reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dotkas no w sumie ja tez, tylko ze u mnie to ciagle przeczucie ze juz nie dlugo bo w sumie taka prawda bo ile 8 tygodni ......... ale mi chodzi o szybsze nie dlugo tak jak Tobie moze cos jest w takiej intuicji :-D okaze sie po polowie maja hehe

Co do intuicji to jak narazie u mnie działa...jak zaszłam w ciążę podejrzewałam, że w niej jestem prawie zaraz po zapłodnieniu, potem jak potwierdziłam, miałam przeczucie, że dziewczynka, no i tak na 100% potwierdzona, więc być może i sprawdzi się podejrzenie o wcześniejsze rozwiązanie- zobaczymy :-):-):-):-D:-D:-D

reklama
Dotkas dokladnie ja tez tak tylko w duchu myslalam zeby to byla prawda a w dzien kiedy mialam dostac miesiaczke czy nawet dzien wczesniej powiedzialam mezowi ze bedziemy miec dzidzi :-D na drugi dzien test i wyszly dwie kreseczki ale najbardziej smieszne ze po 7 dniach kiedy mial byc ten najbardziej plodny dzien czy jakos tak wyszlo na tescie ze nie, a ja za wszelka cene ze tak bylam przekonana :-D a co do skurczy to zauwazylam ze z kazdym dniem jak lapie to dluzszy i tez bardziej bolesny

dziubek jak bedzie wszystko ok pewnie Ci pozwoli ;-)a teraz kochana odpoczywaj

Witam i ja:happy:

Też mam przeczucie że wcześniej urodzę mój A stwierdził że 18maja skąd mu się tak dokładna wzięła to nie wiem ale on jest o tym przekonany:-p Ja wybieram się właśnie do banku i najlepiej zabrałabym wózeczek ale głupio tak z pustym jechać:-p to ja uciekam

Pozdrawiam i miłego dnia życzę:happy::happy::happy:

a co nie mozesz sie doczekac jak sobie bedziesz smigac cztero kolowcem ;-)
chyba jak my wszystkie... hehe:sorry2:
a wogole z mezem rozmaiwlam ze kto bedzie wozek prowadzal ja czy on jak razem bedziemy szli czy na zmiane :sorry2:zebysmy sie czasem o to nie poklucili hehe
a jak ktos bedzie chcial malego na spacer to chyba bedzie musial zdac prawo jazdy u nas :-p na wozio

Dzień dobry Majóweczki!:-)

Widze, ze kazda z nas ma przeczucie, ze bedzie rodzic przed terminem... albo to nie przeczucie, tylko poprostu bysmy chcialy troszke wczesniej.:-D Ja mam jeden termin na 3 maja z OM, a z USG pierwszego na 28 maja, wiec strczy mi, jak gdzies posrodku urodze.:-D

Dzis pogoda slabsza niz wczoraj, ale na szczescie nie jest zle... zaraz jade do znajomej i idziemy na spacerek z jej siedmiomiesieczna corcia...

A w ogole to jestem niewyspana, w nocy tak mnie brzuch bolal, ze zastanawialam sie, czy przypadkiem nie zaczynam rodzic.:-D A podejrzewam, ze to efekt wczorajszego dnia - godzina plywania, dlugi spacer, cwiczenia na szkole rodzenia i porzadki w domku.. Dlatego dzis w planach tylko spacer.

Milego dnia!

Dzień dobry Brzuchatki.

Tak samo jak Wy, ja też chcę już maj!!!!!!
Nie wiem jakim cudem wytrzymam do 25tego :baffled:.

U mnie za oknem cudna pogoda, aż chce się żyć. Dzisiaj idę po raz pierwszy do szkoły rodzenia.

Dziewczyny w którym tygodniu zaczął Wam się obniżać brzuszek??
Mój już poszedł na dół. Nie jakoś znacząco, ale na tyle, że to zauważyłam, ale i moja mama, która mnie nie widziała 3 dni.

my z moja mama zauwazylysmy wczoraj ze lekko opadl troche za wczesnie jak na moj gust ale moja bratowa powiedziala ze to juz z czasem powoli bedzie coraz nizej :dry:

hej dziewczyny
u mnie piekna pogoda ale po pogodzie wiem ze nie na dlugo..

ja dzisiaj na 15 do lekarza, jestem happy bo sie dowiem kiedy mam sie zglosic do szpitala i takie tam

wy mowicie o tym ze bedzie wczesniej dzidzia a u mnie sie to nie zapowiada bo maluszek wcale nie chce wyjsc wszystko zamkniete a bobas ani mysli wyjsc...:baffled: od dwuch dni probuje wszystkich rad jak go pogonic i nic nie dziala..:happy::happy::happy: ale mam jeszcze dwa tygodnie hahhaaha dzis zapytam lekarza czy mnie przyjma w szpitalu bez skierowania w 40 tyg jak sie sam porod nie zacznie??
bo spotkalam sie ze odmawiaja...

Zaczynam sie troche denerwowac juz przed koncem..

moj brzuszek obnizyl sie chyba w 33-34 tyg i to odczulam bo o wiele lepiej mi sie zaczelo oddychac bo wczesniej wystarczylo ze siadlam albo oparlam sie o sciane i ogladalam film i myslalam ze sie udusze.... :angry:
ale teraz jest juz dobrze..

reklama
Do góry