reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kathy - to wydaje mi sie ze Twoja corcia wcale nie jest taka mala... moja wazy 1700, a z usg wychodzilo, ze jestem w 32 tyg. ciazy, wiec taka waga to chyba norma...

Aurelia - na szczescie juz nieduzo czasu do rozwiazania zostalo.. a najwazniejsze by z synkiem i Twoim zdrowkiem bylo wszystko dobrze, a szpital jest do przezycia...

Ja po "zakupach" z Mezem.. nie kupilismy ani lozeczka, ani wozka, ale juz mamy podjete decyzje.:)
Zmykam spac, bo jutro rano jade po wyniki badan krwi i na spotkanko z ciezarowka, ktora jeszcze sie nie rozdwoila, a juz jest po terminie..

Dobrej nocki!

reklama
Dzień dobry!

Widze, ze ja konczylam wczorajszy dzien na forum i zaczynam dzisiejszy... cos tu coraz ciszej.
A u nas znow zima i sniag za oknem, no ale to juz chyba ostatnie dni i w koncu wiosna ma zawitac juz pelna para pod koniec tygodnia...
Uciekam na spotkanko, zakupy, pozniej lekarz i szkola rodzenia...

Milego dnia Majoweczki!

witam z rana "zimową pora" dziewczyny mam pytanie co do tabletek magnezu ,po dzisiejszej nocy i skurczach łydek mam dość Już was pytałam kiedyś co bierzecie ale jakoś wtedy nie było mi to jeszcze potrzebne i nazwy mi uleciały :baffled: Do lekarza ide dopiero 9.04. a teraz chciałam sobie coś sama kupić Napiszcie co bierzecie prosze ?

Witam i ja!

AgaAW nie martw się, w ciąży często wyniki wychodzą na granicy lub trochę poniżej, to wróci do normy po porodzie.

U nas dziś śnieg. Mąż zawiózł Maksa do żłobka, ja pracuję. Miłego dnia!

Aurelia, trzymaj się kochana, będzie wszystko dobrze!! Szkoda, że w szpitalu, ale co zrobić.

Kamilka, no ładnie to już niedługo będziesz miała Adasia :tak::tak:

Jejku kiedy ja zrobię zakupy do szpitala :baffled:

Czesc Dziewczyny!
Cos tu dzis pusciutko...
nati281 ja Ci nie pomoge niestety bo magnezu nie biorę.
Aurelko trzymaj sie kochana, ja tez lezałam w szpitalu, teraz jestem na fenoterolu, wiem ze nie ma jak w domku, ale to dla dobra Twojego malenstwa, które juz niedługo przytulisz do serduszka.
Natala Twoja córeczka jest po prostu przesliczna, bedzie ładniutką dziewczynką, juz teraz to widze:-) Zycze duuuuzo zdrówka:-)
Pozdrawiam Was wszystkie:-)

Aurelko trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:tak:
Co do magnezu to ja biorę "piję" magnez taki do rozpuszczania ze Zdrowitu. Na odwrocie ma napisane:preparat przeznaczony dla osób dorosłych jako uzupełnienie diety w magnez. Zaleca się w stanach zmęczenia fizycznego, psychicznego, w okresie szybkiego wzrostu, w czasie ciąży i karmienia piersią. 1 tabletke rozpuścić w szklance wody.Więc wydaje mi się że to taki "delikatny" magnez i spokojnie można go pić.

reklama
Do góry