reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

:-)Iwonka no to super wiesz moj Maz tez sie pyta " a nic mu nie bedzie ?" ja sie boje itd
a jak juz koniec pyta a jak maly spi tata pobujal itd :-Di zawsze mowi ze to ostatni raz :eek: niewiem skad mu sie to wzielo

:-)Puchatka swiete slowa, przeciez to mc jeszcze a dla malenstwa mc w brzuszku to duzo ale kamilka chyba sie doczekac nie moze chyba trzeba na nia pokrzyczec z deko

:-)vanessa ja mam tlko majtki i koszule ale jutro lub pojutrze tez ruszam na zakupy a poza tym wstawilam torbe zeby sie wyprala

:-)niesia ja sie chyba za szydelkowanie wezme bo nie mam zajecia to siedze na BB i wcinam a to to a to to :tak: staram sie ograniczac slodycze ale dziewczyny takich smakow robia ze szok

reklama
cześć dziewczynki. Przepraszam,że nie wpadam do Was codziennie, ale wciąż pracuje i czasami jestem zmęczona i nie mam ochoty na kompa.
Wczoraj cięzki wieczór z mężem:angry: ale na szczęście udało nam się do porozumienia dojśc więc się uspokoiłam. Oj te chłopy czasami takie niemyślące.
poza tym już odliczam dni do konca pracy, coraz bliżej...
Milego wieczoru szanownym paniom

:-)Iwonka no to super wiesz moj Maz tez sie pyta " a nic mu nie bedzie ?" ja sie boje itd
a jak juz koniec pyta a jak maly spi tata pobujal itd :-Di zawsze mowi ze to ostatni raz :eek: niewiem skad mu sie to wzielo

U nas jest to samo :-D:-D:-D

Najpierw mielismy "zakaz", a teraz, jak już nam lekarz pozwolił to mój mąż jest w stresie, czy aby na pewno Maluszkowi nic nie będzie ;-)
i też się śmiejemy, że Mały się pobujał, to przynajmniej nie będzie mnie kopał wieczorem :-D:-D:-D

Dziewczyny,mnie dziś brzuch boli cały dzień, tak wysoko po lewej stronie. I teraz nie wiem, czy to mały się tak ulokował, czy może to od żołądka promieniuje...Do tego, jak sie synek poruszy w brzuchu, to czuję duży ból, jakby mi miała skóra pęknąć...Przez to nic dziś nie mogę zjeść, ani się poruszyć. Co się dzieje? :confused:Jutro mam na całe szczęście wizytę u lekarza. Oby to nie macica się tak stawiała, bo ja nie chcę do szpitala!!! Leże cały boży dzień, ale boli tak samo.:baffled:

Kathy, ja próbowałam już takich homeopatycznych leków, ale to się nie sprawdza przy uczuleniu na pyłki, niestety.

Wiktoria,
tak leci mi taki płyn z piersi, ale w niewielkich ilościach, kropelka lub dwie, da się przeżyć:-). Czytałam, że to znak, że wszystkie kanaliki w piersiach są już drożne i gotowe do karmienia.:tak:

Aurelia mój mały też nieraz tak się jakoś przemieszczał, że miałam takie bóle aż się w nocy budziłam, bo nie wiedziałam co się dzieje-tak jakby chciała mi skóra i mięśnie peknąć na brzuchu.

Powiem, powiem. Po całym dniu jestem umęczona tym i zaraz pakuje torbę do szpitala, bo mam obawy, pisałam Wam rano o tym.

reklama
Powiem, powiem. Po całym dniu jestem umęczona tym i zaraz pakuje torbę do szpitala, bo mam obawy, pisałam Wam rano o tym.

Na innym wątku pisałam, że położna mi dzisiaj powiedziała, że to najwyższy czas, żeby być już spakowaną do szpitala.
Muszę sobie jeszcze podbić legitymację ubezpieczeniową.

Do góry