dzieje jak czassem skacze poprostu trzeba uchylic sobie okno polozyc sie z nogami do gory... i tyle... powinno przejsc...

Kamilko, ja bym się na Twoim miejscu tak nie spieszyła :tak: jeśli szyjka długa i zamknięta to jak zaczną Ci wywoływać poród to współczuję bólu :no::no::no: moja koleżanka rodziła tak 24h i i tak skończyło się cesarką bo szyjka nie puściła, a borąc pod uwagę że termin nagle przesunął Ci się w połowie ciąży o 2 tygodnie, co dla mnie berdzo dziwne, bo ze poprostu dzidzia jest duza i tyle a ma wyśc o czasie 1 maja a nie wcześniej.
Ja bym się nie spieszyła, w tym przypadku natura wie co robi :tak::tak::tak:
ja też z ostatnich usg mam termin na 20.04 ale wogóle się tym nie sugeruję i lekarz też nie.

reklama
Do góry