reklama
_madzia19_
przyszła mamusia
Na pewno będzie dobrze musi być ja nawet nie wiem czy moja Zosia obróciła się główką do dołu ale chyba nie wydaje mi się że teraz w poprzek leży :-) ale ma jeszcze troche czasu
_madzia19_
przyszła mamusia
ja też tętno mam miedzy 95-110 a wczoraj mi skakało i nawet 135 miałam ale myślałam że mi serce wyskoczy w ogóle często mi skacze ostatnio i nie wiem od czego
Jak ja bylam u kardiologa czy nie ma przeciwskazan do porodu bo mialam wade serca to pytalam o to tetno a on mowil ze tetnem nie warto sie denerwowaac bo nic sie nie dzieje jak czassem skacze poprostu trzeba uchylic sobie okno polozyc sie z nogami do gory... i tyle... powinno przejsc...
Kamilko, ja bym się na Twoim miejscu tak nie spieszyła jeśli szyjka długa i zamknięta to jak zaczną Ci wywoływać poród to współczuję bólu moja koleżanka rodziła tak 24h i i tak skończyło się cesarką bo szyjka nie puściła, a borąc pod uwagę że termin nagle przesunął Ci się w połowie ciąży o 2 tygodnie, co dla mnie berdzo dziwne, bo ze poprostu dzidzia jest duza i tyle a ma wyśc o czasie 1 maja a nie wcześniej.
Ja bym się nie spieszyła, w tym przypadku natura wie co robi
ja też z ostatnich usg mam termin na 20.04 ale wogóle się tym nie sugeruję i lekarz też nie.
Ja bym się nie spieszyła, w tym przypadku natura wie co robi
ja też z ostatnich usg mam termin na 20.04 ale wogóle się tym nie sugeruję i lekarz też nie.
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dziewczyny jakie macie tętno?? Ja sobie dzisiaj zmierzyłam i mam ok 95. Czy to nie jest za wysokie??
Takie tentno to norma, ja mam czasem nawet 110, ale nic dziwnego przeciez nie tylko Twoje, ale i Maleństwa, a to podnosi :-)
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
No pewnie że tak, tymbardziej, że bardziej prawdopodobny jest termin z OM, przynajmniej większość lekarzy się własnie tym terminem sugerują